Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ : Ο ΛΥΚΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;

ΜΕΙΓΜΑ ΕΓΚΡΗΚΤΙΚΟΝ : ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΝΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ

 

Αυτά έγραψε ο Δήμαρχος τον Απρίλιο στο καλωσόρισμα του ειδικού συμβούλου του σε θέματα αξιοποίησης της ακίνητης Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Κώστα Αβδελα, τονίζοντας "Κώστα έχουμε να κάνουμε πολλά".

 Παρά την "Διαφάνεια" που επαίρεται ο Θπύρος ότι έγινε η σημαία της διακυβέρνησης των Συμμάχων, ακόμη δεν πληροφορηθήκαμε ποια είναι "τα πολλά που έχουν να κάνουν" οι δυό τους.

Ποιο είναι το έργο του Αβδελά, ο οποίος εμμέσως σαφώς ανακοίνωσε στο βίντεο ότι θα του ανατεθεί ρόλος στον νέο σχήμα *(προφανώς θεωρεί την εκλογή του δεδομένη), ποιες ήταν οι προτάσεις του προς τον Δήμαρχο;

Δεν μπορεί να μελετάς τα αρχεία του Δήμου επί ένα οκτάμηνο και να μην έχεις υποβάλει ένα Επενδυτικό Σχέδιο , ένα Υπομνημα έστω βρε αδελφέ , εγγράφως προς την Δημοτική Αρχή.

Οι Δημότες πρέπει να γνωρίζουν, οι δε κρατούντες υποχρεούνται να ενημερώνουν για τα πεπραγμένα τους. 

  

9 σχόλια:

  1. Εκπληκτικό δίδυμο Μακεδονομάχων που κατάπιαν την γλώσσα τους με εντολή Μητσοτάκη.
    Ο ένας στα όρια , δεν ξέρουμε αν τα ξεπέρασε του καραγκιόζη και του πλέον ανίκανου δημάρχου στα Σέρρας και ο άλλος η επιτομή του φραγκοφονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κώστας δεν κέρασε ούτε την γυναίκα του νερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΑΧΛΟΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΘΕΑΘΗΝΑΙ, ΧΡΥΣΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ? Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος γυρνάει έξω βλέπει κι όποιος ρωτάει μαθαίνει. Διαβάστε λοιπόν τα προγνωστικά της γύρας: Πάνου, Κατιρτζόγλου, Νυκτοπάτης, Μισιρλής, Καρακολίδης, Ηλιοπούλου, Χράπας έχουν ήδη βγει, Γκότσης, Χρυσανθίδης, Χαλκιόπουλος, Δεσποτίδης, Ρίζος, Ταΐρης, Ματθαίου, Ίντος το παλεύουν κι από τους καινούργιους διεκδικούν Αβδελάς, Αναστασιάδης και Παπαευστρατίου. Σας έγραψα 18 οι 16 απο αυτούς θα βγουν. Για να μην λέτε ότι δεν ξέρατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Δήμος Σερρών έχει προιστορία να υποφέρει απο εργολαβους αρχης γενομένης απο τον Ανδρεου με Δορκοφύκη, Νυχτοπατη, Μουρατιδη και Σια με την ομαδα τους και τωρα κιδυνεύει απο το δίδυμο των ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ Μακεδονομαχων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Εχει κάτι οικοπεδάκια μούρλα ο Εθνικός Κουβαρντάς. Για αυτό και η ενασχόληση του με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ