Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

MΠΗΚΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑ" ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ , ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ


            Η παράφραση του σκίτσου του Αρκα , παει γάνντι με το προελογικό status του Δήμου Σερρών :

   ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ! 

Φυσικά στο πρόσωπο των δυο εκ των υποψηφίων Δημάρχων δεν τίθεται ζήτημα, Βαρβάρα και Αλέκος είναι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος ...

Επομένως έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και μην χαραμίσετε την ψήφο σας. Επιλέξτε Δημοτικούς Συμβούλους πρόσωπα που κατά την γνώμη σας έχουν ήθος , γνώση και άποψη, πρόσωπα που έχουν την δύναμη  να έκφραζουν την γνώμη τους στις όποιες αυθαιρεσίες προκύψουν (και θα προκυψουν πολλές στην επόμενη πενταετία) ώστε να σταματήσει η λεηλασία του Δήμου μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ,  μαυρίστε τους υποψηφίους - ακρίδες

  (στρατιωτικούς, καραβανάδες, αστυνομικούς, μπάτσους, δημοσίους υπαλλήλους, καθηγητάδες κτλ ) που υπηρετούν εκτος Σερρών και έχουν γεμίσει τα ψηφοδέλτια των Τοπικών κυρίως Συμβουλίων προκειμένου να αποσπαστούν μετα την εκλογή τους στον Δήμο μας και να ... "λιάζονται".  Μαλιστα έχουμε και δυο αντρόγυνα αναμεσά τους, η σύζυγος στο κορμό και ο σύζυγος στο Τοπικό, μιλάμε για φάμπρικα δηλαδή


Καλό βόλι λοιπόν




3 σχόλια:

  1. ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώστε τον Δήμο στην ανύπαρκτη Μητλιάγκα, στην ύποπτη 4 χρόνια αντιπολίτευση, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς γνώση, μια χρυσή ανικανότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ