Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ... Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΛΕΚΙΑΣΜΕΝΟΥΣ " ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ; (video)

   ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ;

 
Ο κ. Καζίας, ανέφερε ότι ο Πανσερραϊκός θα αναλάβει τις εργασίες στο δημοτικό γήπεδο. προκειμένου η σερραϊκή ομάδα, να προλάβει να αγωνιστεί στο Δημοτικό γήπεδο την 3η αγωνιστική, στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. «Η ΠΑΕ με ίδια κεφάλαια, θα χρηματοδοτήσει και θα αναβαθμίσει τους χώρους του γηπέδου, σε αυτά που ζητάνε και να γίνουν τώρα και στο τέλος, για να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την άδεια», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε : «ως Πανσερραϊκός είμαστε εδώ για να πούμε στον κόσμο ότι θα αναλάβουμε πλήρως όπως και μέχρι τώρα κάναμε σε χώρους του γηπέδου, παρόλο που είναι δημοτικό το γήπεδο. Θα κάνουμε το ίδιο και τώρα. Φτάσαμε στο και 45 όχι στο και πέντε για το γήπεδο και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Για να υποδεχτούμε το πρώτο ματς εντός έδρας με τον Παναιτωλικό στις 3 Σεπτεμβρίου. Θα γίνει πιστεύω ένας αγώνας δρόμου για να προλάβουμε. Ούτε ευχολόγια, ούτε λόγια για να ακούγονται καλά στα αυτιά μας. Στην επόμενη αγωνιστική 25-26 Σεπτεμβρίου πιστεύω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα για τους εντός έδρας αγώνες. Δεν ξέρω ο μήνας των διακοπών πόσο θα βοηθήσει τα συνεργεία. Οι πολιτικοί παράγοντες του Δήμου πρέπει να πιέσουν σε αυτό το θέμα» ανέφερε.
  
     AKOΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΣ
 

 
 

3 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι αυτή που λέει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Καζιας. Ο Δήμαρχος της λεζάντας Χρυσάφης λέει και πάλι ψέματα. Τις εργασίες στο δημοτικό γήπεδο τις έκανε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός και όχι ο Δήμος. Μετά τις εκλογές μπαίνει Εισαγγελέας για το δημοτικό γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη μας το κανεις αυτο, ΣΙ ΙΚΙΤΕΥΟΥΜΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή είναι καθεξην ψευταράς ή είναι μ@λαλας με βούλα.
    Αλλά εντύπωση προκαλούν οι ανίδεοι και επικίνδυνοι κλακαδόροι που χειροκροτούν τις ν@λακιες που αραδιάζει.
    Οι βουλευτές των πρώτων καθισμάτων είναι χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι με τα καραγκιοζιλικια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ