Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝΑ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ

      ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΊΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ''ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ"  ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ ...

 

 ... ΑΛΛΑ  ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΗ "ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ" 


Παραπονείται και δικαίως η αποπεμφθείσα απο την Συμμαχία Σερραίων πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ για τον αλαζονικό τρόπο που την αντιμετωπίζουν οι πρώην συνοδοιπόροι της Σύμμαχοι, όμως με τον ιδιο τρόπο συμπεριφερόταν και η ίδια στην Προεδρική της θητεία όταν κάποιοι της ζητούσαν εξηγήσεις για την δικια της αλαζονική συμπεριφορά.

Επ ευκαιρία θα ήθελα να θυμίσω στους συμπολίτες μου και στην Βαρβάρα που με τρελή χαρά την υποδείχθηκε ως υποψήφια στον συνδυασμό της ότι τον Οκτωβρίου του 2021 το μέλος του Διοικητικού Συμβουλ΄΄ιου της ΚΕΔΗΣ , η Σταλακτη Ηλιοπούλου εθεσε θέμα για την παράνομη μισθοδοσία της Παλάζη με το ποσό των 700 εύρω  αντιμετωπίσθηκε με την ιδια αλαζονεία και απαξία και ακόμη η ερωτώσα περιμένει να της χορηγηθούν τα στοιχεία βιάσει των οποίων η Προέδρος ισχυρίστηκε ότι νομιμως εισπράττει τις αμοιβές από την ΚΕΔΗΣ.

Κρατάει χρόνια αυτή η η κολόνια :

o iakxos : ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΔΗΣ 2021 : ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑ...: ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ Η ΣΤΑΛΑΚΤΗ ...   Η κυρία Ηλιοπούλου η οποία τυγχάνει και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΗΣ τον Οκτώβριο του .

                         ____________________________________________________

Το πόσο νομίμως τις εισέπραττε αποδείχθηκε από το Πόρισμα του Δημοσιονομικού ελέγχου, το οποίο σημειωτέον το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων έχει λάβει γνώση αλλά ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΩΣ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ χωρίς ΑΚΟΜΗ να το έχουν συζητήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να ενημερωθεί ο Σερραίος Δημότης για το μεγεθος του μεγαλύτερου Οικονομικού σκανδάλου σε βάρος του Δημου Σερρών από μια κάστα χρυσοκάνθαρων υπαλλήλων που παρίσταναν του Διευθυντές της "Γενικής Διευθύντριας" και της μωροφιλόδοξης Προέδρου της ΚΕΔΗΣ.

Για το δεύτερο ερώτημα της κ. Προέδρου για τους δικηγόρους θα αναφερθώ σε επόμενη ανάρτηση μου

    Συνεχίζεται ...


2 σχόλια:

  1. Αντί να υπάρχει ελάχιστο μέρος ντροπής για την θητεία της και για την συμπόρευσή της με τον Χρυσάφη τις εντολές του οποίου εκτελούσε με κλειστά τα μάτια, αφού την άφηνε να παίρνει αμοιβή που δεν δικαιούταν, και τώρα πρέπει να την επιστρέψει,
    ΘΥΜΗΘΗΚΕ ότι πρέπει να είναι απέναντι και μάλιστα με την Βαρβάρα, η οποία ήταν συνοδοιπόρος του Χρυσάφη και υποχείριο του Χρυσανθίδη και του Φωτιάδη.
    Κυρία δεν αισχύνεστε?
    Γιατί άραγε πρέπει να σας ψηφίσουμε, ή σε τελική ανάλυση να σας ανεχτούμε?
    Που πήγαν τα χρήματα του Αρκούδου και της Φάτνης κυρία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια πράγματα είχαμε και στον δήμο Σερρών αλλά όχι από παπάδες
    https://www.protothema.gr/greece/article/1396994/apisteuto-skiniko-stin-patra-papadia-eisevale-sto-grafeio-tou-papa-kai-esure-apo-ta-mallia-29hroni/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ