Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΑΛΕΞΗ , "ΒΑΛΕ ΜΠΟΥΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ"


ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  "ΦΑΓΑΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΧΩΡΙΣ" ΕΝΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ "ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ" 



«Σήμερα, η Αριστερά αγωνίζεται για να δώσει φωνή στους ανθρώπους “χωρίς”. Στους ανθρώπους χωρίς χαρτιά, στους ανθρώπους χωρίς δουλειά, στους ανθρώπους χωρίς μέλλον, στους ανθρώπους χωρίς δικαιώματα».

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, ο  οποίος συνόδευσε στην αποψινή δεξίωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για την 34η επέτειο (*εν έτει 2008) για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας την Καντίτζα Σανκό, ως εκπρόσωπο, όπως ανέφερε, μιας γενιάς ανθρώπων που έχουν γεννηθεί στη χώρα μας, έχουν πάει σε ελληνικό σχολείο, μιλούν την ελληνική γλώσσα, δουλεύουν και φορολογούνται στην Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει την ύπαρξή τους. 

  
«Στη Δημοκρατία μας, οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να αποκτήσουν φωνή, όπως πρέπει να αποκτήσουν φωνή αυτοί που χάνουν τη δουλειά τους, αυτοί που δεν έχουν χρήματα για διακοπές, αυτοί που ζουν με διακόσια και τριακόσια ευρώ το μήνα. Για να ακουστεί η φωνή αυτών των ανθρώπων, η Αριστερά θα κάνει ό,τι μπορεί» τόνισε. 

 ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ" , ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ...


16 σχόλια:

  1. Τσίπρα αλήτη έκαιγες την Αθήνα και προκαλούσες επεισόδια με τη στάση σου σε όλη την Ελλάδα. Το αυγό του φιδιού γέννησε φίδι. Αλλά να θυμάσαι υπάρχουν και Έλληνες που θυνούνται τι έκαναν οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ στην Ελλάδα με το παιδομάζωμα και τις σφαγές. Υπάρχουν και Σερραίοι που τον ψηφίζουν .Ουστ ρε πουλημένοι. Μόλις σας έταξε καμιά δήθεν ελάφρυνση στην τσεπόυλα πήγατε και τον ψηφίσατε.Αλλά η λανθάνουσα γλώσσα λέει την αλήθεια και βγήκε ο άλλος κουμουνίσταρος ο Στρατούλης και μίλησε για δέσμευση καταθέσεων. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΨΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένας από τους Βουλγαρογραμμένους είσαι ?

      Διαγραφή
  2. ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΕΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ .
    Υ.Γ.1. ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    Υ.Γ.2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΡΕΑΣ
    Υ.Γ.3. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    Υ.Γ.4. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ?

    Ευγένιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. '' ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ '' τι είναι οι Έλληνες ρε μπαγλαμά ? Ζώα είναι ? Δεν είναι άνθρωποι ?
    Και μετά σας πειράζει που σας λένε ουρακοτάγκους ψευτοπατριώτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ========= ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΑ !!! ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΑ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ .

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ . ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ , ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΚΧΕ ?

      Διαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΪΟΔΟ ΓΙΑ 42 ΜΕΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ 500.000 Ευρώπουλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) , ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ, ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, Ε, ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΠΑΝ ΤΑ ΑΠΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΣΤ DNA KAI ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΥΛΑΕΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΜΙΣΟΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ Ή ΚΑΙ ΜΙΣΟΤΟΥΡΚΟΙ;ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΚΡΥΦΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟ,ΟΡΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΑΚΧΕ
    "παραληρείς"
    συγκρατήσου..
    ΠΑΡΑΛΙΚΗC Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κοι της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
    συγχαρητηρία
    ΑΜΕΙΛιΚΤΟΙ νάστε
    ΥΓ τα ποντίκια απ τις 12
    κρύφτηκαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προειδοπειω το αραμπατζεικο οτι αν θελειση να εγκαθιδρισει τον τσιβδο λογιο δημαρχο η αυτιδραση θα ειναι λυσαλαια και θα εχει απεναντι του ολες τις υγειεις δυναμεις του τοπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποιος ειδε τοπικα καναλια το βραδυ των εκλογων?ενα μπραβο στα tvs δικτυο καιεπιλογες για τις ζωντανες συνδεσεις και την πολυ καλη ενημερωση των αποτελεσματων.οσο για το ntv μαλλον ηταν εκτος τοπου και χρονου αφου το μονο που εκανε ηταν η μεταδοση κακογουστων ρεπορταζ που εκαναν καθολη την διαρκεια της ημερας δεν υπηρχε ουτε μια ζωντανη συνδεση αφου δεν υπαρχουν τα καταλληλα μεσα στο εν λογω καναλι και φυσικα στο πανελ του καναλιου (ο θεος να το κανει πανελ και καναλι)ο μεγαλος εκδοτης και δημοσιογραφος νικος τσεπελας εκρινε τους παντες και τα παντα.εκανε προβλεψη ως μεγαλος πολιτικος αναλυτης και ολα αυτα υπο την καθοδηγηση του μεγαλου αρχισυντακτη ντανι τσεπελα.και να πουμε οτι τα παιδια του καναλιου εξακολουθουν να ειναι απληρωτα.να τονισουμε βεβαια την αξιοπρεπη εμφανιση τοσο της βουλας λαχανα αλλα και της δεσποινας νικολακη.δεν καταφεραν ομως να σωσουν αυτο που μας σερβιρε το μεγαλο καναλι του ομιλου τσαπελα(εδω γελαμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τον Θοδωράκη τοπικό ηγέτη και με Δημοσθένη ( της κάτω Τζουμαγιάς ) - Ξυνή βουλευτές δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στον νομό . Με αυτούς τους τρεις πολιτικούς ογκόλιθους η χρυσή αυγή και οι αναρχοκομμουνιστές του Τσίπρα θα πάνε στον αγύριστο στις επόμενες εκλογές .
    υ.γ. Θοδωράκη σε πέρασαν οι Τσιπρακαμμένοι , μπουρδέλο το κάνατε το μαγαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πως γινετε να αποκαλειται καποιος πατριωτης οταν υποστηριζει αυτον που εφερε πολεμο στην πατριδα που υποτιθεται αγαπαει, αφανισε κοσμο και ντουνια και ηθελε να την υποδουλωσει???ας μας λυσει καποιος χρυσαυγιτης την απορια.....η και συ ιακχε ...το ιδιο ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ