Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΠΟΝΤΙΟΣ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

3 σχόλια:

  1. Κύριε Αμανατιδη, αν θέλεις να σώσεις την τιμή και την υπόληψη σου δύο πράγματα πρέπει να κάνεις. Η να μην βάλεις καθόλου υποψηφιότητα η να βάλεις υποψηφιότητα με άλλον υποψήφιο Δήμαρχο. Μετά από αυτά τα αποκαλυπτικά που είπες για τον Χρυσάφη, αν θέσεις υποψηφιότητα με τον Χρυσάφη, σίγουρα δεν θα αποτελεί τιμή για σένα, αλλά ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη Δήμου.
    Στον Δήμο Σερρών εδώ και χρόνια ο Χρυσάφης έχει πάρει κάποιους συμβασιούχους δημοσιογράφους. Ερεύνησε σε παρακαλώ, που βρίσκονται αυτοί, τι δουλειά κάνουν στον Δήμο, αν παράλληλα δουλεύουν και σε άλλα τοπικά ΜΜΕ και ποιος ο ρόλος τους. Επιτέλους ο κόσμος πρέπει να μάθει κάποιες αλήθειες. Επίσης, ποιος δημοσιογράφος που λέει ειδήσεις σε τοπικό κανάλι είναι εκπρόσωπος τύπου στην ΔΕΥΑΣ και έχει εργοδότη τον Δήμαρχο που τον έβαλε σε αυτήν τη θέση; Ο Χρυσάφης ποιον κολλητό του δημότη διόρισε στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ και του έκοψε μηνιαίο μισθό 1200 ευρώ, για πρώτη φορά στα χρονικά της ΔΕΥΑΣ; Απευθύνομαι σε σένα Γιάννη Δήμου, γιατί πιστεύω ότι μόνον εσύ έχεις την ψυχή να τα πεις χύμα και τσουβαλατα και με το όνομα τους τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί στα περίχωρα της ΣΜΑΡΑΓΔΈΝΙΑΣ πόλης δεν έχει τρισδιάστατες διαβάσεις;
    Δεν έχει γήπεδα τένις η μπάσκετ;
    Ο δήμαρχος της ΣΜΑΡΑΓΔΈΝΙΑΣ πόλης θα θα θα σας τα κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ