Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ "ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ " ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ

  KΥNIKH ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ


Για προεκλογικές σκοπιμότητες με την οικονομική στήριξη αθλητικών σωματείων, αλλά και για ειδικές μεταχειρίσεις σε προσλήψεις στο δήμο κάνει λόγο η επικεφαλής της Δύναμης Σερραίων και υποψήφια δήμαρχος Αριάδνη Παπαφωτίου με αφορμή τα όσα ακούστηκαν κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

 Οι καταγγελίες της κ. Παπαφωτίου είναι αρκετά σοβαρές και χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.

 Η κα Παπαφωτίου σε τοποθέτησή της σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο αναφέρει μεταξύ άλλων:

 “Με μοιρασιά οι προσλήψεις COVID στο Δήμο και προεκλογικής σκοπιμότητας η ξαφνική στήριξη των αθλητικών σωματείων με 80.000 ευρώ. Τα ανομολόγητα της 4ετίας έγιναν κυνικές δημόσιες παραδοχές στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. Οτι μοιράστηκαν τις προσλήψεις εν μέσω πανδημίας για να βολέψουν συγγενείς και φίλους χωρίς κριτήρια και αξιολόγηση αναγκών, παραδέχτηκαν Δήμαρχος και τουλάχιστον δύο Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης. 

Χωρίς αναστολές αποκάλυψαν μάλιστα οτι κάποιοι από τις επιλογές τους απλώς περνούσαν από το Λογιστήριο για τον μισθό τους!!… 

Οι διάλογοι που έγιναν χθες στην συνεδρίαση και οι συναλλαγές μεταξύ τους που οι ίδιοι αποκάλυψαν με τον Δήμαρχο να λέει στην μείζονα Αντιπολίτευση «Σας βόλεψε κι εσάς όλο αυτό», με άφησαν εμβρόντητη. 

Ναι είναι προεκλογικής σκοπιμότητας ΚΑΙ η χρηματοδότηση των Αθλητικών Σωματείων των Σερρών με 80.000 ευρώ, παραδέχτηκαν χωρίς ντροπή.

Οι ανάγκες των δυναμικών Αθλητικών Συλλόγων των Σερρών που τόσα προσφέρουν στην ανάδειξη της πόλης και στους νέους, διαπιστώθηκαν ΤΩΡΑ από την Δημοτική Αρχή, για να ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ η εκλογική τους βοήθεια!! 

Ως επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, λέω στους συνδημότες μου οτι η κατάντια του Δήμου μας έχει “αρχιτέκτονες”. 

Ειναι αυτοί που δεν διστάζουν να ομολογήσουν τα “έργα” τους, νιώθοντας ασφαλείς και προστατευμένοι από το πολιτικό και Mediaκό τους περιβάλλον. 

Κάθε Σερραίος γνωρίζει την προσωπική μου στάση και την δράση της ΔΥΝΑΜΗΣ όλη την 4ετία. Ως Δημοτική Παράταξη νιώθουμε γι αυτές υπερήφανοι και χρήσιμοι. 

Ως υποψήφια Δήμαρχος ρωτάω: Θα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ τον Δήμο μας ή θα τον ΞΑΝΑΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ;”

ΠΗΓΗ:  ΟΤΑ Magazine

3 σχόλια:

  1. Μπράβο στην Αριάδνη για τις αλήθειες που έλεγε και λέει. Ήταν από τους ελάχιστους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που άσκησε αντιπολίτευση. Για το λόγο αυτό δέχθηκε φοβερό μπουλινγκ από τους ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ της δημοτικής αρχής Χρυσάφη και από το όργανο τους το serresbomb. φυσικά πάντα με την ανοχή του Φωτιάδη και της μείζονος αντιπολίτευσης. Την Αριάδνη πρέπει να την ανταμείψουν οι Σερραίοι δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Aριαδνη όντως αναδεικνύει σοβαρά θεματα , οπως και η Θένια και ο Τερζής. Το θεμα ειναι οτι δεν λειτουργούν θεσμικά , οι προσεγγίσεις τους και των τριών (ευτχως που ειναι και αυτές) ειναι "δημοσιογραφικές" θα έλεγα , διοτι εξαντλούνται στην ανακοινώση και μονο των συμβάντων. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ.

      Διαγραφή
  2. Την μεγάλη ζημιά στην κούφια τετραετία του Χρυσαφη την έκανε ο Φωτιάδης και η παράταξη του, που στην ουσία ήταν έγιναν ένας συνδυασμός με τον συνδυασμό του Χρυσάφη, με αποκορύφωμα την προσχώρηση του Χρυσανθιδη στην δημοτική αρχή του Χρυσάφη με αντάλλαγμα τη θεσούλα του αντιδημάρχου. Οι αντιπολιτευτικες φωνές και τοποθετήσεις των Παπαφωτίου, Τερζή, Χαραλαμπίδου εξαφανιζόταν από τη στήριξη του Φωτιάδη προς τον Χρυσάφη και με το θάψιμο από τη συντριπτική πλειοψηφία των σερραικων ΜΜΕ. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν, μια άχρηστη και ανίκανη δημοτική αρχή με έναν πολιτικό καραγκιόζη Δήμαρχο να περάσουν ανώδυνα την τετραετία τους. Τουλάχιστον τώρα στις δημοτικές εκλογές οι Σερραίοι δημότες να τους στείλουν στα σπίτια τους. Διαφορετικά θα πράξουν μεγάλη αδικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ