Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

"ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ" ΚΑΤΑΝΗΤΣΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ 
ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕ 


Απο τις 4η Απριλίου ο Δήμαρχος εχει στα χέρια του με καθυστέρηση ενός μηνός περίπου απο την νόμιμη προθεσμία  και εντός τριών μηνών ήταν υποχρεωμένος να εκδώσει απόφαση και να καταλογίσει ποινές !!!!😠😠😠

Το τρίμηνο έχει παρέλθει από την 4η Ιουλίου και τώρα πληροφορούμαστε ότι κλήθηκαν σε απολογία οι 8 Υπάλληλοι του Δήμου !!!!😰 ενω ο Δημαρχος είχε δεσμευτεί μολις παρε΄λαβε το πορισμα ότι φυσικά δεν θα εξαντλήσει την τρίμηνη προθεσμία (βεβαίως, βεβαίως) ...αλλά μάπα το καρπούζι, μας βγήκε κολοκύθα !!!


ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ


6 σχόλια:

  1. Ιακχε γράψε αυτό που θα σου πω και κράτησε το. ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΎΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ, ΤΟΥ ΈΝΑΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΧΟΛΕΊΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κρατήσω δεν χρειάζεται ... πρόκειται για το αυτονόητο. Η τακτική Χρυσάφη είναι να μην βγει τίποτε στον αέρα την προεκλογική περίοδο γιατο τραινάρει την διαδικασία της ΕΔΕ. Τα διαστηρια κλεινουν τον Αυγουστο οποτε και οι ποινικές ανακρτικές πραξεις διακόπτονται και πανε για την νεα δικαστικηή χρονιά δηλαδή μετα τις 20 Σεπτεμβρίου, οποτε ποινικές διώξεις θα ασκηθούν μετα τις Δημοτικές Εκλογες.

      Διαγραφή
  2. Ο ψευτοθοδωρος του Χρυσάφη λένε, ότι θα παρουσιάσει το τραγικό δυστύχημα στο 9 Δημοτικό Σχολείο, ως σκευωρία κατά της δημοτικής αρχής Χρυσάφη. Πως να το κάνουμε δηλαδή, η έχει τα γαλόνια η δεν τα έχει. Άκου σκευωρία. Φοβερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ειναι ο ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ; Ο Πολίτης Ελιόγλου;

      Διαγραφή
  3. Ο ψευτοθοδωρος είναι αντιδήμαρχος του Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. . . . ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΥΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ . . . . . ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ . . . . ;;;;;;;;;;; ???????
    https://youtu.be/KDZP2GoPNAk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ