Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΕΡΡΟ ;;;

  ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΔΟΧΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΚΕΔΗΣ ;

Στην δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 10ης Ιουλίου 2023 θα συζητηθεί και στο 2ο Θέμα  περι του ''καθορισμού των αμοιβών" της δικηγόρου Κουκουζέλη Γιαννούλας για την κατάθεση μεταξύ άλλων και υπομνήματος στην αγωγή του μονίμου ''Δημοτικού μας Αναδόχου'' της ΚΕΔΗΣ, Κώστα Βέρρου κατα του Δήμιου Σερρών !!!


Και ευλογα γεννάται το ερώτημα ποιο ειναι το αντικείμενο της αντιδικίας μεταξύ Βερρου και Δήμου Σερρών ; Ειναι οικονομικό ; Και αν ειναι απο πότε χρονολογείται;

Πως ειναι δυνατόν ενας ανθρωπος που εχει πάρει ένα σκασμό λεφτά από τον Δήμο Σερρών με τις εκδηλώσεις της ΚΕΔΗΣ * (βλέπε Σερρευχούλη, Φάτνη απο φελιζόλ, μασκαράτες, εκτυπώσεις εντύπων κτλ) να μενει απλήρωτος επι μακρόν ώστε να αναγκάζεται να προσφύγει στην δικαιοσύνη και όταν δικαιωθεί να εχει λαμβάνει και δικαστικούς τόκους  6% - 8% επι του κεφαλαίου της απαίτησής του ; Δηλαδή και ξεφτιλίζεται ο Δήμος και επιβαρύνεται οικονομικά με τις παραλήψεις των υπευθύνων αιρετών.

Θα βρεθεί ενας δημοτικος σύμβουλος να ζητήσει διευκρινήσεις επι του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο ;;;

Συνεχίζεται ...

5 σχόλια:

  1. Δεν συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο.
    Ο πονηρός (ο βλάχος) είχε την θεία έμπνευση να έχει πιστοποιητικά ποιότητας (λέγε με ISO) για τις υπηρεσίες που παρέχει.
    Και επειδή ο δυτικός ορθολογισμός (λέγε με Ευρωπαϊκή Ένωση) απαιτεί οι συμμετέχοντες σε διαγωνισμούς να είναι πιστοποιημένοι με ISO, δεν υπάρχουν ανταγωνιστές του κ. Βέρρου.
    Τα υπόλοιπα κυλάνε αυτόματα.
    Ακόμα και τα τις ξύλινες κατασκευές (σπιτάκια) για τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι, τις αναλαμβάνει ο κ. Βέρρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο πονηριά δεν είναι αυτό που περιγράφεις, επαγγελματική επάρκεια το λένε.Αλλου είναι οι πονηριές του Βλάχου.

      Διαγραφή
    2. Εδώ κάνεις λάθος.
      Όταν δεν είχε ISO ο εν λόγω, δεν ζητούνταν, ούτε από την ΚΕΔΗΣ, ούτε από τον αμαρτωλό ΟΠΑΚΠΑ, μετά όταν έβγαλε, έγινε όρος του διαγωνισμού.
      Όπως όροι γενήκανε και η προϋπηρεσία κλπ....κλπ.

      Διαγραφή
    3. Η αγωγή του Βερρου κατατέθηκε απο δικηγόρο σύζυγο δημοσιογράφου 12.11.2021 και για να έρθει στο Δημοτικό Συμβουλιο το ποσο ειναι μεγάλο και το κρύβουν , αφορά υπηρεσίες από το 2019 ίσως και της εποχής Αγγελίδη . Κατι βρωμάει σε αυτή την υπόθεση. Ολοι μια παρέα ειναι στην τελική

      Διαγραφή
  2. Φαίνεται ότι οι Δημοτικές Επιχειρήσεις έχουν πολύ υψηλά στάνταρ για να απαιτούν αυτό το ISO....έχει απόλυτο δίκιο ο 8.39

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ