Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ ... ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ

 ΠΟΣΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ ;


H ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΙΑΣΤΙΚΟ  ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΡΗΣΗΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ  ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΟΥΣ 

Ο αριθμός των Δημοτικών Συμβούλων που έχουν  λάβει γνώση του πορίσματος ειναι μονοψήφιος σύμφωνα με όσα διαρρεόυν και το ποτήρι ξεχείλησε μετα την σκανδαλώδη απευθείας ανάθεση του Γιώργου Νυχτοπάτη ποσού 36.828 ευρώ στον σύζυγο της Γενικής Διευθύντριας που καλείται να επιστρέψει στην ΚΕΔΗΣ το ποσό των 33.117,58 ευρώ προς το παρόν *(αφορά  μόνο την πενταετία).

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι ο Τερζής, ο Γκότσης, ο Χρυσανθίδης, η Μητλιακασ, η Παπαφωτίου, ο Φωτιάδης και ο Μυριρλής , ίσως και κανά δυο ακόμη.

Το Πόρισμα του Δημοσιονοκικού Ελεγχου ειναι διαβαθμισμενο "ως Εμπιστευτικον" δεν είναι απόρρητο και όμως οι λαβόντες υπέγραψαν ΔΗΛΩΣΗ ΄ότι δεν θα το  δημοσιοποιήσουν και φυσικά σιωπούν άπαντες και δεν απαίτησαν να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η πέτρα του σκανδάλου είναι η Μητλιάγκα που δεχθηκε με ανοιχτές αγκάλες την  Παλάζη υποψήφια στον συνδυασμό της χωρις κανενα ενδοιοασμό.

Βέβαια εδώ γεννάται και ενα θεσμικό θέμα απαντες οι 41 Δημοτικοί Σύμβουλοι άλλοι απο ενσυνείδητη αμέλεια και άλλοι με ενδεχόμενο ή μη δόλο

Σε καθε περίπτωση αυτή συμπεριφορά δεν συναδει με τον 'Ορκο που έδωσαν ενώπιον θεού ή ανθρώπων


3 σχόλια:

  1. Το πόρισμα να το βγάλουν στη δημοσιότητα οι δημοτικοί σύμβουλοι με " πολιτικό σθένος" Χρυσανθιδης, Γκότσης, Χράπας, Ηλιοπουλου, Μπουρβανης και ο Δήμαρχος Χρυσάφης " που δεν φοράει παντελόνια", όπως εύστοχα είπε η Παλαζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πριν 15 ημέρες, δημοσιεύθηκε μια ανάλυση του ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ, που κατά τη γνώμη μου, θέτει το πρόβλημα στη σωστή του βάση. Το ότι οι διαρροές αφορούσαν μόνο το κερασάκι της τούρτας, είναι ενδεικτικό του επιπέδου διαλόγου που έχουμε συνηθίσει.https://www.serresparatiritis.gr/evlep.../articles/46/28388/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετικό το άρθρο σου στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ αλλά αποτελεί μια καλή αρχή για πολιτική συζήτηση. Το ζητούμενο με ποίους από το υπάρχον πολιτικό μας προσωπικό μπορείς να κάνεις τέτοια συζήτηση. Με αυτούς που αποτελούν την ρίζα του προβλήματος και συνεχώς το αναπαράγουν. Ειδικα τώρα που θα διαλυθούν τα Νομικα Προσωπα τα πραγματα θα γινουν χειρότερα. Το ζήτημα λύνεται μόνο εαν θα γίνει καθαρση. Ολα τα νομικά πρόσωπα και ειδικα η ΚΕΔΗΣ χρειάζοται διαχειριστικό έλεγχο δεκαετίας και κολασμό των υπευθύνων. Πρέπει να βγει η σαπίλα στην φόρα ... οι ανθρωποι ειναι αμετανόητοι

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ