Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ Ε.Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ;

ΠΟΙΟΣ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ;
 ΣΕ ΚΟΙΝΗ (ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ;) ΓΡΑΜΜΗ
 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 


 Παράλληλα με τον Δήμο Σερρών και ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης διέταξε Ενόρκη Διοικητική Εξέταση για την διερεύνηση τυχόν ευθυνών του Διευθυντού του Σχολείου ή αλλων εκπαιδευτικών. Η  Ε.Δ.Ε. αυτή εχει κομβική σημασία για την έκβαση της υπόθεσης διοτι ο Δήμαρχος διέψευσε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό του Διευθυντή οτι είχε εκφράσει αντιρρήσεις για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου το οποίο χρόνιζε και όπως δήλωσε σε όλα τα πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ οτι ο Δήμος θα στραφεί και νομικά και κατά του Διευθυντή τον οποίο θεώρησε υπεύθυνο διοτι επέτρεψε τον ανάδοχο να εισέλθει στο σχολείο εν ώρα λειτουργίας για εργασίες που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν.

Βέβαια ο Διευθυντής του Σχολείου δεν είχε καμιά αρμοδιότητα και υποχρέωση να ελέγχει τις εργασίες του αναδόχου καθόσον ο τελευταίος είχε συμβατική σχέση με τον Δήμο Σερρών και ο οποίος είχε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ επίβλεψης του έργου δια των υπαλλήλων της Τεχνικής του Υπηρεσίας.

 Συνεχίζεται ...


4 σχόλια:

  1. Εννοείται, ότι είναι σε κοινή κομματική γραμμή, όπως φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Καραβασίλη χάλια τον βλέπω, λες και μόλις σηκώθηκε από τα ούζα.
    Ρε ......πάτε καλά?
    Τον Χρυσάφη προστατεύετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάθηκε μια ψυχούλα σε έναν χώρο χαράς, μάθησης και κοινονικοποιησης.Στο ανεμελο παιχνίδι εγινε αγγελούδι. Οι ευθυνες και οι τιμωρίες δεν θα το φέρουν πισω.Θα υπάρξει όμως αποφυγή παρόμοιων εγκληματικών ενεργειών και παρατυπιών και ίσως απαλύνουν την αβάσταχτη οδύνη της οικογενειας του.Οσοι ευθύνονται, άμεσα πρέπει να τιμωρηθουν με τις πιο αυστηρές ποινές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι όντως ενα πρόβλημα σοβαρο για την Σερραϊκη Κοινωνία η οποια εδωσε ήδη το πολιτικό συγχωροχάρτι στον μακελάρη των Τεμπών. Η οικογένεια πρέπει προσέχει τις κινήσεις του δικηγόρου που χειρίζεται την υπόθεση διότι η ανοχή στην κοροϊδία του Χρυσαφη με τον τρόπο διενέργειας της ΕΔΕ και του συνοδοιπόρου του Καραβασίλη πρέπει να την βάλει σε δεύτερες σκέψεις. Πρόκειται για ενα μεγάλο γαλάζιο σκάνδαλο σε εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ