Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΒΗ !!!!

       ΞΥΠΝΑ ΘΠΥΡΟ ... 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΗ 



Οι Σερραίοι αστοί της πολης (γιατί αυτοί είναι που έκριναν το αποτέλεσμα και όχι οι τραγιάσκες των χωριών) δεν αποφάσισαν ότι θέλουν την Βάρβαρα Δήμαρχο , αλλα αποφάσισαν να ξηλώσουν το σάπιο καθεστώς της Συμμαχίας και να διώξουν την αθλιότητα που ακούει στο όνομα Αλέκος Χρυσάφης.

Η Βάρβαρα απλώς ήταν ... μονόδρομος, το αναγκαίο κακό.

 

10 σχόλια:

  1. "Οι Σερραίοι αστοί της πολης", και οι άλλοι από τα χωριά!!!
    Πολλά χωρατά γράφεις.
    Απορία είναι, από πού αντλείς την έμπνευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι δεν καταλαβαίνεις ; Στην πόλη 12% ήταν πίσω από την Μητλιαγκα ο Χρυσάφης.Το Σκουτάρι και το Μητρούσι τον κράτησαν ...ζωντανο

      Διαγραφή
  2. Επιστρατεύσατε και τον γνωστό Τασούλη για βοήθεια....
    Και είδατε το αποτέλεσμα της αλαζονείας, οι Σερραίοι ως σώφρονες σας έστειλαν εκεί που πρέπει μαζί με τις μεταγραφές σας και τις άθλιες τακτικές και μεθοδεύσεις σας.
    Μαζί με την ομάδα των αργόσχολων που πληρώνατε από τα δημοτικά χρήματα, ακόμα και με τα ανταποδοτικά των δημοτών (βλέπε Ντόντος)
    Η Μητλιάγκα άμεσα πρέπει να πάρει θέση για την άθλια συμφωνία του ηλεκτροφωτισμού.
    Πρέπει να μας πει τι σκέφτεται και πως θα αντιμετωπίσει την αρπαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Σερραίοι αστοί ήταν στο ψηφοδέλτιο του Χρυσάφη. Οι χωριάτες που ψηφίζουν στις Σέρρες τον έφαγαν ζεστό . Και τα αισχη που έκανε γνωστό πολιτικό γραφείο εκβιάζοντας κόσμο να μπει στο ψηφοδέλτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σάρωσαν τα παιδιά των φρούτων. Καλιγούλας Βαφειάδης Σταλακτη και Γεντζιδου. Το έβλεπαν οι Σερραίοι και ψήφισαν ανάλογα για δήμαρχο. Η επόμενη μέρα αφορά όλους . Σε έναν νόμο με 70% νέα Δημοκρατία το μύνημα το έστειλαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που είμαστε Νεοδημοκράτες και Καραμανλικοί και Τασουλικοί.
      Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ νομός στην Ελλάδα.
      Αλλά ΝΑΙ είμαστε δεξιοί,
      Δηλαδή, τι σκατά είμαστε και λέμε ότι είμαστε δεξιοί, τι ακριβώς είναι ο δεξιός ?

      Διαγραφή
  5. Τι Φουτσα φαγαμεεεεεεεε. Και όπως λέει ο Γκότσης έξω στην αγορά σήμερα μετά το χαστούκι της Βαρβαρας , Την φουτσα που έφαγε η παπαδιά δεν χωράει μαρτυρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρέχα στην Βαρβάρα να υποβάλλεις τα σέβη ως παραπλανηθησα κορασις αλλά ώριμη κορασις....

      Διαγραφή
  6. Ένας και μοναδικός είναι ο υπαιτιος της ήττας του συνδυασμού της " Συμμαχίας", ο Χρυσάφης και μόνον ο Χρυσάφης. Τους κατέστρεψε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. . . . ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΟΙΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ , ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΠ.ΣΥΜΒ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ , ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ . . . . . ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΟΜΩΣ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΠ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ;;;;;;;
    ΔΗΛΔΗ . ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ , ΑΠ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΥ , << ΠΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ >> ςΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ;;;;;;
    TΕΛΙΚΑ Η << BARBY >> ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ , ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ 1913 , ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 2023 ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ , ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!
    Η ΙΔΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΉΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΖΗΣΗ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΘΟΥΣΑ ΔΗΜ.ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ