Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΡΙΓΚΑ : ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ...

   ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 2.000 ΨΗΦΩΝ ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...





22 σχόλια:

  1. Καθαρός άνθρωπος στα πάντα . Έχει βοηθήσει κόσμο και κοσμακι . Την λατρεύουν παντού. Πήρε την Μητλιαγκα από το χέρι και την έκανε δήμαρχο. Όσοι πήγαν με τον σίγουρο βαράνε τώρα το κεφάλι τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί εννοεις, εχει βοηθησει κοσμο και κοσμακη ? Μηπως ως προισταμενη σθνταξεων στο ΙΚΑ ? Δηλαδη, τους βοηθησε παρανομα ? Για να το δουμε ... σε ξενο κωλο (του δημοσιου) κι εγω βοηθαω . Ειναι εντιμη ? Χρωσταει ? Ειναι
      ηθικη ? Οσοι την ξερουν προδωπικα, τί λενε γι αυτην ? Αυτο ειναι το θεμα.

      Διαγραφή
  2. Αρχικα συγχαρητηρια στην Δριγκα και στον Γατσιο . Για να ειμαστε όμως αντικειμενικοι να πουμε ότι ο Χρυσαφης βολεψε τα παιδια τους στον Δημο επι θητειας του . Δηλαδη και τους βολεψε και δεν του εκαναν αντιπολιτευση και πηγαν απεναντι του στις εκλογες και εκλεχτηκαν στις πρωτες θεσεις . Οι Σερραιοι μετα παραπονιουνται για τα παιδια τους, για ανεργια, βυσματα κλπ . Συγνωμη αλλά καλα να παθουν και καλα τους κανουν τελικα. Ειμαστε αξιοι της μοιρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ήταν το λάθος του Χρυσάφη τους είχε στα όπα όπα και στεναχωρεθηκε Δεξιός κόσμος...

      Διαγραφή
  3. Τελικά είχε δίκιο ο σχολιαστής που ειχε γραψει : Γιάννης Δήμου. Ο μεγαλύτερος γυρολόγος και κωλοτούμπας της πολιτικής πιάτσας. Γαβγίζει συνεχώς, μαλώνει, συκοφαντεί αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία, στο τέλος παίρνει με το ζόρι 200 σταυρούς και δεν εκλέγεται και γελάνε όλοι μαζί του.

    Το αποτελεσμα επιβεβαίωσε τα λογια του σχολιαστή καθως ο Γιαννης Δημου πηρε παλι ελαχιστους σταυρους και φυσικα δεν εκλεγεται για άλλη μια φορα .

    Α ρε Δημου . Πίκρα . Ξερεις τι ακουγεται έξω και τι λενε στα πηγαδακια οι ασπονδοι ‘’ φιλοι ‘’ σου οι δημοσιογραφοι στα πηγαδακια τους εε ?? Σε εφαγαν ο Κουφοτολης και ο Αγγελιδης . Παλι κουβα πηγες . Τζαμπα εκραζες για να εκλεγει τελικα ο Κουφοτολης με τη στηριξη της Κολλια φυσικά ( για τους οποιους πολλα ακουγονται ) γιατι μονος του ουτε 200 σταυρους θα επαιρνε και αυτος ο κουτσοδόντης , η Δριγκα και ο Γατσιος που ο Χρυσαφης βολεψε τα παιδια τους και η Παλαζη που ακομα δεν επεστρεψε τα χρηματα της ΚΕΔΗΣ …

    Τα λεμε σε 5 χρονια Γιαννακη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νυχτοπατη , ασε τα υποκριτικά ευχαριστω και τα συγχαρητηρια στη νεα δημαρχο στο facebook για να μαζεψεις λιγα like και ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ . Ένα παιδι σκοτωθηκε στο σχολειο πριν λιγους μηνες . Βγηκε το πορισμα . Ο δικηγορος Δημ. Γκολεμης μιλησε ξεκαθαρα για ευθυνες . Δεν εχεις τη ευθιξια ρε να φυγεις κι εσυ και ο Χρυσαφης ;; Τι άλλο περιμενετε ; Ντροπη σας πια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παναγιώτης Καρίπογλου
    26 Αυγούστου •
    Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους κλπ ότι η υπόσχεση θέσεων προκειμένου να τοποθετηθούν σε ψηφοδέλτια δεν είναι ανώδυνη. Αν τυχόν μετά τις εκλογές αποδειχθεί ότι εξαργύρωσαν την υποψηφιότητα με κάποιου ειδους διορισμό, εύκολα μπορεί να στοιχειοθετηθεί ποινικό αδίκημα τόσο για τους ίδιους όσο και για τους υποψήφιους δημάρχους που τους «έπεισαν».
    Η συνέχεια λοιπόν αναμένεται ενδιαφέρουσα…

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ . ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΣΥΚΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επί Χρυσάφη η Δρίγκα βόλεψε τον γιο της και ο Γάτσιος βόλεψε την κόρη του. Οι Σερραίοι τα ξέρουν αυτά άραγε;;; Ντροπή σας ρε. Όλους. Τα δικά μας τα παιδιά που παλεύουν καθημερινά κορ'οιδα είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες οι προτάσεις του Γάτσιου για να μην πόλη; Το μόνο που παρακαλούσε να βολέψει τα παιδιά του και να πάρει δουλειές! Το ίδιο και η Δριγκα...

      Διαγραφή
    2. Η κόρη του γατσιου είναι διορισμένη δασκάλα και ο γιος της δριγκα άνεργος. Είστε όπως πάντα ψεύτες και τιποτένιοι κανένας δεν βολεύτηκε. Περαστικά σας σύμμαχοι.!

      Διαγραφή
    3. Μην μπερδεύεσαι φίλε μου , καμιά σχέση δεν έχει ο γιος της Δρίγκα με τα αίσχη του Γατσιου ... "κάθε πουλί που πετάει δεν τρώγεται .." έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Ερώτηση : Δηλαδή επί κόβιντ ο γιος της Δρίγκα και η κόρη του Γάτσιου δεν βολεύτηκαν από τον Χρυσάφη ; Μην βγει τίποτα στη φόρα και λέτε άλλα μετά .

      Διαγραφή
    6. Όταν λες βολεύτηκαν ;μόνιμοι ;

      Διαγραφή
  7. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΝΥΚΤΟΠΑΤΗΣ. ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως με πληροφόρησε γνωστός μου ο Τσιάπος εκλέχτηκε στο τοπικό συμβούλιο Σερρών, άρα λουφαρει και δεν πάει στην Αθήνα.
    Αυτό είναι καλό, διότι θα έχουμε κάτι να μας προκαλεί.
    Με γελοιο με ικανότητα με ανικανότητα με άριστη γνώση των Ελληνικών, με Βαρβαρότητα, με Αλεκούκο, με συμπόνια, με οργή για την κατάντια...
    Θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν κάποιοι κάνανε καλλιστεία για να βρουν υποψήφιες κάποιοι βάζανε οδοστρωτήρες ψήφων σαν την κυρία Δριγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν εχω ξαναδιαβασει πιο αληθινά σχόλια.Βολεμα και προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι λογικό να μην αντιλαμβάνεσαι τι διαβάζεις. Όταν βλέπετε ανθρώπους με ήθος που δεν ξεπουλιούνται στον κάθε τυχάρπαστο δημαρχιακό προσπαθείτε με ψεύδη να τους χλευάσετε.Δεν ειναι όλοι σαν τα μούτρα σας να τρέχουν για ένα ξεροκόμματο που πετάει ο Αλέκος. Περαστικά και πάλι.

      Διαγραφή
    2. ΔΟΥΛΕΨΕ ΔΡΙΓΚΑ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΣΤΑ COVID Ή ΟΧΙ ? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Και η νύφη δούλεψε όχι μόνο ο γιος

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ