Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

SERRES LED GATE : ΘΠΥΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΛΩΤΟΦΑΦΟΥ ΑΡΙΒΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ  

                     

Σε συνέχεια της από 15.10.2023 ανάρτησης :

o iakxos : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΕ Τ...:     ΙΔΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ    ΚΑΙ Ο "ΠΙΝΟΚΙΟ" ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο... 
 
 Πρώτο ψέμα : Η Δημοτική Αρχή έφερε στα δημοτικά όργανα το θέμα των LED τέσσερις φορές όλες στην Οικονομική Επιτροπή ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΣΎΜΜΑΧΟΙ και πεισματικά αρνούνταν να φέρουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο αν και το ζήτησαν οκτώ Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης  και αυτό κύριε Αντιδήμαρχε μόνο ΔΙΑΦΆΝΕΙΆ δεν λέγεται , μάλλον για ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ πρόκειται.

Δεύτερο ψέμα η μεγάλη απάτη : Η Δημοτική αρχή ΄έφερε με μεγάλη υπευθυνότητα την σύμβαση ενεργειακής απόδοσης για να εξοικονομηθούν χρήματα και απο αυτά θα πληρωθεί ο εργολάβος ανάδοχος του έργου. 
 Εδω μιλάμε για τον ορισμό της πολιτικής απάτης διότι εσκεμμένα ψευδόμενος αποκρύπτει απο τους Σερραίους Δημότες την σκληρή πραγματικότητα , την εν ψυχρώ λεηλασία των δημοτικών Ταμείων.

Πράγματι απο την εγκατάσταση των 12.500 φωτιστικών σωμάτων ο Δήμος Σερρών θα επιτύχει στην 12ετία μια εξοικονόμηση ενέργειας της τάξεως των 7.793.432,35 ευρώ την οποία σύμφωνα με την ιστορική σύμβαση που υπέγραψαν τα μπουρσούκια της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ θα την καρπωθεί εξ ολοκλήρου ως αμοιβή  δίκην νταβατζή  ο εργολάβος ανάδοχος και η οποία θα κοστίσει  στους Σερραίους Δημότες το ποσό των 9.663.557,11 ευρώ διότι η εν λόγω αμοιβή επιβαρύνεται και με 24% ΦΠΑ !!!!
 
 

Δηλαδή αγαπητοί  μου Σερραίοι ολόκληρο το ποσό της ενέργειας που θα εξοικονομήσουμε κατά την διάρκεια της 12ετίας των  7.793.432,35 ευρώ θα καταλήξει στις  τσέπες του αναδόχου ... και των παραφυάδων του και θα πληρώσουμε επιπλέον και τον ΦΠΑ 24% ποσό των 1.870.423,76 ευρώ.

Tρίτο ψέμα η μεγάλη απάτη : 

Η Δημοτική αρχή δεν θα λάβει δάνειο 3.000.000 ευρώ για να επιβαρύ΄νει τα δημοτικά ταμεία και αυτό λέγεται υπευθυνότητα!!!!! 

Συνεχίζεται ... 

22 σχόλια:

  1. Τι θα κερδίσει ο Δήμος από την άθλια παραχώρηση των led;
    Τι κερδίσουν οι δημότες από την ίδια σύμβαση;
    Ποιοι θα κερδίσουν Σπύρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτήν την πόλη, εκτός από τον ΙΑΚΧΟ, δεν υπάρχουν άλλα site και ΜΜΕ για να ασχοληθούν με το μεγαλύτερο σκάνδαλο στα χρονικά του Δήμου Σερρών, ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ LED; Αίσχος και ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένουμε την νέα δήμαρχο Βαρβάρα Μητλιαγκα να τοποθετηθεί για την σύμβαση παραχώρησης του οδοφωτισμου (led).
    Και φυσικά περιμένουμε να μας πει εάν θα εφαρμοστεί η αποικιακής μορφής σύμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν η νέα δημοτική αρχή υλοποιήσει το σκάνδαλο της απευθείας ανάθεσης 9 εκ. ευρώ των led, τότε είναι βέβαιο πως τα LED θα βυθίσουν στο σκοτάδι τη νέα δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτόν τον μόσχο τον σιτευτό ποιος τον ψήφισε; Κλοουν που γελάνε και οι πέτρες μαζί του. Τον αφήσατε να λέει τις παπαριες του στα Δημοτικά Συμβούλια και να κοροϊδεύει τον κόσμο. Έφαγε φάπες ακόμη και από λαστιχα και μυαλό δεν έβαλε... Έβγαινε και έλεγε ότι κάνει κουμάντο στην Συμμαχία... Και πάλι βρέθηκαν πάνω από 1000 ηληθιοι στις Σέρρες και τον ψήφισαν. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθρέφτη πάρε για να βλέπεσαι πριν βγεις από το σπίτι.
      Μη ξεχάσεις τα κλειδιά.

      Διαγραφή
    2. Σπυρο και η ξεφτυλα ντραπηκε με σενα.
      Θυμησου πως σε πουλησαν οι ιδιοι που σημερα συναγελαζεσαι μαζι τους. Τοτε ντε που θα κατεβαινες για Δημαρχος , τρομαρα σου. Ειχες δωσει και συνεντευξη τυπου και ειχες νοικιασει και γραφεια που μετα τα εδωσες στον Μυτηλιναιο και τωρα τα εχει η Φωτεινη.
      Για ποσα χρονια δε μιλουσες με τον Αλεκο?
      Βεβαια, η δημοτικη κουταλα σας ενωσε, οπως ενωνει τους παντες, και το μεγαλο αφεντικο που εδωσε εντολη και εσυ την εκτελεσες.
      Ανθρωπακια ετοιμα για ολα.
      Αυτοι εισαστε και αυτοι ειναι οσοι σας ψηφιζουν.
      Υ.Γ. Το κανονικο ειναι να παιρνεις ΜΟΝΟΣ σου 400 με 600 σταυρους. Οτιδηποτε παραπανω παρεις ειναι απο τα βουλευτικα γραφεια. Οποιος δεν το γνωριζει αυτο δε ξερει απο εκλογες στα Σερρας...
      Τα βουλευτικα γραφεια ειχαν υποψηφιους και στις 2 παραταξεις. Τα αποτελεσματα αυτο δειχνουν για οσους ξερουν να τα διαβασουν.
      Τα βουλευτικα γραφεια της ΝΔ εβγαλαν τη Βαρβαρα, δηλαδη αφησαν ενα μερος των πελατων τους, συγνωμη των πολιτων που εχουν στα κιταπια τους ηθελα να πω, ελευθερους χωρις να τους παρουν καν τηλεφωνο. Βεβαια δεν ηθελαν και συντριβη του εκλεκτου την ΝοΔουλας στα Σερρας οποτε στηριξαν και τους 2 συνδυασμους.
      Ετσι γινονται οι εκλογες στην πολη που βουλιαζει...

      Διαγραφή
    3. Θίχτηκε ο Σπυρίδων;

      Διαγραφή
    4. Αυτός ο λίγος ο Θπυρος έκαψε την Συμμαχία και τον ίδιο τον Δήμαρχο. Όλοι στην πόλη βρίζουν τον Δήμαρχο και αυτός την γλιτώνει.

      Διαγραφή
  6. Ρε παιδιά.Αυτός πήρε 1450 σταυρουδάκια.
    Ποιοι βουλευτές του τα έδωσαν;
    Γιατί σε αυτόν και όχι στους άλλους;
    Τι ρόλο παιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέτοιο βοιδομουσχαρο πρώτη φορά στην τοπική αυτοδιοίκηση πέρασε. Όσο για τους Σταυρούς είναι λίγοι γιατί αυτός τέσσερα χρόνια έκανε κουμάντο στον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα μη σκισει κανενα καλτσον ο Σπυρετος που δε μπορει να χωρισει δυο γαιδαρων αχυρα...Ενας κανει κουμαντο στο Νομο Σερρων, και οχι μονο, απο τη δεκαετια του 80 μεχρι και σημερα. Ολοι καθονται σουζα σε ο,τι τους ζηταει. Ενταξει, πλακα κανουμε, δεν ζηταει...απαιτει.

      Διαγραφή
  8. Γλοιώδης τύπος που παριστάνει το πολιτικό. Νομίζει ότι τα ξέρει όλα αλλά με κάποιο σοβαρό όταν κάτσει στο ίδιο τραπέζι φαίνεται η ελαχιστοτητα του. Ελπίζω ο κουφορνιθης να τον ψάξει... Γιατί πριν τις εκλογές ο Θπυρος έλεγε ότι ο κουφορνιθης θα έπαιρνε ζήτημα εκατό ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι έγινε σπυρακο έμαθα παρατάς την πολιτική και ξεκινάς το pool dancing

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά επειδή έρχεται χειμώνας, θα γραφώ τμήμα εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας.

      Διαγραφή
    2. Ωραίος ο Σπύρος

      Διαγραφή
  10. Σπύρο η όλη σου πορεία ως αυτόδιοικητικος βασίστηκε στο ψέμα και στην πομφολογια γιαυτό και το αποτέλεσμα σε έφερε σπίτι. Είσαι πολύ μικρός για να κάνεις πόλεμο και κουμάντο σε άτομα που σε πέρασαν σε σταυρούς χωρίς να έχουν τα εργαλεία που είχες. Γιαυτό θα πρέπει να παραμείνεις στην αφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. Αδελφέ.
      Ο ιακχος σου δίνει την ευκαιρία μέσα από την ανωνυμία σου να εκφραστείς ελεύθερα.
      Βγάλε ότι έχεις από μέσα σου.
      Μη το κρατάς.

      Διαγραφή
    2. Σπύρο μάλλον είναι κάποιος που τον πείραξε που πήγες τόσο καλά στις εκλογές... Παρά την ήττα μας εσύ πηγές καλά...

      Διαγραφή
    3. Πολύ καλά πήγε ο Αιγύπτιος , αλλά και αυτός πήγε στον κουβά

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ