Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ... ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ !!!

  ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ ... "ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ" Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΞΟΒΕΛΙΣΤΗΚΕ

 

 

Ενός κακού μύρια έπονται…. Το κλίμα στην συνεδρίαση της Συμμαχίας Σερραίων για την αναζήτηση των αιτιών που οδήγησαν στην εκλογική ήττα της 8ης Οκτωβρίου δεν ήταν καθόλου ιδανικό.

Μπορεί ο απερχόμενος δήμαρχος και επικεφαλής της «Συμμαχίας Σερραίων» κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης να ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός ότι η μεγάλη προσδοκία νίκης που είχε καλλιεργηθεί στις τάξεις του συνδυασμού διαψεύσθηκε οικτρά στην κάλπη αλλά επέρριψε σοβαρές ευθύνες στους δημοτικούς συμβούλους, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν υπήρξε σοβαρή παραγωγή έργου. Ο κ. Χρυσάφης, σύμφωνα με πηγές, επέμεινε ιδιαίτερα σε αυτόν τον λόγο προκαλώντας τη δυσφορία αρκετών συμβούλων.

Ο απερχόμενος δήμαρχος παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι έγιναν από μέρους του ορισμένες λανθασμένες κινήσεις στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου αλλά και στην οργάνωση του προεκλογικού αγώνα. 

Από την πλευρά των υποψηφίων υποστηρίχθηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης αναλογεί στο δήμαρχο, ενώ τον εγκάλεσαν για τη δημιουργία μια κλειστής ομάδας, η οποία και λάμβανε τις αποφάσεις για τον συνδυασμό, χωρίς καμία διαβούλευση με τους υποψηφίους.

Συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος εξαπέλυσε στοχευμένες «βολές» , μιλώντας για «λαθρεπιβάτες», εννοώντας τους υποψηφίους που προήλθαν από άλλες παρατάξεις. Ακόμα πιο προσωποποιημένη ήταν η αιχμή προς τον κ. Βασίλη Χρυσανθίδη για τον οποίο σημείωσε ότι «ανέβηκε στο καράβι χωρίς εισιτήριο». Ο κ. Χρυσανθίδης αντέδρασε σε αυτή τη δήλωση αποχωρώντας από την συνεδρίαση. 

Μετά τη βαριά εκλογική ήττα ο άνεμος στην «Συμμαχία Σερραίων» όχι μόνο δεν είναι ούριος αλλά η ατμόσφαιρα μυρίζει «μπαρούτι» και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν και εξελίξεις πριν καν ακόμα περάσουμε στη νέα περίοδο του δημοτικού συμβουλίου από 1η του νέου έτους.

ΠΗΓΗ: Η ΠΡΟΟΔΟΣ


9 σχόλια:

  1. . . . ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ , ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΛΙΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ . . . . .
    << ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ;;;;;;; >>
    https://youtu.be/muLxlJyAYRo?si=A9obh4-wCzwn1vCN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χρυσανθίδης σωστά αποχώρησε.
    Είναι λαθρεπιβάτης και ύποπτος.
    Μόνιμα αρμεγε λαθραία.
    Γελοίος.
    Αλήθεια εκείνα τα 20 διάρκειας που αγοράστηκαν για τον Πανσερραϊκό ποιος τα έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιακχε, ακούστηκε μέσα στην συνεδρίαση ότι εσυ είσαι ένας από τους πρωτοκλασάτους ΔΙΏΚΤΕΣ της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ που τους οδήγησες στην ήττα. Πρόσεχε σε έχουν στην μπούκα για αντίποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. iakxe εσύ είσαι η αιτία που έχασε η Συμμαχία Σερραίων. Εσύ αποδομησες τον Χρυσάφη
    Θα υποστείς τις συνέπειες.
    ΟΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπα.....
      Πάλι τα βλαμμένα της Ο Κ Σ . με 48ωρη άδεια από το ψυχιατρείο;
      Βρε καθίστε εκεί, σε λίγο θα έρθει και το Αλεκάκη
      Θα γίνετε μια ωραία ατμόσφαιρα, ήξερε ο Καραμανλής τι κατασκευάζει.

      Διαγραφή
  5. Η ΟΚΣ θα εκδοθεί και τώρα πολύ περισσότερο με μέλος πλέον τον Δήμαρχο Χρυσάφη.
    Ο Χρυσάφης θα μας οδηγεί για την τιμωρία σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο προφήτης πρόσωπο με πρόσωπο πάντα δραπετεύει,γιατί έχει μάθει να λειτουργεί υπόγεια και σκοτεινά.Ρε Χρυσάφη άχαστε,όταν σε λέγαμε τι λ@μ@γιο πήρες,απαντούσες ότι του σκοτεινούς τύπους τους θέλεις δίπλα σου.Ακόμη και τώρα κατηγορείς τους συνεργάτες σου,για τα δικά σου τραγικά λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιτίας του προφήτη δημιούργησε την παράταξη ο βλάχος μαζί με Σωτηριαδη κουφοαλοφοτολη και τσιμερικα... Μετά πήγαν στην Βαρβάρα μαζί με την κολια και ένα 25% δεξιών ψηφοφόρων στην Βαρβάρα... Αυτό μεταφράστηκε στην κάλπη... Ας βάλει τους χίλιους σταυρούς στον κωλο του τώρα ο Δήμαρχος... Βαρβάρα αν δεν βγάλεις τα πάντα στην φόρα θα είσαι και εσύ συνένοχος στο έγκλημα... 3,5 χρόνια ψήφιζες τα πάντα... Καιρός να εξηγήσεις τον λόγο. Ο κόσμος δεν ψήφισε εσένα αλλά καταψηφίσε τον Χρυσαφη και την παρέα του 2-3 άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ ο δερβέναγας προφήτης του ΟΠΑΚΠΑ δεν μοίρασε τις ώρες στα γυμναστήρια φοβούμενος την απώλεια ψήφων.Τα τελευταια 40 χρόνια αυτό συμβαίνει πρώτη φορά ,μήνα Οκτ και με τα πρωταθλήματα σε εξελιξη ,οι ομάδες να μην μπορούν να προπονούνται ανάλογα με τις ανάγκες των αθλητών,{Πανεπιστήμιο,φροντιστηριο κτλ}.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ