Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

"ΩΣΕΙ ΠΑΡΟΥΣΑ" Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!! ΟΜΕΡΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ


ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η "ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΣ" ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ


Η συνέχεια από την ανάρτηση :

o iakxos : ΤΟ "COLPO GROSSO" ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧOI & PARTNERS LTD" Μ...: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ     H Θένια Χαραλαμπίδου  με την ανακοίνωσή της ξεσκεπάζει...

H κόρη ενός εκ των μονίμων "ΑΝΑΔΟΧΩΝ" στους οποίος παρέδωσε ο Αγγελίδης την σημαντικότερη και παραδοσιακή υπηρεσία του Δήμου και του πρασίνου , αναφέρουν οι φήμες που κυκλοφορούν στην πιάτσα, είναι η "ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΘΑΡΟΣ" υπάλληλος που προσελήφθη με τους 98 νταβατζήδες με τις περι covid 19  διατάξεις (1ο σκανδαλο), στην οποια σκανδαλωδώς δόθηκε η δυνατότητα κατ' οικον εργασίας (2ο σκανδαλο) προκειμένου να εχει την δυνατότητα να εργάζεται παράλληλα δια ζώσης στο Πανεπιστήμιο (πρώην ΤΕΙ Σερρών) έναντι 10.000 € ... ( 3ο σκανδαλο και μάλιστα προελογικο με άρωμα Τεμπών) και ενας "χρήσιμος ηλίθιος",  ο Προϊστάμενος που υπέγραψε τις αποφάσεις για τα δυο πρώτα σκάνδαλα ο οποίος σε μια κανονική Δημοτική Αρχή με κανονική Αντιπολίτευση και όχι με πολιτικά σκύβαλα που εκτονώνονται στο FB ,  θα έπαιζε τώρα το κεφαλι του.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ 😟

Συνεχίζεται ..



12 σχόλια:

  1. Ποια αντιπολίτευση?
    Αυτοί βρήκαν την χρυσή ευκαιρία και να ξεχρεώσουν και να γίνουν ουρά του Χρυσάφη.
    Τέτοια ξεφτίλα δεν την ζήσαμε μέχρι σήμερα, τέτοια δουλικότητα, και έχεις την Βαρβάρα που δεν έχει σχέση με την καλημέρα, που έκανε όλα τα θελήματα του Χρυσανθίδη και του Φωτιάδη (αυτή το ομολόγησε), να ψηφίζει ότι απευθείας ανάθεση υπήρξε, να θέλει να πάρει τον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε άσχετε τις απ’ ευθείας αναθέσεις δεν τις ψηφίζει κάποιος, είναι απ’ ευθείας αναθέσεις. Το λέει ο τίτλος. Τις υπογράφει ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι. Που να αποδεχτούν οι κομπλεξικοί μια ικανή γυνάκα…δεν μπορείτε να αποδεχτείτε όμως τη Βαρβάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατσε ρε φιλε απο που προκυπτει το "ικανη γυναικα η Βαρβαρα" , τι εδειξε μεχρι τωρα ; Εχει κανει καμια αντιολιτευτικη κινηση ουσίας;

      Διαγραφή
    2. Οπα έγραψε ο σχετικός.
      Τι λες βρε γκασμά?
      Ανοιξε τα κουταβίσια μάτια σου και δες τον νόμο.
      Άλλες οι αποφάσεις του μονομελούς οργάνου που είναι ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων και άλλες οι αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής. Και οι δυο μπορούν να δωσουν απευθείας αναθέσεις.
      Που θα μας πεις και άσχετους γκάβακα.

      Διαγραφή
  3. Καλά ρε σαψαλωθκες;
    Αυτη η Παρθενα Χαραλαμπιδου δεν παταει στα Δημοτικα Συμβουλια.
    Εγραψε μια "επιστολη" για να δειξει οτι απο την Τουρκια που υπηρετει, εκτος απο τα μαγειρεματα στην Θρακη με τον Συριζα, την νοιαζουν και τα Σερραικα
    κι εσυ ζητας απο την υπολοιπη Αντιπολιτευση του Δημου να πει αυτα που αυτη επρεπε να ειναι παρουσα για να στηριξει; !!
    Τι αλλο θα μας πεις ρε Ιακχε; Ξεπλενεις υποπτους και ενοχους ρε;
    Αυτη ειναι αρμεχτρα του Χρυσαφη.
    Τον εκβιαζει με κατι τετοια οτι και καλα θα τα δωσει στην δημοσιοτητα, για να της κανει ρουσφετια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχει καμία σχέση το οτι δεν εμφανίζεται στα δημοτικά συμβούλια με τις "γλάστρες" που παριστάνουν τους δημοτικούς σύμβουλους. Το ζητημα ειναι οτι κανει παρεμβάσεις ουσιαστικές που αναδεικνύουν το σαπιο καθεστώς της Συμμαχίας και των συνεταίρων της . Η Θένια , η Αριάδνη και ο Τερζής ειναι αυτοί που κανουν την οποια αντιπολίτευση , Το δράμα των Σερραίων ειναι σαστισμένος πολιτικος γυρολογος ο looser από το Καβακλί, ο Γεωργουλάς και ο κατ' επάγγελμα κουμουνιστής που βρικεται στην λίστα των ωφελούμενων της Συμμαχίας δια των απευθείας αναθέσεων.

      Διαγραφή
    2. Ηδη αυτή η αποκάλυψη για την "χρυσοκάνθαρο" υπάλληλο ειναι η επιτομή της σαπίλας της Συμμαχίας και των γνωστών νταβατζήδων του Δήμου που ανδρώθηκαν επι Αγγελίδη και συνεχίζουν επι Χρυσαφη να ροκανίζουν μονοπωλιακά το δημόσιο χρήμα. ΟΥΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ.

      Διαγραφή
  4. Τα προβοκατόρικα σχολια που απευθύνονται σε τρίτους χαριν δηθεν οικειοτητος κόβονται .Ολα τα; σχολια που κρινουν δημοσια προσωπα δημοσιευονται εκτός εαν ειναι υβριστικά ή σεξιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιακχε ξέρω ότι τον Χρυσαφη δεν τον πας... Αλλά αν νομίζεις πως αν βγει η Βαρβάρα θα καθαρίσει ο Δήμος είσαι βαθιά νυκτομενος... Ο Πατέρας της ο Ζήσης είχε κάνει την απευθείας ανάθεση τρόπο ζωής αυτόν είχε πρότυπο ο Μισιρλής... Και τους δημόσιους υπαλλήλους από τα παράθυρα τους έβαζε 50-50... Ο Δήμος έχει κατά πλειοψηφία άτομα υπαλλήλους που μπήκαν χωρίς κριτήρια την εποχή Ζήση Μιτλιαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον για τους διαχειριστές άλλου blog είναι το σχόλιο σου. Ποτέ δεν έγραψα ότι η Βαρβάρα είναι ικανή να διοίκησει τον Δήμο. Η κυρία δήλωσε υποψήφια Δήμαρχος και ακόμη παραμένει ομογάλακτη του Καραμητρου. Με μερικά Δελτία Τύπου μετα απο τέσσερα χρονια συμπόρευσης με το καθεστώς Χρυσαφη δεν ασκεις θεσμικά αντιπολίτευση απλα διαμαρτύρεσαι και παίζεις το παιχνίδι του αντιπάλου.

      Διαγραφή
    2. και έχει υποψηφίους κάτι καλά παλικάρια της νυκτερινής ζωής.....

      Διαγραφή
  6. Ιακχε δεν σε καταλαβαινω.
    Λες δηλαδη οτι άλλοι θα πρεπει να κανουν την δουλεια αυτης της Παρθενας που την αναφερεις θαρρεις και ειναι ο Μωυσης που κατεβασε τις Εντολες, επειδη έγραψε - χωρις να αναφερει ονομα- για ...καποια υπαλληλο, ...καποιας δημοτικης υπηρεσιας, ... καποιας αρμοδιοτητας... που καποιος την προσελαβε και ... καποιος της εδωσε αδεια διπλοεργασιας.
    Ασε μας ρε φιλε με τις μ@λ@κισμενες ντεμεκ καταγγελιες.
    Μεσα στο Δημοτικο Συμβουλιο ειπαθηκαν προχθες πραματα και θαματα. Διαβασα την Αριαδνη. Φυλλο δεν κουνηθηκε.
    Μπραβο μας - σας. Χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ