Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΣΕΡΕΥΧΟΥΛΗΣ κ. ΠΑΛΑΖΗ ;

  ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΔΗΣ

Φτηνοί στο αλεύρι ακριβοί στα πίτουρα…

Ο αρκούδος και η Φάτνη των 30.000€ που δεν έχει 30.000 αλλά 15.000, αλλά είναι ακόμη 30.000

Η συνέχεια των φάουλ ήταν το κόστος του αρκούδου που ήταν η «έκπληξη» που ήθελε να κάνει ο Δήμαρχος στους Δημότες και το κόστος της Φάτνης που επίσης παίνεψε ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤV. Όπως διέρρευσε εδώ και μια εβδομάδα το κόστος ανερχόταν στις 30.000€ με ΦΠΑ για τον Αρκούδο και άλλα τόσα για την Φάτνη.Όταν στην Δημοτική Αρχή είδαν ότι οι αντιδράσεις των πολιτών (πάλι στο facebook) ήταν χλευαστικές ή και εξαγριωτικές, βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης η «Ιφιγένεια» (η κ. Χρυσάνθη) Παλάζη Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ και ανακοίνωσε ότι ο μεν Αρκούδος κόστισε 15.000€ ή δε Φάτνη 10.000€. (σ.σ. Συνήθης η τακτική του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη, να βάζει τους συνεργάτες του να «βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά» στις δύσκολες καταστάσεις)

          
 
    Η ΦΑΤΝΗ ΑΠΟ ΦΕΛΙΖΟΛ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ... "ΧΡΥΣΑΦΗ" 
 

H αρχική τιμή του Αρκούδα και της Φάτνης που ενέκρινε το ΔΣ της ΚΕΔΗΣ και ανασκευάστηκαν άρον άρον μετά την δημόσια κατακραυγή


 
Και όπως θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη 
 

 

4 σχόλια:

  1. ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΑΘΗΝΑΙ, ΧΡΥΣΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κουφοτόλης τα πήρε τα τιμολόγια από την Παλάζη, η Παλάζη επέστρεψε τα χρήματα στην ΚΕΔΗΣ, περίπου 30.000 είναι. Η Μητλιάγκα τι λέει για αυτά. Ο Δήμος είναι το σπίτι μας, έτσι δε λέει, τι γίνεται με τους ενοίκους του δικού της σπιτιού; Η Παλάζη δεν υπέγραφε, αυτή δεν ήταν Πρόεδρος, εκείνη δε διοικούσε, Γιάννη Δήμου, αν η Παλάζη ήταν υποψήφια με τον Χρυσάφη τι θα έλεγες τώρα, Κουφοτόλη εσύ; Μπράβο ΙΑΚΧΕ, τους ξεβράκωσες παραμονή εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H τοποθετηση της Αριαδνης Παπαφωτίου για το σκανδαλο της ΚΕΔΗΣ 2021
    Η κ. Παπαφωτίου τα βάζει με τον Δήμαρχο που όπως πρέπει να εξηγήσει στους Σερραίoυς, πώς γίνεται ένας χριστουγεννιάτικος συμπαθής ΑΡΚΟΥΔΟΣ και μία ξύλινη ΦΑΤΝΗ, να μας κοστίζουν στην Διαύγεια 60.000 ευρώ και στις τηλεοπτικές του δηλώσεις, 25.000!!!

    Υπενθυμίζουμε πώς η κ. Παλάζη πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ ήταν σαφής όσον αφορά το κόστος του αρκούδου που φτάνει τα 15.000 ευρώ με ΦΠΑ ενώ κοστίζει 10.000 ευρώ η φάτνη με το ΦΠΑ.
    Η κ. Παπαφωτίου συνεχίζει λέγοντας πώς ενώ στις 15 Δεκεμβρίου οι δύο κατασκευές έχουν ήδη τοποθετηθεί στην Πλατεία και οι κ.κ. Χρυσάφης και Παλάζη τις παρουσιάζουν πανηγυρικά στους Σερραίους, μόλις την ΕΠΟΜΕΝΗ ημέρα 16 Δεκεμβρίου υπογράφει ο κ. Κ. Βέρρος την σύμβαση των 260.000 ευρώ για την ανάληψη της “Πολιτείας των Ευχών”, καθώς και της προμήθειας των δύο στολιδιών. (Η Σύμβαση στην Διαύγεια).
    Σε αυτή την ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ στις 16 Δεκ. σύμβαση, ο αρκούδος και η φάτνη κοστίζουν από 30.000 ευρώ έκαστο= 60.000 συνολικά, όμως την ίδια ημέρα (16 Δεκ), η κ. Παλάζη δηλώνει τηλεοπτικά οτι ο μεν αρκούδος αγοράστηκε (πότε;) 15.000 ευρώ, η δε φάτνη 10.000 ευρώ= 25.000 συνολικά.
    https://www.e-vima.gr/papafotiou-xartia-proedros/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ Η κ. ΠΑΛΑΖΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ...

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ