Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ INFOSERRES ... TA KAΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΟ



Μας δουλεύει κανονικά ο Λεονταρίδης 
 
 
Μάλλον … «λοβοτομημένους» θεωρεί τους Σερραίους, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ Θεόφιλος Λεονταρίδης, που εξακολουθεί να υποτιμάει τη νοημοσύνη τους. Μετά την δακρύβρεχτη επιστολή της συζύγου του, γνωστής δικηγόρου Σοφίας Σάβαρη, με την οποία ζητούσε από τις Σερραίες να τον στηρίξουν στην κάλπη επειδή «είναι καλό παιδί», μια νέα γραπτή ανακοίνωση διανέμεται τις τελευταίες μέρες στο νομό, όπου ο υποψήφιος βουλευτής δημοσιοποιεί ως νέο, κάτι που μας είχε ανακοινώσει και το 2008 αλλά έμεινε στα χαρτιά.
Συγκεκριμένα με γραπτή ανακοίνωση ο Θεόφιλος Λεονταρίδης, ενημερώνει περιχαρής τους υποψήφιους ψηφοφόρους του, πως, «κατόπιν ενεργειών του», η πόλη των Σερρών  ορίζεται έδρα της Ε.Π.Α. (Εταιρίας Παροχής Αερίου) στην Κεντρική Μακεδονία. 
Πρόκειται όμως, για έναν ισχυρισμό του Θεόφιλου Λεονταρίδη που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και μόνο ο ίδιος ισχυρίζεται, αφού ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο διεθνής διαγωνισμός της ΔΕΠΑ για την ίδρυση τριών νέων  Εταιριών Παροχής Φυσικού Αερίου  (ΕΠΑ) στις περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Το τραγελαφικό όμως στην όλη υπόθεση, είναι πως τα όσα σήμερα δημοσιοποιεί με την ανακοίνωση του «μες την τρελή χαρά» ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ, τα είχε ανακοινώσει και πάλι το 2008, με το ίδιο σχεδόν κείμενο. Βέβαια όσο είδαν οι Σερραίοι την έδρα της ΕΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας στις Σέρρες, την είδε και ο ίδιος που εξακολουθεί να υποτιμάει τη νοημοσύνη των υποψήφιων ψηφοφόρων του.
Παρόμοια ανακοίνωση, διένειμε και στις εκλογές του 2009, για την περιβόητη ρύθμιση, που υποτίθεται ο ίδιος είχε πετύχει επι κυβερνήσεως Ν.Δ (κάτι όμως που αμφισβητείται) ώστε να χαρακτηριστεί «παραμεθόριος» ο νομός Σερρών και να εξασφαλίσουν οι Σερραίοι δημόσιοι υπάλληλοι το σχετικό επίδομα, το οποίο όμως «εξανεμίστηκε» με το νέο Μνημόνιο, που μπορεί αρχικά να καταψήφισε για το θεαθήναι, αλλά ουσιαστικά και μετά την «κυβίστηση» του, υπερψήφισε με τους περιβόητους εφαρμοστικούς νόμους. 

5 σχόλια:

  1. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Η ΝΔ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?
    ΑΝΤΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΒΑΡΗ
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΘΩΣ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή μας δουλεύει τόσα χρόνια γι΄αυτό και ο Βλάχβεης θα τον τελειώσει στο στενό που τον ξέρουν καλά τον Λεό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.serraia.blogspot.com/2012/05/blog-post_8531.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΠΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Ή ΟΧΙ??.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ Ε.Π.Α.?? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΗ ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΠΑΛΙ Η ΑΣΧΕΤΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΤΑΤΑ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΑΡΗ - ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ)
    ΕΙΠΕ Η ΜΑΥΡΙΔΟΥ
    "ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ"
    ΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΡΕ ΣΟΥΡΑΦΛΟ
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ?
    ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΠΕΤΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ
    Ε ΛΙΑ???
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ