Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΛΙ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ , "Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ", Η ΚΥΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΑΣ !!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΓΚΑΡΤΑΡΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ

                                                                                                                                                                  
                                                              
Νέα αναμόρφωση του προϋπολογισμού εισήχθη ως «κατεπείγουσα» στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών της 25ης Οκτωβρίου 2023 από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Σπύρο Μισιρλή. Το σώμα του ΔΣ μετά την «μάχη» μιάμισης ώρας για το θέμα του Δημοτικού γηπέδου Σερρών, βρίσκεται μάλλον «αποχαυνωμένο», καθώς στο πρώτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, που έχει εισαχθεί ως «κατεπείγον» και αφορά αναμόρφωση του προϋπολογισμού ο κ Μισιρλής παίρνοντας τον λόγο είπε: «πως αφορά καθαρά υπηρεσιακά θέματα και λόγω τέλους της χρονιάς γίνεται η αναμόρφωση για να ολοκληρωθούν κάποια… έργα χωρίς καθόλου πολιτική χροιά…». 

 Φυσικά το θέμα περνά ΟΜΟΦΩΝΑ
 μέσα σε 30”

 Κοιτώντας όμως την αναμόρφωση, διαπιστώνει ο αναγνώστης, ότι κύρια η αναμόρφωση αφορά το… «άδειασμα» μιας σειράς κωδικών διαφόρων έργων και γίνεται για να πιστωθεί  ένας κωδικός που είχε
 προϋπολογισμό 0 (ΜΗΔΕΝ) ευρώ με 500.000 ευρώ (!!!) και περιγράφεται με τον όρο «Ύδρευση κοινόχρηστων χώρων»!!!. 

 

 Τώρα αν αυτό συμπεριλαμβάνεται στα… «κάποια έργα» και δεν χρειάζεται ενημέρωση του ΔΣ είναι θέμα του κ. Αντιδημάρχου Οικονομικών, που όπως φαίνεται με το… «κατεπείγον» στέλνει «αδιάβαστους» (;;;) για ακόμη μια φορά τους Δημοτικούς Συμβούλους. (σ.σ. Πάντως το… “χούι” δεν κόβεται, Όχι πως όταν έρχεται «κανονικά» είναι «διαβασμένοι»)

Μεταξύ των "αδιάβαστων" πρώτη και καλύτερη η νέα Δήμαρχος Σερραίων , η κυρά Βαρβάρα ... χαμπάρι δεν πήρε τι έγινε, μετέφερε 500.000 ευρώ για "ύδρευση κοινόχρηστων χώρων" ο Θπύρος και αυτή "κοιμωμένη" ψήφισε υπέρ. Δεν αναρωτήθηκε καν ποιοι κοινόχρηστοι  χώροι του Δήμου χρειάζονται πότισμα χειμωνιάτικα , μέσα στους δύο μήνες που απομένουν για την λήξη της θητείας τους.

Μήπως θα ποτίζουν το Δημοτικό Γήπεδο για να φυτρώσουν λεφτόδεντρα ... και χρειάζονται 500.000 ευρώ για να ρεφάρει ο Καζίας που διέθεσε τα "ίδια κεφάλαια" της ΠΑΕ για τα έργα στο Γήπεδο ;   ή Μήπως, λέω μήπως "έχουν γνώση οι φύλακες" και το έργο είναι στημένο στα πλαίσια της νέας συγκυβέρνησης Χρυσαφη - Φωτιάδη  και Μητλιάγκας ( που λέει και ο Γιάντσιος).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ