Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΕΙ Η ΒΑΡΒΑΡΑ ;

 H NEA ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ !!!


Γράφει  Ένας αναγνώστης της “Le Monde diplomatique” την 29η Δεκεμβρίου 2022

 Υπενθυμίζω σε όσους σχολιαστές κατακρίνουν την κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, για τον τρόπο που ως Δημοτική Σύμβουλος ασκεί την κριτική της εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι είναι ενταγμένο μέλος μια αυτοδιοικητικής ομάδας με επικεφαλής τον κ. Στέφανο Φωτιάδη. Εναν έμπειρο αυτοδιοικητικό που έκανε την Σερραϊκή κεντροδεξιά για μια τετραετία, να βλέπει από μακρυά ΄΄τα τραίνα της νομαρχίας΄΄ να περνούν.  Θα προσέγγιζε την πολιτική ασέβεια ενδεχόμενη απόφαση της,  να λειτουργήσει με όρους και λογικές ΄΄ακτιβιστικού λαϊκισμού΄΄,  απλά και μόνο για λόγους εφήμερου επικοινωνιακού εντυπωσιασμού. 

 Για όσους την γνωρίζουν εκ του σύνεγγυς, αντιλαμβάνονται, ότι αυτό είναι κάτι που δεν συνάδει ούτε με το επίπεδο της  θωρακισμένης πολιτικής της φιλοσοφίας, ούτε με το αντίστοιχο  των αυτοδιοικητικών της προσανατολισμών. 

 Η κυρα Βαρβάρα μας, κατά τον αρθρογράφο συνειδητά δεν λειτούργησε "με όρους και λογικές ακτιβιστικού λαϊκισμού" ... δηλαδη θα την πολιτική ασέβεια να κανει αντιπολίτευση στην λεηλασία του Δήμου από την κουστωδία των Συμμάχων του Χρυσαφη για μα μην σπάσει το "μορατόριουμ της συγκυβέρνησης" Χρυσαφη - Φωτιάδη (του έμπειρου LOOSER αυτοδιοικητικού)

Και σήμερα νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Σερραίων παραμένει υπο τον Φωτιάδη "καπελωμένη" ακόμη και άβουλη.

Το ζήτημα ειναι εαν λόγω της εμφανούς αδυναμίας της Βαρβαρας, λουστούμε τον έμπειρο LOOSER Καραμήτρο , ως ειδικό σύμβουλο της Δήμαρχου και ζησουμε μια νεα συγκυβέρνηση μιας και υπάρχει και ο Προφήτης απ΄'ο το Τουτλί ετοιμοπόλεμος ως συνδετικός κρίκος.




8 σχόλια:

  1. Εάν ο πατέρας της με τα κολλήματα που έχει γίνει ο ιδιαίτερος συμβουλάτορας της, τότε υπάρχει θέμα.
    Εάν δεν συγκροτήσει επαρκές επιτελείο από ανθρώπους που έχουν καλή μέχρι και άριστη γνώση των αντικειμένων και προσπαθήσει να βολέψει τους γνωστούς αυλοκόλακες τότε υπάρχει θέμα.
    Εάν στηριχτεί σε προβληματικούς ξερόλες, τότε το έχασε το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. . . . << Την απόφαση για το πότε θα γίνει ο απογαλακτισμός θα την πάρετε εσείς και το μωρό σας. Δεν υπάρχει καμία καθοριστική σωστή στιγμή για τον απογαλακτισμό. Μερικά παιδιά θέλουν να θηλάζουν περισσότερο από ό, τι έχει υπολογίσει η μητέρα τους. Οι προσωπικές ανάγκες θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. !!!! >>
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΓΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΕΞΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ , ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ !!!! https://youtu.be/p7ygW6IeV-I?si=inr9dZj_Fx1Q5DXy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρασινησε ο Δήμος!!! Επιτέλους!!! Σιγά σιγά να πασινησει και ο νομός Σερρών. Συγχαρητήρια στην Βαρβάρα μητλιάγκα και σε όλο το επιτελείο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε Ελληνικά βλαξ

      Διαγραφή
    2. Σε ποια πολη ζεις ρε φιλε και τι πινεις και δε μας δινεις?

      Διαγραφή
    3. Κόψε τις μ@λακιες.
      Ο συνδιασμός ψηφίστηκε από τους Σερραίους δημότες ανεξάρτητα απόχρωσης.
      Να σταματήσει η ηλιθιότητα με τα χρώματα.
      Αυτοδιοίκηση και μόνο αυτοδιοίκηση.

      Διαγραφή
    4. Μη γράφεις παπαριες

      Διαγραφή
  4. Ολα θα πρασινησουν παλι... τα ψεματα τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ