Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΚΟΜΗ Ο ΝΕΟΣΥΜΜΑΧΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ !!!

    Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ 
 ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ



Συνέχεια από την ανάρτηση :

 o iakxos : ΗΛΙΑ , ΚΑΤΑΛAΒΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗΝ "ΣΥΝENΤΕΥΞΗ...:   "PERSONA NON GRATA" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ" Ο ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ  ... όπως θα έλεγε φίλτατε Ηλία  και η θεία μου η Ελπινίκη ...

 "Σαράντα χρόνια φούρναρης"  ο Ηλίας στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά δεν έδειξε ο Χρυσάφης να συγκινείται απο την δήλωση προσχώρησης του επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης στην ΣΥΜΜΑΧΊΑ καθόσον έχουν περάσει τρεις ημέρες και ακόμη δεν ακούσαμε επίσημα εάν έχουν γίνει αποδεκτές οι προθέσεις του προσχωρούντος από τον Δήμαρχο μας.

Και μόνο το γεγονός ο Ηλίας όταν σαν την καλαμιά στον κάμπο στην συνέντευξή του  συνιστά  σαφή απαξίωση στην οποία διαδρομή του Γκότση αφού είναι ο μοναδικός υποψήφιος που δεν καλωσόρισε ο Χρυσάφης.

Θυμήσου Ηλια την υποδοχή που επεφύλαξε ο Δήμαρχος με ύμνους στον Χραπα, τον Χατζημαργαρίτη την Σταλακτή  μεχρι και στον απίθανο Μπουρβανη απο την Ορεινή  που σέρνει την ΚΕΔΗΣ στα δικαστήρια και ζητάει αποζημίωση 40.000 ευρώ για μισθους τριών ετών επειδή δεν ανανεώθηκε η σύμβαση εργασίας του !!!!


19 σχόλια:

  1. Ιακχε, ο Γκοτσης τώρα δεν ασχολείται με τέτοια θέματα. Ο Γκοτσης και η Ιλανιδου πήραν τα μπαστούνια τους και τρέχουν για ψήφους. Λέω και η Ιλανιδου, διότι το γραφείο τύπου του Χρυσάφη (Serresbomb) έγραψε, ότι και η Ιλανιδου θα θέσει μάλλον υποψηφιότητα με τον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θες να πεις οποίος δίνει τον οβολό του στο σάιτ. Γιατί από σχόλια δημοσιεύει μόνο ότι βολεύει.

      Διαγραφή
  2. Ήρθε η ώρα οι Σερραίοι δημότες με την ψήφο τους να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Αν δεν τα βάλουν, τότε να μην διαμαρτυρονται για αυτούς που αλλάζουν τις παρατάξεις σαν τα πουκάμισα για μια θεσούλα, όπως επίσης να μην διαμαρτυρονται, αν θα έχουμε πάλι Δήμαρχο τον Χρυσάφη, έναν Δήμαρχο για λουλούδια και πανηγύρια και βουτηγμένο στην διαπλοκή. Είναι στο χέρι τους να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους και κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε " 31 Ιουλίου 2023 στις 2:03μ.μ". Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αν οι Σερραίοι δημότες βάλουν τα πράγματα στην θέση τους, όπως λες, τότε πιστεύω ότι τέτοιες καταστάσεις δύσκολα θα επαναληφθούν. Ας τους φωτίσει ο Θεός και να κάνουν αυτό που πρέπει, διότι ζούμε αηδιαστικες καταστάσεις στον Δήμο Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γκότσης δεν έχει κάποιον δικό του άνθρωπο να τον συμβουλεύει και να τον προστατέψει από αυτήν την ξεφτίλα της θεσολιγουρας; Έλεος κύριε Γκότση με τις πόζες σου και τις φωτογραφήσεις. Κουρασες! Όλα έχουν αρχή και τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ηλίας στην ουσία αυτόπροτάθηκε στην Συμμαχία Σερραίων και δήλωσε την στήριξή του στην παράταξη... Δεν χώρεσε ακόμη στο πολυπληθής σχήμα της Συμμαχίας όπως και η ιλανιδου... Το αν θα χωρέσουν θα κριθεί από τις αποχωρήσεις... Υπαρχή λίστα αναμονής 1345 ατόμων που θέλουν να φορέσουν την φανέλα της Συμμαχίας. Υπομονή. ΟΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "... λίστα αναμονής 1345 ατόμων ..."
      Να με συγχωρείς, αλλά έκανες λάθος αναριθμητισμού. Η λίστα (που Υπαρχή) είναι 1234 ατόμων.

      Διαγραφή
    2. Και τρία (3) τα δικά μου 1.458.
      Άι σιχτιρ ρε καθυστερημένο.

      Διαγραφή
    3. Σε βάτραχο τα έβαλες τα "τρία (3) τα δικά μου";
      Μεγάλη αναπαραγωγή παρατηρώ.

      Διαγραφή
  6. Και τον προφήτη δεν θέλουν να τον βλέπουν οι σύμμαχοι ,αλλά σιωπούν .Περιμένουν να τον στείλουν οι ψηφοφόροι σπίτι του.Ύφος και υπεροψία ,νταλαβερίζεται όλη μέρα στο δημαρχείο,κάνοντας ρουσφετάκια σε βάρος του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενώ εσείς ασχολείστε με τον Ηλία ένας ένα οι πρόεδροι των χωριών προσχωρούν στην Μητλιαγκα με τελευταίο τον Πρόεδρο των Καλών Δένδρων. Το Τοπικό στον Προβατά επίσης έχει χαθεί όπως και στο Σκουτάρι. Ο κόσμος βαρέθηκε τους νταλαβερτζηδες και τα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. iakxe, Κουφόγρουνο, ο Ηλίας θα δώσει την νίκη στον Αλέξανδρο Χρυσάφη από την πρώτη Κυριακή. Όλοι το γνωρίζουν αυτό, γι αυτό σας πονάει.
    ΟΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννάκη, ρούφα τ'αυγό σου ! " Όταν γεράσει ο Λύκος γίνεται ρεζίλι στα σκυλιά"

      Διαγραφή
  9. Βρε αχαίρευτε iakxe αν ο Ηλίας ήταν αμελητέα ποσότητα, αν ήταν ανάξιος λόγου γιατί ασχολείσαι μέρα νύχτα μαζί του;
    Δεν ασχολείται με τα απόβλητα της κοινωνίας που είσαι εσύ και το Κουφόγρουνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε " 31 Ιουλίου 2023 στις 11:57μ.μ." καλά κάνει ο Ιακχος και κρεμάει στα μανταλάκια όλους αυτούς τους γυρολόγους δημοτικούς συμβουλους που με τις μεταγραφές τους έχουν ξεπεράσει και τους ποδοσφαιριστές και το μοναδικό τους όραμα είναι μία θεσούλα των 1000 ευρώ και η προβολή τους. Καλά κάνει και τους κρεμάει στα μανταλάκια και λέει αλήθειες, μήπως και ξυπνήσει ο κόσμος και τους πετάξει όλους αυτούς στα σκουπίδια, γιατί είναι για τα σκουπίδια. Όπως βλέπεις φίλε το ανωνυμο site του Χρυσάφη το serresbomb σιωπά και τα κάνει γαργάρα. Μπράβο στον Ιακχο το παλληκάρια που τα βγάζει όλα στην φόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε 7:20 π.μ.
    Για να μπορέσεις να επηρεάσει την κοινή γνώμη πρέπει πρωτίστως να είσαι ευυπόληπτος πολίτης με αξιοπρέπεια και ήθος.
    Τον iakxo και τον Κουφοτόλη (Κουφόγρουνο) τους έχει ξεράσει η κοινωνία.
    Διότι αυτοί δεν έχουν ούτε αξιοπρέπεια, ούτε ήθος και είναι ρουφιάνοι της ζωής.
    Γράψτο αν έχεις κάκκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε 7:20 π.μ.
    Για να μπορέσεις να επηρεάσει την κοινή γνώμη πρέπει πρωτίστως να είσαι ευυπόληπτος πολίτης με αξιοπρέπεια και ήθος.
    Τον iakxo και τον Κουφοτόλη (Κουφόγρουνο) τους έχει ξεράσει η κοινωνία.
    Διότι αυτοί δεν έχουν ούτε αξιοπρέπεια, ούτε ήθος και είναι ρουφιάνοι της ζωής.
    Γράψτο αν έχεις κάκκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένας "Ευηποληπτος" πολίτης, με "ήθος" και "αξιοπρέπεια" δεν υποστηρίζει γυρολόγους και θεσολιγουρηδες, που ξεπουλάνε τα πάντα για μια θεσούλα. Μπράβο στον Ιακχο που τους ξεσκεπάζει. Είναι παλληκάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τρομερό! Ο Νυχτοπατης δεν ξέρει, αν ο Γκότσης πήγε με τον συνδυασμό του Χρυσάφη. Περιμένει λέει, από τον Χρυσαφη να πει δημοσίως ο Χρυσάφης, ότι ο Γκότσης είναι πλέον στον συνδυασμό της δημοτικής αρχής. Πολύ ταπεινωτικο αυτό για τον Γκότση. Έπρεπε ο Γκότσης να είχε φύγει χθες απο τον Χρυσάφη, για να σώσει, ότι μπορεί να σώσει από την αξιοπρέπεια του. Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος για μια θεσούλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ