Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ LIDL ;;;

     ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Προκλητικός ο υιός Καριπίδη, "ο μόσχος ο σιτευτός  ή τα χαϊδεμένο παιδί" αν προτιμάτε της γαλάζιας πολυκατοικίας" με το προεκλογικό του σύνθημα "μαζί για την γενιά μας" την οποία εξόργισε.

Οχι Δημητρακη , εσύ ειδικά δεν ανήκεις σε αυτή την γενιά που κατέστρεψε το πολιτικό σύστημα που οδήγησε στην μετανάστευση 700.000 νέους πολλοί εκ των οποίων με σπουδές υψηλού επιπέδου και μεταπτυχιακά, την ώρα που εσένα το ίδιο σύστημα σε τακτοποιεί προνομιακά  σε κρατικές θέσεις, όπως ομολογείς με το σύντομο βιογραφικό σου ως υιός Καριπίδη.

 Με θεωρητικές  σπουδές Κλασικής Φιλολογίας μόνο , με ποια άλλα ιδιαίτερα προσόντα και με ποιες διαδικασίες διορίστηκες  και διετέλεσες μάλιστα Επιστημονικός Συνεργάτης στην Βουλή των  Ελλήνων γενικώς και αορίστως ; Σε ποιόν τομέα ; Ενώ την διετία 2012-2014 ως Ειδικός Σύμβουλος  του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τις γνώσεις των μεταπτυχιακών σου συμβούλευες τον Υπουργό;

Και Διευθύνων Σύμβουλος στην ΑΝΕΣΕΡ το 2019 δεν εκλέχθηκες, απλά περιφερειακός σύμβουλος εκλέχθηκες μην μπερδεύεσαι. Διορίστηκες από τον Τζιτζικώστα , όπως και σαν Πρόεδρος που είσαι σήμερα.

 Πάντως από όλα όσα αναφέρεις δεν βλέπω καμιά δραστηριότητα σου που να  συνιστά επάγγελμα την περίοδο  2019 - 2023

5 σχόλια:

  1. Δύο έως τρία ερωτήματα.
    Το 2009 πόσω χρόνον ήταν και με τι γνώσεις έγινε επιστημονικός σύμβουλος στην Βουλή;
    Στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης είχαν ανάγκη από νεαρό φιλόλογο και όχι από γεωπόνους ή μηχανικούς;
    Και με ποιο γνωστικό αντικείμενο έγινε πρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος στην ΑΝΕΣΕΡ;
    ΕΝΑΣ ΑΚΌΜΑ ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΉΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑΣ
    ΑΛΛΆ ΑΥΤΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΆΖΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    Δημητράκη βρες δουλειά, όχι αργομθσθος κρατικοδιαιτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας ανεπάγγελτος τζερεμές , ο κύριος τίποτα που τον ταΐζουμε τόσα χρόνια. Αλλα αυτή είναι η Νεα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού να τον ακουμπησεις το Σπυροπουλο, καλε μου.... από τα 16 του λεφτα βγαζει... φροντισε να κανεις καμια δουλεια... κανονικη... χωρις το φως ή τη σκια του μπαμπα... θα σε ανεβασει κσι ψυχολογικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε τα ξέρεις καλα. Πάντα απατεώνας ο κοντός. Μέχρι και τον πατέρα του κορόιδεψε για να πάρει λεφτά δήθεν για να εξαγοράσει μαθήματα στα Σκόπια αλλά πήγαν για DOLCE VITA.

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ "ΤΡΟΥΠΩΣΕ" ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΕΡ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ

    Σκοπός
    Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Επιχειρηματικότητας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού» έχει ως κύριο σκοπό την παροχή εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου, έτσι ώστε οι πτυχιούχοι του να αποκτήσουν ένα ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο σε ζητήματα σχεδιασμού και διαχείρισης πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νεολαία, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, καθώς και σοβαρές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές προοπτικές.

    Ειδικότερα, οι σκοποί του ΠΜΣ έχουν ως εξής:
    Παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακών σπουδών, γνώσεων σχεδιασμού και διαχείρισης πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νεολαία, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό,
    Προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές διδακτορικού επιπέδου,
    Συνθετική προσέγγιση θεωρίας, μεθοδολογίας και πολιτικών για την παραγωγή ολοκληρωμένων λύσεων, ερευνητικών προτάσεων, αξιοποίησης εκπαιδευτικού υλικού και προώθηση δράσεων που αφορούν τη νεολαία, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό,
    Κατάρτιση επιστημόνων με τις απαιτούμενες δεξιότητες για επιτυχή σταδιοδρομία στον ιδιωτικό, δημόσιο και ακαδημαϊκό τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ