Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ !!! ΤΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ;

     ΜΠΑΓΙΑΤΙΑΣΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΟΥ 9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 


Δήμαρχε γιορτάσαμε και την 110η επετειο της απελευθέρωσης της πολης από την βουλγαρική βαρβαρότητα , ακούσαμε και τον Ξαρχάκο αφού πληρώσαμε ενα εφαπαξ δημοσίου υπαλλήλου, αλλα προφανως μεσα στις σκοτουρες σου απο την μια η Παλαζη, απο την άλλη το εκατομμύριο του Καρανανλή που "χάθηκε" και έμεινε απλέρωτη εταιρεία με την βιοκλιματική μελετη , είχαμε και τις εκλογές που να βρεις καιρο να ασχοληθείς με ... λεπτομέριες.

 Εδώ και τέσσερεις μήνες λιβανίζεις το πόρισμα της ΕΔΕ και ακομη δεν τολμάς να παρεις απόφαση ; Παρα το γεγονός οτι δεσμεύτηκες δημόσια οτι δεν θα εξαντλήσεις τρίμηνη εκ του νόμου προθεσμία να εκδώσεις την απόφαση παλι επανε΄λαβες των θλιβερό εαυτό σου ... αθέτησες τις υποσχέσεις σου.

Προφανώς η κατάσταση ειναι στενάχωρη διοτι εάν δεν υπήχαν ευθύνες των υπαλλήλων θα έθετες άμεσα την υπόθεση στο Αρχείο , όμως δυστυχώς για την Δημοτική Αρχη και για σένα  ... το θέμα είναι τεράστιο και δεν καταπίνεται.


5 σχόλια:

  1. Δημσαρχε ωραιο σακακι, φιγουρίνι θα εισουν. Αλλα ο συγχωρεμένος φορούσε δυο τρια νουμερα μεγαλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε, ποιος θε ελέγξει τον ανίκανο και ανεπαρκή Δήμαρχο Χρυσάφη; Το κόμμα του, ή Νέα Δημοκρατία στην εξουσία, η συντριπτική πλειοψηφία των σερραικων ΜΜΕ ολότελα δική του, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Φωτιάδης δικός του, με μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση πλην δύο, τριών δημοτικών συμβούλων, ο Καραμανλής δικός του, οπότε ποιον να φοβηθεί και σε ποιον να δώσει σημασία; Χρειάζεται συστράτευση όλων μας για να φύγει αυτός ο θεατρίνος με το τσίρκο του από τον Δήμο Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ καλη η ερωτηση σου αλλα σε λαθος αποδεκτη. Ο μονος αρμοδιος να ελεγξει τον Δήμαρχο ειναι ο καστρατος Συμμαχος του, ο Καραμανλής. Οποτε Μεραρχιας 2 θα απευθυνθείς για την απαντηση

      Διαγραφή
    2. Ποιος Καραμανλης να ελέγξει, αυτος ειναι τουρίστας δεν ειναι πολιτικός. Απλα βλέπει να τραίνα να περνούν ... ετσι διάλυσε τον ΟΣΕ και τωρα φταίει ο βαστάζος Σταθμάρχης της Λάρισας.

      Διαγραφή
  3. Παίζει το κεφάλι του ο Δήμαρχος στην υπόθεση αυτή λογικό είναι να φυλάγει τον κώλο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ