Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ 2019 ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ 2023 ; * (video)

ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ' ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ ΟΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ;


 Υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος το 2019 , εμφανίστηκε για πρώτη φορά δηλώνοντας παραπλανητικά ότι είναι ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ενώ ήταν ασκούμενη  Δικηγόρος , απέτυχε να εκλεγεί αλλά διορίστηκε  όταν απέκτησε την ιδιότητα της Δικηγόρου , άπειρη ούσα ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου για νομικά θέματα έναντι σοβαρής αμοιβής. Προφανώς η κυρία θα διαθέτει αξιόλογα προσόντα και ειδικές γνώσεις και κάποιοι έκριναν οτι είναι απαραίτητη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο οπότε μεταδημότευσε στην Κοινότητα της Άνω Βροντους όπου είναι και υποψηφία στις εκλογές της 8ης Μαΐου για το Τοπικό΄ Συμβούλιο αν και κατάγεται από το Σκούταρι. Αυτό σημαινει ότι με 100 ψήφους σε ένα εκλογικό σώμα 250 ψηφοφόρων εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος  ενώ οι υπόλοιποι 299 υποψήφιοι της Συμμαχίας είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι που θα ματώσουν για την εκλογή τους οργώνοντας ολόκληρο τον Δήμο.
 
 
Η κυρία όμως όπως και το 2019 αποφεύγει να δηλώσει την πραγματική της ιδιότητα, οτι είναι υποψηφία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΩ ΒΡΟΝΤΟΥΣ, και στην προεκλογική κάρτα εμφανίζεται παραπλανητικά οτι είναι υποψηφία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, δηλαδή στον κορμό, αποκρύπτοντας την ανήθικη μεθόδευση της μεταδημότευσης της.
 
Επιπλέον στο video κυκλοφόρησε με την φωτογραφία στην είσοδο του Αρείου Πάγου που συνειρμικά παραπέμπει τον ανυποψίαστο ψηφοφόρο να σχηματίσει την εντύπωση σότι είναι δικηγόρος παρ' Αρειω Παγω με οτι αυτό συνεπάγεται για το προφίλ της

11 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΠΟ. Η πρακτική αυτή θεσμοθετήθηκε με την αλλαγή του εκλογικού νομού και αποτελεί μπουναμα του Μητσοτάκη στους Βλαχοδήμαρχους που στην πλειοψηφία τους ανήκουν στην ΝΔ. Δηλαδή όλοι οι υποψήφιοι σε κοινό ψηφοδέλτιο και των Τοπικών Δημοτικών Συμβουλίων μαζί με τους υποψηφίους του κορμού , όποτε μπορεί να ψηφίζονται από το σύνολο του εκλογικού σώματος !!!! Δηλαδή η Γκεντζουδη ακόμη και κανένα ψήφο να μην λάβει από τους κατοίκους της Βροντους μπορεί να εκλεγεί άνετα με τους ψήφους του Σκουταρεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές μπαίνει Εισαγγελέας στο δημοτικό γήπεδο Σερρών. Αυτό είναι σίγουρο. Ιακχε ερεύνησε το και θα το διαπιστώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελισάβετ οεο εο ε, οεο εο ε... Σας πήρε τα σώβρακα ο Χρυσάφης, 2 ημέρες πριν τις εκλογές και αυτό που έμεινε να ασχοληθείτε είναι η Elizabeth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την Ελισαβετ και τις όμοιές της θα ασχοληθούν μετά τις εκλογές οι αρμόδιοι φορείς.

      Διαγραφή
  4. Σε λίγες λέξεις η διοίκηση που έκανε και σκέφτεται να ασκήσει ο Πολιτικός καραγκιόζης, ο πιο ανίκανος δήμαρχος που πέρασε από τον Δήμο, ο δήμαρχος της μεγαλύτερης διαπλοκής που υπήρξε ποτέ λέγονται led.
    Ο Δήμαρχος που δεν κατάφερε να υλοποιήσει ούτε ένα έργο δικό του.
    Ο Δήμαρχος που πρέπει να απαντήσει πόσο κοστίζει ένα ιατρείο στην Γενεύη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει εξασφαλίσει λέει την επόμενη τετραετία σαν ειδικός σύμβουλος και θα παραιτηθεί. Και τα χαϊβανια το πίστεψαν. Ανεψιά του γνωστού εμπόρου φρούτων και αυτή. Μαζί με άλλους 3 team φρουτακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριακή θα πάρετε την απάντηση σας όλοι σας που τόσο καιρό βρίζατε και ενα τελευταίο ανεξαρτητως, με Τζελεπη Καρυπογλου Μπολαρη Κόλλια;;; όλοι στην πρώτη γραμμή και από πίσω ο αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής και εκδότης τοπικής εφημερίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ηλίθιε.
      Ο Χρυσανθίδης, ο Χράπας, ο Χατζημαργαρίτης ο Μυστακίδης ΠΑΣΟΚ δεν ήταν;
      Σε ποιον συνδυασμό είναι βρε ηλίθιε;
      Πόσο κολλημένος και βλαξ μπορεί να είσαι;
      Μέχρι και ο αφρατούλης Τασούλης επιστρατεύτηκε για να βοηθήσει τον ανίκανο.
      Η στατική μελέτη του γηπέδου την Δευτέρα θα πάει εισαγγελέα βγει δεν βγει ο Χρυσαφάκος

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΑΤΣΙΟ , ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  7. . . . ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΣΚΟΥ ????
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ 1981 1988 ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ ένα δεν κατάλαβα. Τι ακριβώς ειδικές γνώσεις έχει και πληρώνουμε εμείς οι Σερραίοι την διάνοια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ