Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΠΕΘΕ

   "ΟΑΕΔ" ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ ΕΝΩ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΩΡΙΟ

 

Μαύρο στον "ΚΑΡΑΒΑΝΕΑ" , έναν εκ των χαρακτηριστικότερων  "υποψηφίων-ακρίδων" που εκμεταλλεύονται τον αισχρό εκλογικό νόμο και αποφεύγουν να υπηρετήσουν την πατρίδα στις οργανικές τους θέσεις. Ο συγκεκριμένος προνομιακά  επιλέχθηκε από τον Δήμαρχο και τώρα παριστάνει στα Σερρας τον Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ, πειθήνιο  όργανο του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, ο οποίος Διευθυντής λειτουργεί ως ατζέντης ξενών ηθοποιών , σκηνοθετών  και λοιπών "ανθρώπων του πολιτισμού"

Θα μου πείτε πρωτίστως νομίμως ενεργεί, σωστά χωρίς αμφιβολία όμως ενεργεί σε βάρος της τοπικής κοινωνίας, όπως εκ του αποτελέσματος προκύπτει και οι δημότες με την ψήφο τους πρέπει να καταργήσουν αυτό το άθλιο αντισυνταγματικό νομοθέτημα-μάστιγα επιλέγοντας  με την ψήφο τους πραγματικούς υποψηφίους

9 σχόλια:

  1. Αγαπητοί μου Σερραίοι.
    Αύριο 8 0κτωβριου 2023, δώστε τη δυνατότητα ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. Ανοίξτε τις πόρτες και τα παράθυρα του Δημαρχείου Σερρών και δώστε μια κλωτσιά στον διαπλεκόμενο, ανίκανο Δήμαρχο του θεαθήναι Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παιδί είναι συγκεκριμένου βελινικους.
    Παλεύει να μείνει στα Σέρρας.
    Ότι πιο αμόρφωτο και ανίκανο.
    Μαύρο στα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς να σε ψηφισω, ρε Βαρβαρα, με Παλαζη και Δημου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψήφισε Χρυσανθίδη, Χράπα, Χατζημαργαρίτη, Γκότση, Σταλακτούλα και τον σύζυγο της, το Αβδελά επίσης, τον Ματθαίου κλπ.
      Μπορείς;

      Διαγραφή
  4. ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ 8 0ΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός είναι πιο χαζός και από τα λάχανα!αλλα είπαμε τα γκαβα τα πουλιά τα κάνει ο θεός φωλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ΔΗΠΕΘΕ από στέγη πολιτισμού έχουν καταντήσει οίκος ευγηρίας και άσυλο ανέργων. Να καταλάβουν όλοι οι «καλλιτέχνες«, ούτε για ελεημοσύνη είναι ούτε για σύνταξη ούτε για μονιμότητα. Θα δουλέψει ο πιο κατάλληλος σύμφωνα με τις παραγωγές και τις ανάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Ρίζος πήρε 1000 σταυρούς και σας κατουρησε όλους στα μούτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ