Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ" ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΪΛΙΑ ;

ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ; 

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Δήμου Σερρών από τον Απρίλιο του 2021 άνοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση ενός ζωτικής σημασίας αναπτυξιακού έργου στον Δήμο Σερρών, καθώς εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλιά, προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Σερρών θα αντικατασταθεί ο παλιός αναβατήρας με έναν νέο, σύγχρονο συρόμενο ηλεκτροκίνητο, κεκλιμένο αναβατήρα, δυναμικότητας 900 ατόμων ανά ώρα, ο οποίος θα καλύψει τις ανάγκες αθλητών, μαθητών και επισκεπτών για εκμάθηση και προπόνηση σε όλα τα αθλήματα του χειμερινού σκι.

Και ενώ το έργο βαίνει προς ολοκλήρωση κυκλοφορούν φήμες ότι υπάρχει εμπλοκή στην πληρωμή του αναδόχου και φυσικά στην παράδοση του έργου για να ξεκινήσει ο Ορειβατικός Σύλλογος στην διαδικασία αδειοδότησης του ανακαινισμένου Χιονοδρομικού Κέντρου.

Ελπίζουμε οι φήμες να διαψευστούν σύντομα ώστε να μην βρεθούμε πάλι στο ίδιο έργον θεατές όπως με το Δημοτικό Γήπεδο και το Κολυμβητήριο Ομονοίας που έγινε παύση εργασιών και  λόγω οφειλών στον ανάδοχο.


10 σχόλια:

  1. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ; ΤΡΕΙΣ ΧΡΜΑΤΟΔΕΟΤΗΣΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ... ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΗΔΕΝ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΟΜΟΝΟΙΑΣ , ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΪΛΑ , ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΣΤΑ ΔΥΟ , ΜΙΣΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το "ανακινημένου", πού αναφέρεται ακριβώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έργο έπρεπε να βγει σαν κατασκευή Προκηρύχτηκε σαν προμήθεια Δηλαδή σαν να αγοράσουμε ένα όχημα Όμως για να τοποθετηθεί το καινούριο ανεβατορι έγιναν χωματουργικές εργασίες αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος εργασίες σκυροδέτησης τοποθέτηση οπλισμού οικοδομικού από εργάτες διανοίξεις αυλακων τοποθέτηση υπόγειων καλωδίων και στο τέλος τοποθέτηση των πυλώνων
    Εάν αυτό είναι προμήθεια ας τους πληρώσει ο επίτροπος δημοσίων δαπανων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να δω την Βαρβαρουλα. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλετω ... Ήδη είναι Δήμαρχος και αντί να προτείνει λύσεις αρκείται στον να κατηγορεί τους προηγούμενους. Αυτοί μας τελείωσαν κυρία Βαρβάρα ετοιμάσου γιατί δεν σε βλέπω να αντέχεις την πενταετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ να δουμε πως θα αντεξεις, απο τωρα αρχισες τις παπαριες. Ξερε ενα πραγμα, οτι χειροτεροι απ τους σημερινους, αποκλειεται να ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Χρυσαφης οχι μονο απο την ανέλπιστη ήττα του,αλλά και από τις κινήσεις του μετεκλογικά (πρωτη ένσταση, εκλογοδικειο κλπ)έχει δημιουργήσει μεγαλο πρόβλημα στον πρώην υπουργό, όσον αφορά τις επόμενες βουλευτικές εκλογες.Καποιος πρεπεινα τον μαζεψει ,όπως επισης και τους συμβουλάτορες του,που τον οδηγησαν στο Βατερλώ. Θελει να κερδισει χρονο για να μην τον ανατρέψουν, αλλα απο αυτο που φοβάται δεν γλιτώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Υπουργος ξερει ηδη ποιος θα ειναι ο επομενος Δημαρχος μετα τη Βαρβαρα. Αυτα που γραφετε ειναι για αποπροσανατολισμο του κοσμου.
      Του καηκαν για τον Χρυσαφη και τη Χρυσαφενα.
      Ποτε δεν υπολογιζε στη βοηθεια των δουλων του, μονο στην τυφλη εφαρμογη των εντολων του, "ξερει ποια ειναι η πραγματικη του δυναμη".
      Οι εργολαβοι να μενουν ιδιοι, ο Δημαρχοι να αλλαζουν...μαριονετες ειναι ολοι τους αλλωστε.

      Διαγραφή
  7. Απο τον Μαιο, δηλαδη πολυ πριν τις εκλογες, ηξεραν για τη μη πληρωμη του εργου στον αναδοχο. Και τον Ιουνιο το ηξεραν.
    Αρα εκρυψαν προεκλογικα κατι που ηξεραν εξ αρχης.
    Σας θυμιζει κατι αυτο?
    Εδω η αποφαση του Δημοτικου Συμβουλιου:
    https://diavgeia.gov.gr/doc/670%CE%A7%CE%A910-%CE%A5%CE%A30?inline=true
    Αλεκουκο εισαι σιγουρος για το εκλογοδικειο?
    Πολλα δε μαζευονται ρε μπαγασα?
    Εκανες και κατι σωστο τον τελευταιο χρονο εκτος του να μας δειχνεις την αλαζονεια σου?
    Τα ψεμματα εχουν κοντα ποδαρια...οχι κοντα ρε, μικρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ