Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ο ΕΝ ΤΑΡΑΧΗ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ...



Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ...
ΤΩΝ ΚΑΛΠΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΥΠΕΡΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ




"Πριν ψοφήσει ο σκύλος , κατουράει στο τζαμί" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη και ο χοντρός τώρα που κατάλαβε τον ψόφο του σκούζει υστερικά εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,  όμως έχουν γνώση η Ελληνες , ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ...

8 σχόλια:

  1. ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΞΙΝΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά κάνει όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα και φοβάται την χρυσή αυγή!Όλα αυτά τα σκουπίδια που τόσα χρόνια έφαγαν,έκλεψαν και έφεραν σε αυτή την κατάσταση τον απλό Έλληνα πολίτη,ξέρουν πολύ καλά οτι θα πληρώσουν!Γιαυτό και πολεμάνε με πρωτοφανή λύσσα το εθνικιστικό κόμμα της χρυσής αυγής.Ο απλός λαός δεν έχει να φοβάται απολύτως τίποτα.Αυτά τα λαμόγια όμως,δικαίως φοβούνται...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΩ Ο "ΚΑΙΑΔΑΣ" ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ (ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ Κ' ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ). ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΕΙΣ, Η ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ. ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΑΣ ΚΙ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΚΙ ΕΣΑΣ, ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ : ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ (ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ), ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ, ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΑ (ΕΡΕΥΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ), ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ 50 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΛΙΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΒΑΘΜΟ ... Ε, ΤΟΤΕ ΚΑΙΑΔΑΣ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΞΥΛΟ Κ' ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου ρε Καρατζεφερη δημοκρατη...Μήπως και ο Παυλοπουλος είναι "ναζιστης";;Όταν τους καλουσες για σύμπραξη και τους αποκαλουσες μαχητές ήταν πατριώτες ενώ τώρα είναι φιλοναζι.....ότι να ναι είσαι...όταν οι δοσιλογοι του σήμερα και υμνητες του υπαλληλου των σιωνιστων Παπαδημου κατηγορούν νέους 20 και 30 ετών ότι είναι φιλοναζι ,είναι για γέλια...ούτε ζούσαν τότε ούτε πρέπει να απολογηθούν για τίποτε....ΕΣΥ πρέπει να απολογηθεις γι αυτά που έκανες.....Ελπίζω οι τελευταίοι πατριώτες και κατα δήλωση τους εθνικιστές που σε πλαισιώνουν ..να σε εγκαταλείψουν την επόμενη των εκλογών.....το μόνο που σου μένει είναι να φορεσεις κανά σκουφακι σαν τον αντωνακη όπως ξέφυγε σε μια φωτό του καναλαρχη τη Δευτέρα το βράδυ και να πας να κλαψεις στο τοίχος μπας και σε δώσουν καμία θεσούλα....ούτως η άλλως για κλάματα είσαι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η πλέμπα του μπερίσα
    βοήθεια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτο το εμβλημα της ΧΑ γιατι το βαζετε...μπερδεμενο?
    Μια χαρ α αγκιλωτος σταυρος γιενται..'η θα μου πεις οτι κι αυτος ειναι αρχαιο συμβολο?
    Ε και? Οι ναζι τον ειχαν και εν ονοματι του....ξεκληρισαν τη γννια μου..
    Ο Κερδυλλιωτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. Ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ.
      ΤΗΝ Ε3ΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΥΛΙΩΤΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΣΣΑΝΗ , ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΕΝΙΟ. ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΙΝ ΕΞΤΟΜΙΖΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ

      Διαγραφή
  7. ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ - ΚΛΕΠΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ