Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ "ΠΑΔΙΚΗ ΧΑΡΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

 Ο ΜΠΥΘΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΣΚΆΝΔΑΛΟ -TO ΠΌΡΙΣΜΑ ΚΕΔΗΣ GATE ΑΚΌΜΗ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜBΟΥΛΙΟ !!!!

Οι εικονιζόμενοι εκ των οποίων δυο επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης και τρεις υποψήφιοι Δήμαρχοι έχουν στην κατοχή τους το Πόρισμα του Δημοσιονομικού Έλεγχου της ΚΕΔΗΣ πάνω από ένα μήνα τουλάχιστον, αλλά μέχρι σήμερα ¨"άκρα του Τάφου σιωπή"  !!!!

Δεν έχουν ενημερώσει του Σερραίους για το τι ακριβώς συνέβη στο σκάνδαλο της ΚΕΔΗΣ  αλλά επιδεικνύουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Δήμαρχο που διακαώς επιθυμεί και μεθοδεύει την λήθη του γεγονότος. 

 ΒΑΡΒΑΡΑ, ΑΡΙΑΔΝΗ, ΒΑΣΙΛΗ, ΗΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ;

 ΠΟΤΈ ΘΑ ΖΗΤΉΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΊ ΤΟ ΠΌΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ;

 ΠΟΤΈ ΘΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΊ Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ

 Πόσα χρήματα πρέπει να επιστρέψει η Πρόεδρος ;

Πόσα χρήματα πρέπει να επιστρέψει η Γενική Διευθύντρια και πόσα χρήματα οι υπάλληλοι που παριστάνανε τους Διευθυντές

Πειθαρχικές ευθύνες δεν υπάρχουν για τους γαλαντόμους υπαλλήλους ;

 

5 σχόλια:

  1. Ιακχε είσαι με τα καλά σου; Περιμένεις από τον Γκότση να ασχοληθεί με το θέμα αυτό και να στεναχωρησει τον Χρυσάφη; Ο Γκότσης έχει γίνει ο " yes man" του Χρυσάφη. Ο άνθρωπος ζει σε πελάγη ευτυχίας που θα ανακοινώσει άμεσα την υποψηφιότητα του, με τον "Δήμαρχο του τίποτα", όπως ο ίδιος πριν εναμισυ χρόνο αποκαλούσε τον Χρυσάφη. Ο Γκότσης ζει για μια θεσούλα, για το facebook και λίγα ψίχουλα τηλεόρασης. Αυτό είναι το νόημα της ζωής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mα και βέβαια είμαι μετα καλα μου!!! Εγω θα συνεχίσω να ρωτάω και οσο ο φίλτατος Γκότσης δεν απαντάει και ..."πνίγει το κουνέλι" τόσο θα αυτοξευτιλιζεται στα μάτια των σοβαρών Σερραίων Δημοτών

    Υ.Γ. Ηλια μου χρωστάς μια απάντηση για το ποιο είναι το όφελος του Δήμου στα 12 χρονιά απο την Σύμβαση με τα LED. Ηδη σε ρώτησα τρεις φορες αλλά τρεις φορες ... ΜΟΥΓΚΑ ΕΣΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιακχε, όσο ο βρεγμένος φοβάται τη βροχή, τόσο και ο ξεφτιλισμενος φοβάται την ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χρυσαφης καθυστερει την ανακοίνωση Γκοτση εις βάρος τον υποψηφίων της παράταξης του γιατί ξέρει ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις... Αλλά πάνω απ όλα είναι ξεφτυλας ο Δήμαρχος που έγιναν μαλλιά κουβάρια και τώρα είναι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολα τα ορφανά που ο Σερραικος λαος τα έστειλε στην αντιπολιτευση,τα μαζεψε ο Χρυσαφης ,μη αξιοποιώντας τους δικους του συνεργατες.Βαριδια με ιδιοτελή κίνητρα και ξεπερασμενοι.Απορω πως ο δημαρχος,που τον εχω για πονηρο,στρατολογησε ολο αυτο το συναπάντημα, αφου η επανεκλογη του εδειχνε σιγουρη.Τωρα τα δεδομένα αλλάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ