Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 Ο ΚΑΖΙΑΣ "ΑΔΕΙΑΣΕ" ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ *( video )

  ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ! Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΡΥΨΕ ΤΗΝ "ΦΟΝΙΚΗ" ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ !!!!!




Θέση για το γηπεδικό ζήτημα που έχει προκύψει στον Πανσερραϊκό πήρε ο ο πρόεδρος των «λιονταριών», Τάσος Καζίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τάσος Καζίας:

«Κατά την δημόσια τοποθέτηση μου, προς όλους, το καλοκαίρι, σχετικά με τις σημαντικές καθυστερήσεις στα έργα του γηπέδου, εμείς με βάση το μοναδικό επίσημο έγγραφο της πολεοδομίας Σερρών, που είχαμε στα χέρια μας για το γήπεδο, από τον Νοέμβριο του 2022, προχωρήσαμε, μαζί με τον ιδιοκτήτη του γηπέδου, την δημοτική αρχή, σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου οι δημότες των Σερρών και οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού, να απολαμβάνουν ένα ασφαλές και λειτουργικό γήπεδο, παρά τις φθορές ετών.

Τον Απρίλιο δόθηκε η εντολή, σε ιδιωτική εταιρεία, από την δημοτική αρχή, για την μελέτη στατικότητας, τα αποτελέσματα της οποίας τα πληροφορηθήκαμε μόλις χθες και αναφέρουν για την στατική ανεπάρκεια, της ανατολικής κερκίδας και του στεγάστρου, που υπάρχει η εξέδρα των επισήμων. Μια μελέτη, που υπήρχε από τον Αύγουστο, στα χέρια των αρμόδιων υπηρεσιών και χθες (18/10), βγήκε το πόρισμα από την πολεοδομία Σερρών.

Με βάση τα νέα δεδομένα και το προσωρινό κλείσιμο του γηπέδου, είμαστε στην διάθεση όλων των φορέων, για να κάνουμε ότι χρειάζεται, ώστε το γήπεδο να είναι και πάλι ασφαλές, το συντομότερο δυνατόν.

Τα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του Πανσερραϊκού τα γνωρίζαμε, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, όπως καταλαβαίνουμε, ότι συνεχίζονται και μετά τις εκλογές. Όποιος έπαιξε μαζί μας, θα μας βρει απέναντι, διότι το δικό μας κόμμα, είναι μόνο ο Πανσερραϊκός!

Ο κόσμος της ομάδας μας να μην ανησυχεί, διότι ο Πανσερραϊκός για άλλη μια φορά θα είναι εδώ και θα φροντίσει όπως έκανε έως τώρα, να ελέγχει, να επιβλέπει και να καταγγείλει, εάν χρειαστεί, όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προς την ομαλή αποκατάσταση του γηπέδου.

Υπόσχομαι προσωπικά, ότι ο Πανσερραϊκός, θα είναι πιο ισχυρός από ποτέ, ως σήμα κατατεθέν για τον τόπο του και την ιστορία του».


3 σχόλια:

  1. Μέχρι προχθές ήταν μαζί.
    Μαζί προγραμμάτιζαν πως η ΠΑΕ θα πάρε τα χρήματα που ξοδεύονται για το γήπεδο.
    Μαζί αποφάσιζαν για τα έργα και τις εργασίες χωρίς να έχουν γνώση οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και χωρίς να συμμετέχουν, άραγε ποιος παρανομούσε;
    Μαζί δέχονταν τα χρήματα που δεν ήρθαν ποτέ.
    Ποιός θα πληρώσει τις Σερραϊκές επιχειρήσεις που διέθεσαν τα εμπορεύματα τους;
    Γιατί δεν έβαλαν νέα καθίσματα στην κερκίδα του σχολείου;
    Ήξερε η ΠΑΕ, και τώρα που χέστηκαν μεταξύ τους θα μάθουμε και εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γραφείο τύπου του Χρυσάφη (Serresbomb) έχει αποδιοργανωθεί πλήρως. Δεν ξέρει πλέον, πως να υπερασπιστεί τον προστατευομενο του, απερχόμενο Δήμαρχο Χρυσάφη και γράφει ότι ναναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπατζίλω πες αλεύρι....Μην κρύβεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ