Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΡΕ , ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ;

 ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΗ ''ΑΛΗΘΕΙΑ" ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΤΑΝ;

  Παραθέτω απόσπασμα της περίεργης και κατευθυνόμενης ανακοίνωσης των Σερραίων Δημοσιογράφων κατά του Συριζαίου βουλευτή Λευτέρη Αβραμάκη και του υποψηφίου Δημάρχου Σιντικής Γιώργου Τάσιου :


"Ασπαζόμενοι τη φράση του Νίτσε πως «η σιωπή είναι χειρότερη. Όλες οι αλήθειες που αποσιωπούνται γίνονται δηλητηριώδεις» απαντάμε ευθέως στις ανοίκειες επιθέσεις και αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του πρώην Βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρη Αβραμάκη και του υποψηφίου Δημάρχου Σιντικής Γιώργου Τάτσιου, εναντίον συνολικά των Σερραίων δημοσιογράφων και του λειτουργήματος που επιτελούμε.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Αβραμάκης κάνει λόγο για «κολαούζους δημοσιογράφους» και για «σπρώξιμο συγκεκριμένων υποψηφίων από δημοσιογράφους και κανάλια προεκλογικά με το αζημίωτο φυσικά» (αυτούσιες οι εκφράσεις από την ανάρτησή του), κατηγορώντας ούτε λίγο, ούτε πολύ για χρηματισμό δημοσιογράφων. Εάν ο κ. Αβραμάκης έχει αποδείξεις για να στηρίξει τη βαρύτατη, αυτή, κατηγορία του, θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στον Εισαγγελέα, αντί να «πετά λάσπη στον ανεμιστήρα». Οι δημοσιογράφοι δεν είναι τα «εξιλαστήρια θύματα» για να «καταπραΰνει» την πικρία του για την μη εκλογή του. Για το γεγονός αυτό απεφάνθη ο θυμόσοφος λαός, μέσω της ψήφου του.

Με μία ανάρτηση, για την οποία δεν υπάρχουν κατάλληλοι χαρακτηρισμοί για να την περιγράψουν, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιντικής Γεώργιος Τάτσιος, θέτει ως όρο για τη διεξαγωγή της τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων της περιοχής, να κληθεί για τη διεξαγωγή του «ένας αντικειμενικός κι ουδέτερος δημοσιογράφος από ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ κοινής αποδοχής! Σε τηλεοπτικό στούντιο της Θεσσαλονίκης!», όπως επί λέξει αναφέρει".

Απορώ τι σοϊ δημοσιογράφοι είστε όταν "πυροβολάτε τα πόδια σας"  επικαλούμενοι την σοφή ρήση του Νίτσε «η σιωπή είναι χειρότερη. Όλες οι αλήθειες που αποσιωπούνται γίνονται δηλητηριώδεις»

 Μόλις περιγράψατε με σαφήνεια τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί  ενημέρωση και η κατ' ευφημισμό δημοσιογραφία στο Καραμανλιστάν ...

Συνεχίζεται ...

12 σχόλια:

  1. Οσοι Σερραίοι δημότες ψηφίσουν Χρυσάφη, με ποια λογική θα ψηφίσουν έναν Δήμαρχο που δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, αλλά το μόνο που έχει να παρουσιάσει είναι λουλούδια και πανηγύρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο άχρηστο αντιδήμαρχο από τον Νυχτοπατη και πιο άχρηστο Δήμαρχο από τον Χρυσαφη δεν έχω ξανά δει. Εδώ και 4 χρόνια προσπαθούν να ανακαινισουν και να λειτουργήσουν τα συντριβάνια στην οδό Ν. Νικολάου ( βιοκλιματικες αναπλασεις) και δεν έχουν καταφέρει ακόμη να τα ολοκληρώσουν και να τα λειτουργήσουν. Επίσης τα συντριβάνια αυτά με την ανακαίνιση που τα κάνουν μοιάζουν σαν μακεδονικοι τάφοι. Έχουν εγκαταλείψει πλήρως αυτήν την όμορφη οδό και αυτό που βλέπει κάποιος σε αυτήν την οδό είναι, βγαλμένα και πεταμένα κολωνάκια, βγαλμένους και πεταμενους κυβολίθους δαπέδου, μπόλικη βρωμιά και την οδό αυτή να έχει μετατραπεί σε ένα υπεργειο παρκιν. Και αυτοί οι ανίκανοι άνθρωποι θέλουν να τους ψηφίσουμε ξανά. Όχι. Μαύρο στον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΑΘΗΝΑΙ, ΧΡΥΣΑΦΗ.
    ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά ερωτώ. Πιστεύει κάποιος, ότι υπάρχει αντικειμενική δημοσιογραφια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στους τρεις πρώτους σχολιαστές, που μπορεί να είναι και ένας, που βάζουν τα ίδια σχόλια σε κάθε δημοσίευση. Μητλιάγκα ούτε τώρα ούτε το 2028 φυσικά. Η κυρία για Βουλευτής πάει και έχει βάλει όλο το ΠΑΣΟΚ συν Τσελέπη, συν Καρίπογλου συν Νομαρχιακή να τρέχουν για αυτήν. Δεν της ενδιαφέρει ο Δήμος και το απέδειξε; δεν ασχολήθηκε ούτε πριν ούτε τώρα, φιλολογική η προσέγγιση. Το θέμα είναι το κάνουν όλοι ενσυνείδητα ή τρώνε το παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο χρυσαφης αφού έκανε θαύματα στο επιμελητήριο έφαγε τα μούτρα του για βουλευτής και μας γέμισε την ζωή λουλούδια τωρα

      Διαγραφή
  6. . . . ΚΑΠΟΤΕ , ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΉΤΑΝ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ . . . . ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ !!!!!!!! ΤΙΤΕ ΠΕΤΑΧΤΗΜΕ ΜΙΑ 90ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ :
    << – Τι έπαθες παιδί μου; τον ρωτάει ανήσυχος ο πατέρας του.

    – Να μπαμπά, σήμερα πήγαμε στην παρέλαση. Η δασκάλα μου στεκόταν ακριβώς μπροστά μου. Πρόσεξα πως η φούστα της είχε χωθεί στη σχισμή του πισινού της. Έπιασα τη φούστα και την τράβηξα, αλλά η δασκάλα μου έριξε φάπα!

    – Αγόρι μου, δεν κάνουν τέτοια πράγματα στις γυναίκες. Μην το ξανακάνεις.

    Την επόμενη Παρασκευή, ο Τοτός επιστρέφει με το δεξί μάτι μελανιασμένο.

    – Τι έγινε Τοτέ; του λέει ο πατέρας του επιτιμητικά. Νόμιζα πως σου εξήγησα τι δεν πρέπει να κάνεις.

    – Μα μπαμπά, δεν έφταιγα εγώ! Σήμερα πήγαμε εκδρομή. Η δασκάλα μου στεκόταν ακριβώς μπροστά μου στην καφετέρεια. Πρόσεξα πως η φούστα της είχε χωθεί στη σχισμή του πισινού της. Τότε ο Κωστάκης, που ήταν μαζί μου, έπιασε την φούστα της και την τράβηξε. Εγώ, αφού ήξερα πως αυτό την ενοχλεί και την ξαναέχωσα μέσα! >> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός ο Χαλκιόπουλος Αλέξανδρος της ΔΕΥΑΣ που αμείβεται από τα ανταποδοτικά χρήματα των δημοτών και πρέπει να είναι υπηρέτης και υπάλληλος των δημοτών που τον αμείβουν
    Είναι τόσα κοτραδόμαγκας που έχει το θράσος να ειρωνεύεται δημότη;
    Είναι τόσο. ανίκανος να σκεφτεί ότι είναι πολιτικό ζώον και όχι μόνο ζώον;
    Είναι πολιτικά βλαμμένος;
    Ναι ρε ανίκανε θα απολογηθεις στον δημότη και θα κάνεις την πάπια.
    Αλλιώς στο σπίτι σου ανίκανε και στην δικηγορία σούμα δούμε πως θα ζήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πράγματα δεν είναι καλά για τον Χρυσάφη. Δεν τον θέλει ο κόσμος
    https://www.airetos.gr/dimoskopisi-gia-to-dimo-serron-deixnei-anatropi-kai-niki-gia-mitliagka.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η δημοτική αρχή Χρυσάφη θα απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσε ο Κουφοτολης για το δημοτικό γήπεδο η θα απαντήσει μόνον στη δικαιοσύνη, όταν κληθούν οι υπεύθυνοι για το θέμα αυτό;
    Μην ξεχνάτε κύριε Χρυσάφη και κύριε Χρυσανθιδη, ότι ήδη έχετε κάνει δηλώσεις για το θέμα αυτό και να δούμε, πως θα τις μαζέψετε αυτές τις δηλώσεις όταν έρθει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Δημοτική Αρχή Καραμανλή είναι σε αποδομη , υπό το βάρος των σκανδαλων

      Διαγραφή
  10. Ο Χρυσάφης είναι βαρίδι για την νέα Δημοκρατία πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ