Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

ΤΑΪΡΗ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!

  ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΚΑΛΙΚΕΣ ΠΙΠΕΡΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ... ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ


  Και όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

                                              

Ως Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εκ του νομου είσαι και ο πειθαρχικώς Προϊστάμενος,  με οτι αυτό συνεπάγεται, των μουστερήδων που αλώνιζαν τοσα χρονια στην ΚΕΔΗΣ με τα διευθυντικά επιδόματα που ενθυλάκωναν.

Οπως επίσης εχεις υποχρέωση τα δημοσιοποιήσεις το Πόρισμα Ελέγχου και να ενημερώσεις με Δελτία Τύπου για το πραγματικό γεγονός και μην κρύβεστε πισω απο την μπαρούφα των δήθεν ''προσωπικών δεδομένων".

Δεν θέλουμε ονόματα , το ακριβές γεγονός θέλουμε να πληροφορηθούμε και το ύψος της ζημίας που προκάλεσαν στην ΚΕΔΗΣ, ποσα ειναι τα λεφτά ...

Το θεμα παραμένει ανοικτό ... κκ Υποψήφιοι Δημαρχοι που ευαγγελίζεστε οτι θα σώσετε τον Δήμο, 

EXETE MEΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ



7 σχόλια:

  1. Όλα αυτά που ζητάς περιμένεις να τα κάνει ο Ταϊρης?
    Αυτός σέρνεται πίσω από τον Χρυσάφη για το μεροκάματο, χώρια που δεν θα εκλεγεί την επόμενη φορά, όλα τα απίθανα γίνονται μια φορά.
    Η πλειονότητα των εκλεγμένων του Χρυσάφη θα πάνε άπατοι και θα πάνε στα σπίτια τους διαγράφοντας μια τετραετία αποτυχίας ανικανότητας για τους ίδιους και μια τετραετία ύποπτη για την παρέα του Αλέκου.
    Κάποιοι θα βγούν πλούσιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτούς που θα βγουν πλούσιους τους καταλαβαίνω... Τα κορόιδα λυπάμαι που δεν πήραν ευρώ και σέρνονται πίσω από τον Αλέκο... Ζήτω ο ιλανιδης και ο σολουγκας

      Διαγραφή
    2. GO GROW
      Αλέκο τι ξέρεις για την ΙΚΕ;
      Πότε ιδρύθηκε, τι δουλειές έχει πάρει από τον Δήμο;
      Ξέρεις εσύ Αλέκο και εσύ Αλέξανδρε.
      Φάγατε την φόλα από τις παιδικές χαρές;
      Σε λίγο θα έχουμε συνέχεια.

      Διαγραφή
  2. Εσείς που πολλά τα λέτε και κάνετε κριτική από τον καναπέ βάλτε υποψηφιότητα και άμα εκλεγείτε να τα λύσεις όλα τα προβλήματα.
    Άντε γατάκια μας τα πρήξατε. Τυφλοπόντικες
    ΟΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισα ρε τσουρομαγκες της ΚΟΣ, ο Χρυσαφης εχει εξαγορασει τον μισο Δημο με τα ρουσφετια του Καραμνανλη. Το Έργο είναι στημενο. Μια περιπτωση υπηρχε να χασει ο ανίκανος αριβίστας απο μια σοβαρη υποψηφιοτητα διοτι ο κοσμος συχαθηκε τον ΧΡΥΣΑΦΗ αλλα δεν υπαρχει η εναλλακτική πρόταση. Βαρβαρα , Αριαδνη και Τερζης δεν ειναι η ουσιαστικη Αντιπολιτευση που θα φοβόταν ο Χρυσάφης. Απλα φωνασκουν για το θεαθείναι και στην ουσια κάνουν αβάντες στον Χρυσάφη.

      Διαγραφή
  3. Iακχε, καλύπτουν την Παλάζη και ο Τερζής στο κόλπο είναι, όλα συμφωνημένα είναι γιαυτό έσκασε και η ''απόσπαση'' μέσω Τεμπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ