Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ !!!

  Ο ΘΠΥΡΟΘ Ο ΔΙΑΦΑΝΗΣ, ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ,  ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ...


 Διπλη και δια ζώσης η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών την  Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 στην αίθουσα "Κωνσταντίνος Καραμανλής" του Διοικητηρίου με θέμα στην πρώτη συνεδρίαση τον Απολογισμό Πεπραγμένων της Οικονομικής Επιτροπής για το Β' εξάμηνο του 2022 από τον λαλίστατο φαφλατά Πρόεδρο αυτής, Θπύρο Μυθιρλή.

Η συνεδρίαση αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία αλλα και ρητή υποχρέωσή ταυτόχρονα στους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Αριάδνη Παπαφωτίου και Ηλια Γκότση της Αντιπολίτευσης ( δεν μιλάμε για τους επίορκους και ευρισκομένους μονίμως σε χειμερία νάρκη'' Φωτιάδη , Γεωργούλα και Φαρμάκη , αν όχι αβανταδόρους του Χρυσάφη) , ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΥΣΙΡΛΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ LED, θεσμικά και ενώπιον του ανωτάτου διοικητικού οργάνου του Δήμου Σερρών για την κατάπτυστη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με αριθμό , 159/31.03.2023 με ΑΔΑ ΨΛΒΡΩ10-4ΨΑ

Τέσσερις απλές ερωτήσεις να τεθούν προς το Προεδρείο αρκούν για να αποκαλυφθεί ...

Ες αυριον η συνέχεια ...

8 σχόλια:

  1. Ψάξε να δεις το τελευταίο θέμα του επερχόμενου ΔΣ που είναι εισηγητής ο Mr Διαφάνεια Θπυροθ. Βέβαια ένοχοι είναι και αυτοί που τα ψηφίζουν όχι μόνο αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ψευτοθοδωρος του Χρυσάφη εν δράση.
    Τέσσερα χρόνια ο ψευτοθοδωρος του Χρυσάφη, Μισυρλής, για κάθε απραξία, για κάθε ανεκπλήρωτη προεκλογική υπόσχεση και για κάθε ανοησία και ανικανότητα της δημοτικής αρχής Χρυσάφη, είχε να πει ένα ψέμα και να προβάλλει μια γελοία δικαιολογία. Δυστυχώς ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Φωτιάδης 4 χρόνια κρατούσε φανάρι (ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ η ΧΡΥΣΟ ΔΕΚΑΝΙΚΗ), η δε υπόλοιπη αντιπολίτευση κοιμόταν όρθια, πλην Παπαφωτίου, Τερζή και Χαραλαμπίδου που κατά διαστήματα βγάζανε έστω μια φωνή. Οι παπατζηδες, όταν δεν υπάρχει αντίδραση αποθρασυνονται. Αυτή είναι η πρωτοφανής κατάντια του δημοτικού συμβούλιο Σερρών από μια ΆΧΡΗΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και από μια ΑΝΙΚΑΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνον Παπαφωτίου και Τερζης αν κάνουν κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι μπορουν να κανουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα δύσκολα τρεχετε στην Παπαφωτίου να τα πει και να πολεμήσει.
    Στην κάλπη σε ποιόν θα το ρίξετε κωθωνια Σερραίοι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρόν τρέχει η Παπαφωτιου και δεν φτανει

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ