Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

"ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΣ" ΕΦΥΓΕ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ Ο ΘΠΥΡΟΘ
   
         ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ  Η "ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ" ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

o iakxos : ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝ...:    Ο ΘΠΥΡΟΘ Ο ΔΙΑΦΑΝΗΣ,  ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ,   ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ...   Διπλή και δια ζώσης  η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών την  Δευ...

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ ...
 "ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ"  !!!

o iakxos : LED GATE : ΜΟΛΙΣ 326.861,42 € ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ...:              ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ; Συνέχεια από την ανάρτηση :  o iakxos : ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝ... :   

Τραγική η εικόνα της Αντιπολίτευσης στην οποια μπηκε σφήνα και η Παλάζη στο τελευταίο διπλό Δημοτικό Συμβούλιο, στην πρώτη συνεδρίαση του οποίου πραγματοποιήθηκε ο Απολογισμός της Οικονομικής Επιτροπής για τα α' εξάμηνο του 2023. Ο Απολογισμός των διοικούντων στις Δημοκρατίες είναι η ιερότερη στιγμή για τον λαό ενώπιον του οποίου '' δίνουν λογαριασμό για τα πεπραγμένα τους" , αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες του και την καθημερινότητά του.
Χρονια τώρα στο Δήμο Σερρών, η ιερή στιγμή της αποκορύφωση της Δημοκρατίας, κατάντησε ρεντίκολο, ένα χωρατό ... το οποίο αποκαλείται χωρίς ντροπή μια "τυπική διαδικασία" !!!!🙈 στην οποία ανακοινώνονται τα στατιστικά στοιχεία και μονο δηλαδή ποσες αποφάσεις λήφθηκαν, ποσες ήταν ομόφωνες, πόσα χρήματα διατέθηκαν αλλα επι της ουσίας πάπαλα !!! Το απολυτο μηδέν.

Καμία κριτική για καμία απόφαση !!!! Δεν βρέθηκε ούτε ένας Δημοτικός Σύμβουλος να ρωτήσει κάτι , μια διευκρίνηση βρε αδελφέ και φυσικά κανένας απο αυτά τα πολιτικά σκύβαλα που παριστάνουν τους Δημοτικούς Συμβούλους δεν αναρωτήθηκε  έστω, πως ειναι δυνατόν ο Δήμος Σερρών με την Σύμβαση Μυσιρλή - Χρυσάφη για τον ηλεκτροφωτισμό με τα LED σύμφωνα πάντα με την απόφαση  ΑΔΑ ,,,,,,,,,,,,,,,,,, της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ μεσα στην 12ετία θα επιτύχει εξοικονόμηση 11.678.345,34 ευρώ τελικά θα έχει οικονομικό όφελος μολις 326.861,42 ευρώ !!!! 

Όσο δε για τους επικεφαλής των συνδυασμών θυμίζουν τις κούκλες που βλέπουμε στις βιτρίνες των εμποριών καταστημάτων ρουχισμού, ενώ ο κομμουνιστής χασάπης ... στα φρυδια του, μονίμως απών απο τα Δημοτικά Συμβούλια. Οσο για τους επίδοξους μελλοντικά Δήμαρχους μόνο η Αριάδνη εκανε μια γενικόλογη κριτική για τον στρεβλό τροπό λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής, η Βαρβάρα που ειναι και μέλος της Επιτροπής, πελαγοδρομούσε ανούσια ενώ ο Βασίλης Τερζής παρά το κρεσέντο των καυστικών και εμπεριστατωμένων δελτίων Τύπου κατα της Δημοτικής Αρχής, θεσμικά αποδείχθηκε οτι είναι ανύπαρκτος. Και μιλώ για την τοποθέτηση του για το σκάνδαλο των LED. Tragik ...

Συνεχίζεται ...

11 σχόλια:

  1. Ενας γελοίος πολιτικά που έχει την εντύπωση ότι είναι αετός.
    Ο λαστιχάκης του έδειξε τον δρόμο, οι δημότες, αν και έχει κάνει του κόσμου τα ρουσφέτια στον μαχαλά των σκούρων, θα του δείξουν τον δρόμο για τα τσακίδια.
    Σπύρο ανάμενε, κοτούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε ποια αντιπολίτευση;
    Δεν υπήρχε αντιπολίτευση στο Δήμο Σερρών 4 χρόνια και θα υπάρχει τώρα; Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Φωτιάδης και πολιτικός συνέταιρος του Χρυσάφη με την παράταξη του, οχι μονον δεν έκανε αντιπολίτευση στην δημοτική αρχή, αλλά την στήριζε και την στηρίζει ακόμη και τώρα. Ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Γκότσης έχει προσχωρήσει ατυπως στον συνδυασμό του Χρυσάφη εδώ και πολλούς μήνες. Τι να πούμε για τους άλλους ανύπαρκτους επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γεωργουλα και Φαρμάκη; Ξέρει κανείς ότι υπάρχουν στο δημοτικό συμβούλιο; Δυστυχώς όλοι αυτοί οι μοιραίοι και ανύπαρκτοι επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών, κάνουνε φαβορί για τις δημοτικές εκλογές έναν ΑΧΡΗΣΤΟ και ΑΝΙΚΑΝΟ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι είναι αυτά Θπύρο?
    Αρχισε πάλι η φάμπρικα?
    https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%94%CE%A7%CE%A0%CE%A910-%CE%A9%CE%9B4?inline=true
    https://diavgeia.gov.gr/doc/64%CE%A5%CE%A9%CE%A910-36%CE%A9?inline=true
    https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A67%CE%98%CE%A910-%CE%9B%CE%98%CE%99?inline=true
    https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9D%CE%A9%CE%A8%CE%A910-67%CE%9A?inline=true
    Εβαλες και τον Ταϊρη στο κόλπο?
    https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9A%CE%9A3%CE%9F%CE%9B%CE%9C%CE%A0-7%CE%9E%CE%97?inline=true
    Καλά ρε δεν ντρέπεσται που σπαταλάτε τα χρήματα του Δήμου?
    Τι αθλιότητες είναι αυτές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μπατζίλω λουφάζει στο έμμισθο λαγούμι της και κάνει ρουσφετάκια ,αφού οι γνήσιοι σύμμαχοι ή κοιμούνται ή διώχθηκαν.Τον ψόφο της τον ξέρει όμως τον Οκτώβριο θα πάρει σύνταξη και από τον δήμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΏΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΌΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ. ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μισυρλής με το παπατζηλικι του προσβάλλει την αισθητική μας. Επιτέλους απαλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Χρυσάφης πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ολοκληρώθηκε η τετραετία του και δεν έχει να παρουσιάσει ένα ολότελα δικό του έργο. Τα έργα του είναι λουλούδια, φιέστες, βραβεύσεις, λαμπιόνια και λόγια. ΒΙΤΡΙΝΑ, ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΦΡΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΡΩΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ

      Διαγραφή
  8. Φίλε " 14 Ιουλίου 2023 στις 9:16 π.μ." στο πολύ καλό και ουσιαστικό σχόλιο σου, στο τέλος, εκεί που λες ΒΙΤΡΙΝΑ, ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ, θα μπορούσες να προσθέσεις και τις εξής λέξεις "... δηλαδή κάτι σαν τον τίτλο της ανάλαφρης βιντεοταινίας ΡΟΔΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκεί στην ΔΕΥΑ Σερρών όχι μόνο δεν ντρέπεσται αλλά και προκαλείτε.
    Είναι δυνατόν να ζητάτε προσφορές για την απευθείας ανάθεση από
    Τον Γκότση Νικόλαο, τον Καφεστίδη Νικόλαο και τον Θεοχάρη Μιχαηλίδη?
    Δηλαδή από τον αδερφό του συνεταίρου του Γκότση και τον ξάδερφο του Γκότση?
    Πόση γελοιότητα σας δέρνει?
    Κρατήστε τουλάχιστον τα προσχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δευτερα εχει φυγει εισαγγελεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ