Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

"Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ" ΤΑ ΕΙΠΕ "ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ'" , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΣ "ΝΕΡΑΪΔΑΣ"

ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΛΛΑ "ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΕΔΗΣ


Σε μια συνεδρίαση οπερέτα του Δημοτικού Συμβουλίου την 1η Ιουνίου , με τηλεδιάσκεψη και δια ζώσης ενώ ο Δημαρχος κρυβόταν στην ,,, Αθήνα (;;;) εγινε το μεγάλο ξεκατίνιασμα της χαμηλοταβανίας όπως πολύ ευστοχα χαρακτήριζε ο Αθανάσιος Αραμπατζής το πολιτικό προσωπικό του Καραμανλιστάν. 

Ένα "μπουλούκι" αυτοδιοικητικων που παριστάνουν τους Δημοτικούς συμβούλους μαζευτήκαν σε μια μαιμου κατεπείγουσα συνεδρίαση για να επικυρώσουν την διαγραφή της Πρόεδρου της ΚΕΔΗΣ , Χρυσάνθης Παλάζη από την "Συμμαχία  Σερραίων" και την αποβολή της απο τα Διοικητικά Συμβουλία λοιπών νομικών προσώπων του Δήμου που αυτή μετείχε ( μια τυπική διαδικασία στην οποια δεν χωρούσε αντίλογος απο την αντιπολίτευση  αφού αφορούσε την επικύρωση μιας απόφασης του κρυπτομενου Δημαρχου).
Τελικά  και τελικά συζήτησή και με την προτροπή του τηλε_Δημαρχου απο την Αθήνα αλλα και απαίτηση της Παλάζη, προ ημερησίας διάταξης δέχθηκε το Σώμα και συζητήθηκε το "Πορισμα του Δημοσιονομικού Ελέγχου της ΚΕΔΗΣ" που αποκάλυψε  πλιαστικο του δημοσίου χρήματος δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Το γελοίον του πράγματος είναι οτι επι τεσσεράμισι ωρες συζητούσαν !!!!  για ενα Πόρισμα το οποίο δεν είχε κοινοποιηθεί στους Δημοτικούς  Συμβούλους  και φυσικά αγνοούσαν του περιεχόμενο του , απλα  οι συμμετέχοντες αυτοξευτιλίσθηκαν.

Το δράμα των Σερραίων είναι οτι συμμετείχαν στην συνεδρίαση και σύμβουλοι δικηγόροι αλλα και παλιές καραβάνες της Αυτοδιοίκησης που δυστυχώς... "αγρόν αγόραζαν" 

Ο μόνος που γνώριζε το θεμα και είχε  μια ουσιώδη και εμπεριστατωμένη τοποθέτηση ήταν "ο Προφήτης από το Τουτλί" , ο οποίος προειδοποίησε τους εμπλεκόμενους για τον τροπο χειρισμού της υπόθεσης και τις τυχόν συνέπειες που θα ακολουθήσουν. 

Απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ , η οποία έδειχνε οτι δεν συνειδητοποίησε την τραγικότητα της κατάστασης επικαλέστηκε τα Εντάλματα Πληρωμής απο τα οποία προκυπτει οτι ελάμβανε μηνιαίως ως εξοδα παράστασης το ποσό των 718 ευρώ ενώ η ίδια ισχυρίσθηκε δημόσια στις συνεντεύξεις της οτι ελάμβανε το ποσο των 450 ευρώ !!!! και της τόνισε ότι εχει παραβιάσει τον νομό και τις αποφάσεις του Ελεγκτικού Συμβουλίου εισπράττοντας "τα έξοδα παράστασης"  τα οποία οφείλει να τα επιστέψει στο Ταμείο της ΚΕΔΗΣ.

"Τα χρήματα τα πήρες, τα εχεις στο παντελόνι σου, πρέπει πρωτα να τα επιστέψεις και μετα εάν δικαιωθείς στα δικαστήρια , μπορείς να τα δωρίσεις στην ΚΕΔΗΣ" , της είπε χαρακτηριστικά ο Χρυσανθίδης.


15 σχόλια:

  1. Προφήτη είσαι ξένο μέλος. Η ώρα που θα πάρεις πόδι και εσύ πλησιάζει. ΟΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε iakxe μία ερώτηση και θέλω απάντηση.
    Έχετε κάποια πρόταση συνδυασμού σοβαρή απέναντι στον Χρυσάφη, εκτός από την Βαρβάρα;
    Μη μου πείτε τον Τερζή, γιατί γελάει ο κόσμος.
    Άρα λοιπόν τζάμπα χτυπιέστε, τζάμπα βρίζετε χωρίς αξιόπιστη πρόταση.
    Στο λέω και σημείωσε το ο Βασιλάκης δεν πρόκειται να κάνει συνδυασμό και θα πάει σαν το σκυλί στο αμπέλι.
    Και κάτι ακόμα, ο πυρήνας της "ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ" είναι για την μπέλιτσα ούτε καν για τον Στρυμόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι προδότες κάθε μέρα πρέπει να αποδεικνύουν πόσο πιστοί είναι στο νέο τους αφεντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τσίρκο "Συμμαχία" σήμερα το απόγευμα 06-5-2023 δίνει έκτακτη παράσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις εκλογές του Οκτώβρη αγώνα για μαύρο στον προδότη Εφιάλτη Προφήτη.
    ΟΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά που λέει ο " 6 Ιουνίου 2023 στις 5:54 μ.μ" δείχνουν τον πανικό του από την υποψηφιότητα του Τερζή και είναι άνθρωπος του Χρυσάφη που έχει θεσούλα και βλέπει ότι έρχεται η ώρα που θα χάσει τη θεσούλα του. Η λαϊκή ρήση λέει: " από αυτό που φοβάσαι δεν γλυτώνεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι γραφει ο Τερζης για τον εαυτο του, μηπως χρηζει διερευνησης ?

      Διαγραφή
  7. Χρυσάφης Αλέξανδρος.Περνα στην ιστορία ως ο χειρότερος Δήμαρχος όλων των εποχών.Δεν μας αξίζει αυτό που ζούμε με αυτήν την Δημοτική Αρχή.Τον Οκτώβριο θα αλλάξουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σταματείσε αυτά τα γελοία με τις "Νεράιδες". Τα διαβάζει η Παλάζη και με την απληστία που την δέρνει για αξιώματα και θέσεις θα φτάσει να βάλει υποψηφιότητα για Μις Υφήλιος και μετά δεν ξεπλένει ούτε ο Αλιάκμονας το Σερραίικο ρεζιλίκι.
    Γκιούσπα και πολύ της είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαστε η μοναδική πόλη στον πλανήτη, που το απολυτήριο εξαταξιου γυμνασιου,αποτελεί εγγύηση για μια έμμισθη καρέκλα ,με αμοιβη καθηγητη Πανεπιστημίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ανίκανος Χρυσάφης χρησιμοποίησε την Παλαζη ως ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ για να καλύψει την απραξία του, την ανικανότητα του και την διαπλοκή. Ήξερε τα πάντα για αυτά που δήθεν κατηγορεί την Παλαζη. Γιατί δεν τα απέτρεψε στην ώρα των αποφάσεων; Ο Χρυσάφης έχει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για όλα αυτά που κατηγορεί την Παλαζη, αλλά δυστυχώς η Παλαζη δεν μπορεί να βρει το δίκιο της, διοτι σχεδόν όλα τα ΜΜΕ είναι φίλα προσκείμενα στον Χρυσάφη, ενώ το ανωνυμο site "Serresbomb" κάνει όλη την βρώμικη δουλειά υπέρ του Χρυσάφη. Θα έπρεπε να ονομάζεται serresvrom και όχι Serresbomb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κόσμος πρέπει να μάθει, ότι ο Χρυσάφης
    διόρισε ως δημότη στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ κολλητό του και του έβαλε μηνιαίο μισθό πάνω από 1000 ευρώ, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στα χρονικά της ΔΕΥΑΣ( ο μισθός) και υποτίθεται ότι τον έβαλε για να εισπράξει τις ανεισπρακτες οφειλές της ΔΕΥΑΣ. Φυσικά ο κολλητός του Δημάρχου δεν έχει κάνει τίποτα. Εισπράττει όμως κάθε μήνα τον μισθό του.
    Ο κόσμος πρέπει να μαθει, ότι Χρυσάφης διόρισε με μισθό ως εκπρόσωπο τύπου της ΔΕΥΑΣ δημοσιογράφο, που παράλληλα λέει ειδήσεις σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.
    Ο κόσμος πρέπει να μάθει και πόσα χρήματα δόθηκαν από το Δήμο Σερρών στα τοπικά ΜΜΕ και σε ποια ΜΜΕ για να ενημερώνουν τους πολίτες για το δήθεν έργο της δημοτικής αρχής. Για αυτό το θέμα πρέπει η αντιπολίτευση του Δήμου να ενημερώσει τους πολίτες.
    Ο κόσμος πρέπει να μάθει, ότι συγγενικά πρόσωπα δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης προσέλαβε ο ίδιος ο Δήμαρχος Χρυσάφης, λόγω covid και δουλεύουν εδώ και δύο χρόνια με συμβάσεις στον Δήμο, οπως επίσης ότι και δύο δημοσιογράφους προσέλαβε, λόγω covid, ο Χρυσάφης στο Δήμο Σερρών.
    Ο κόσμος πρέπει να τα ξέρει αυτά και η ευθύνη της κρίσης και των αποφάσεων του είναι δική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η κατάσταση με το serresbomb είναι ΕΜΕΤΙΚΉ. Όπως αναφέρει ο " 02 Ιουλίου 2023 στις 9:24 π.μ." Ο Χρυσάφης διόρισε στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ ως δημότη, τον κολλητό του Βασιλακιδη Θεόδωρο, στον οποίο μάλιστα έκοψε και μηνιαίο μισθό πάνω από 1000 ευρώ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από ιδρύσεως της ΔΕΥΑΣ και τον οποίο δημότη ο Χρυσάφης τον διόρισε υποτίθεται για το θέμα των ανεισπρακτων οφειλών της ΔΕΥΑΣ.
    Η Παλαζη στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ρώτησε τον Δήμαρχο και την δημοτική αρχή, τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος διορισμένος δημότης στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ, για το θέμα που του ανατέθηκε από τον Δήμαρχο. Η Παλαζη βρήκε τον μπελά της με την ερώτηση που έκανε, διότι την περιλαβε το serresbomb και την μάλωσε για την ερώτηση που έκανε. Τόσο ξεδιάντροπα είναι τα πράγματα στο Δήμο Σερρών με κάποια τοπικά ΜΜΕ, αν μπορεί να χαρακτηρισθουν αυτά ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ