Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΑΠΟ ... ΧΡΥΣΑΦΙ

ΠΑΛΙ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ ... 
 Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ "ΜΑΖΕΨΕ" ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
 

Ο ΝεοΣύμμαχος στον οποίο ο ίδιος ο Δήμαρχος πρότεινε να ενταχθεί στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ κ.Μπουρβάνης καίτοι δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής ρωτηθείς γιατί δεν προτίμησε την υποψήφια Δήμαρχο Βαρβάρα Μητλιάγκα που προέρχεται από τον συνδυασμό, είπε πως πρόκειται για… «πολιτική απόφαση»!!!

Όμως απο τις φήμες που κυκλοφορούν στην αυτοδιοικητική πιάτσα μονο πολιτική δεν ήταν η απόφαση αλλα ... προφανώς οικονομική με διόλου ευκαταφρόνητο ποσό αφού διεκδικεί ανύπαρκτους μισθούς τριων ετών από την ΚΕΔΗΣ.

Το πολιτικώς ορθό και έντιμο που σαφώς συνιστά και υποχρέωση του υποψηφίου ειναι να ενημερώσει δημόσια δήλωση ποια είναι η απαίτησή του από την ΚΕΔΗΣ *(που διεκδικεί δικαστικώς), τους Δημότες που καλούνται να τον ψηφίσουν . Φυσικά την ίδια υποχρέωση έχει και ο Δήμαρχος  που τον επέλεξε.          


2 σχόλια:

  1. Αληθεύει ότι ο υποψήφιος έχει να παίρνει κάτι χρήματα από τον Δήμο Σερρών και αυτή η υποψηφιότητα ήταν μέσα στα πλαίσια της συμφωνίας?
    Κάτι μου θυμίζει από την περίπτωση της Πασχάλη που μόλις αναγγέλθηκε η υποψηφιότητά της πήρε μια Πασχάλη, Αρχιτεκτόνησα τα χρεωστούμενα, λες να είναι απλή συνωνυμία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολλά τα λεφτά...δεν είναι τυχαίο που την έσκασαν την Παλάζη και ούρλιαζε...επίσης δεν είναι τυχαίο που παραιτήθηκε η δικηγόρος..συμφωνία με χοντρά ανταλλάγματα..διαπλοκή και μπόχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ