Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΣΤΗΝ ΒΑΒΕΛ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ...

       ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΝΩΝΣΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ "300" ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ


 Αρχισε έντονη μουρμούρα μεταξύ των 300 υποψηφίων των Συμμάχων διοτι πολλοι εξ' αυτών απευθύνονται στο ιδιο κοινό και οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες αφου βρίσκουν πόρτες κλειστές. Μάλιστα  υποψηφιος του Χρυσάφη πρωην δημοτικός συμβουλος που απέτυχε να εκλεγει το 2019 , τα βρηκε σκουρα και δεν διστάζει με εκφράζει την δυσαρέσκια του κατά του Δημάρχου. '' Τι ηθελε και κατέβασε τριακόσιους υποψήφιους, για να φαγωνόμαστε μεταξύ μας;" 

Η πρακτική αυτή να κατεβάζει πληθώρα υποψηφίων ειναι η φιλοσοφία του από την εποχη των εκλογών του Επιμεληρίου που κατεβαζε ψηφοδελται μα 200 υποψηφίουςμεταξύ των οποίων και ανθρωποι που δεν γνωριζαν προς τα που πεφτει το Επιμελητήριο.

Στοχος να μαζεύει ψήφους ο συνδυασμός και ψιχουλα οι υποψήφιοι της δεύτερης και τρίτης γραμμής


12 σχόλια:

  1. Συνελθετε ολοι. Ο Χρυσαφης μονο μπορει να κανει εργο την επομενη 5ετια. Με φιλικη Κυβερνηση και τα μαθηματα που πηρε ηδη, θα φερει χρημα στον Δημο και θα τελειωσει δουλειες.
    Ο Χρησαφης διδαχτηκε και πηρε ολα τα μηνυματα. Η Βαρβαρα πυτε μπορει ουτε θελει να διοικησει.
    Θα ειναι αφωνη μαριονετα που θα απαγγελει εκθεσεις ισεψν του Δημοτικου. Χρυσαφη δαγκωτο.
    Καλη η πλακα που κανετε αλλα η λογικη λεει άλλα καλοι μου Σερραιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθηγητής στην λαμογια

      Διαγραφή
    2. Όταν την πρώτη τετραετία έκανε όργια με την ανικανότητα και την αδιαφάνεια και τις απευθείας αναθέσει και την παραχώρηση του ηλεκτροφωτισμού για 12 χρόνια.
      Φανταστείτε τι έχει να κάνει την πενταετία που έρχεται.
      Δεν θα μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο.
      Το πάρτι θα είναι ανεπανάληπτο.
      Βλέπω την ΔΕΥΑΣ σε ξένα χέρια.
      Το αυτοκινητοδρόμιο επίσης.
      Και το καινούργιο κολυμβητήριο σε ιδιώτη.
      Τι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Όχι????????????????????
      Τρία εκατομμύρια 3.000.000ευρώ τον χρόνο έφτασαν οι απευθείας αναθέσεις, θέλετε και επιβεβαίωση?

      Διαγραφή
  2. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. 8 Οκτωβρίου Χρυσάφης Δήμαρχος με 10 μονάδες διαφορά και η Μητλιάγκα σπίτι της, όλοι έχουν καταλάβει πόσο λίγη είναι, δεν έπεισε ούτε τον εαυτό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. . . . ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 08/10/2023 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ . . . . . ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ , ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΘΕΩΡΙΣΗ . ΧΩΡΙΣ ΘΕΩΡΙΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    https://youtu.be/kqFPBwzv2FY?si=f96hmZTSHdauh7Vs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιάννης Δήμου. Ο μεγαλύτερος γυρολόγος και κωλοτούμπας της πολιτικής πιάτσας. Γαβγίζει συνεχώς, μαλώνει, συκοφαντεί αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία, στο τέλος παίρνει με το ζόρι 200 σταυρούς και δεν εκλέγεται και γελάνε όλοι μαζί του.

    Απολαύστε δημόσια λόγια του ίδιου παλιότερα:

    Γιάννης Δήμου: Ψηφίζεις Χρυσάφη την Κυριακή, παίρνεις για δήμαρχο τον ΑΓΓΕΛΊΔΗ. Τελεία και παύλα. Ξυλογιάννη είναι πολλά αυτά που παίζονται στις εκλογές αυτές. Εγώ είχα και έχω δουλειά. Εσύ ήσουν νηστικός και παρακαλούσες να βολευτείς. Άξιος ο μισθός σου από τα 2 αφεντικά σου. Και αν έχεις τα αρχίδια γράφε ως Ξυλογιάννης.

    Γιάννης Δήμου: Ο Κοτρώνης είναι πολύ λίγος, σε ανθρώπους που είναι λίγοι δεν θα πήγαινα ποτέ. Με τον Φωτιάδη δεν είχα επαφή γιατί δεν είναι σχήμα που με εκπροσωπεί και θα με κάνει να κατέλθω στις εκλογές

    Γιάννης Δήμου: ΠΡΟΣ ΄΄ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ΄΄ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!!!! 132.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ 13 ΜΕΡΕΣ!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 35 ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 300.000 ΕΥΡΩ!!!!! Η 1η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ ΤΟ 2013 ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΜΟΛΙΣ 25.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ!!!!! ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΛΑΟ!!!!

    Γιάννης Δήμου: ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚ ΝΕΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;;;;;;;;;;;


    Ο διάλογος αυτός έγινε πριν λίγα χρόνια δημόσια :

    Giorgos Tertipis: Megalo lamogio ton xrostao ena xeri ksilo ...... Νασος Τσολακης: ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΕΡΤΙΠΗ ΜΗΝ ΣΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΖΑΡΤΙΕΡΑ
    Giorgos Tertipis: Naso file mou mia ikodomi mas ekane ano kato mas vgike o koykos aidoni sta dikastiria pou mas etrexe to lamogio tou to xrostao kai me to parapano agapite mou file
    Νασος Τσολακης: Εαν υπαρχουν τετοια στοιχεία οφειλεις να τα κανεις γνωστα στους Σερραίοιυς στο δρομο προς τις κάλπες

    Ρε λαλίστατε πολιτικέ γυρολόγε και κωλοτούμπα Δήμου τι έγινε ? Γιατί δεν απαντάς σε αυτά ? Τι έπαθες τώρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ρωτήσω κάτι μήπως ξερετε εσεις; Αληθεύει ότι μεταξύ άλλων Κουφοτόλης και Καρίπογλου γράφουν στο serresbomb; Έτσι ακούγεται τελευταία. Εγώ δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω. Ας μας πουν τι συμβαίνει να ξέρουμε πριν βγει τίποτα στη φόρα και εκτεθούν τζάμπα. Κρίμα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχει κανένα λόγο να γράψει τίποτα ανώνυμο ο Παναγιώτης ή ο Κουφοτόλης. Αυτοί ότι έχουν να πουν βάζουν την υπογραφή τους και το ονοματεπώνυμο τους. Με ποιον να συγκριθούν. Μακάρι να έχει ρόλο την επόμενη μέρα ο Πρόεδρος. Να καθαρίσει ο τόπος από δαύτους.

      Διαγραφή
  6. Ο ψυχακιας, τραμπουκος, βαλτός του Χρυσάφη (στις 10:25 μ.μ.), τώρα άφησε την Παλαζη και τον Κουφοτολη (μάλλον για λίγο) και τα βάζει με τον Γιάννη Δήμου, ο οποίος Δήμου γράφει αλήθειες και επώνυμα. Ο ψυχακιας αυτός δεν απαντάει επί της ουσίας για αυτά που γράφει επώνυμα ο Δήμου, αλλά μόνον βρίζει, γατί δεν έχει τίποτα να απαντήσει και να πει και γιατί αυτό του λέει να κάνει ο ΣΑΧΛΟΔΗΜΑΡΧΟΣ του, Χρυσάφης. Ψυχακια, μαριονέτα του Χρυσάφη, αν έχεις κότσια απάντησε επί της ουσίας και επώνυμα στον Γιάννη Δήμου. Δεν μπορείς, γιατί είσαι δειλός και πολύ λίγος, ελάχιστος. Γιάννη Δήμου χάζεψε τον πιο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η δικαιοσύνη γιατί τον αθώωσε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα δίκιο το έχει πάντως ο...Σίμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ