Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

ΑΠΡΕΠΕΙΑ "ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ

 ΑΗΘΗΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥΧΤΖΗ


''Ενοχλήθηκε τα μάλα" ο κύριος τιμητής-δημοσιογράφος από την νόμιμη και επιβαλλομένη αυτονόητα ενέργεια του Θεόφιλου Λεονταρίδης να ζητήσει την εκ νεου καταμέτρηση των ψήφων όταν η διαφορά με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν οριακή και σε περίπτωση που θα έχανε την έδρα ο Θεοφιλος από λάθος καταμέτρηση των ψήφων θα ήταν ο ιδανικός αυτόχειρας. Αλλωστε το ίδιο είχε υποχρέωση να κάνει και ο Καρπουχτσης εάν βρισκόταν τα χαράματα της Δευτέρας στην θέση του Θεοφιλου να χάνει την έδρα.

Το γεγονός οτι μέμφεται τον Θεόφιλο οτι εχασε το 50% των ψήφων του 8.000 περίπου σε μια συγκυρία που η ΝΔ ανεβαίνει και επιμένει να παραμείνει βουλευτής λίαν επιεικώς να μόνο ως μικρόψυχη κριτική μπορεί να το χαρακτηρίσει κάποιος.

Τελικά το ζήτημα έλυσε ο εκλογικός νόμος διότι έτσι γινεται στις εκλογές και μην ξεχνάμε ότι ο Κωστας Χατζηδημητρίου είχε εκλεγεί βουλευτής της Πολιτικής Άνοιξης το 1993 με 1.000 ψήφους. 

2 σχόλια:

  1. Οποιος ειναι αυστηρος και ... τσεκουρατος με τους αλλους, οφελει να το κανει και με τον εαυτο του. Πχ στ ΔΕΥΑΣ, εγινε διαγωνισμος και υπερειχε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ερώτηση.
    Ο δημοσιογράφος κ. Καπετάνιος Γιώργος που λέει τις ειδήσεις στην τηλεόραση Επιλογές, έχει διορισθει από τον Χρυσαφη εκπρόσωπος τύπου της ΔΕΥΑΣ. Αυτός ο δημοσιογράφος που έχει εργοδότη τον Δήμαρχο μπορεί να ασκήσει αντικειμενική κριτική για τα δημοτικά πράγματα του Δήμου Σερρών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ