Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ

 Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ "ΑΤΑΚΤΩΝ"


Σταλακτή  η παινεμένη με τ᾽ονομα , 12 χρονια στο πλευρο του Καραμήτρου , η χοροδιδασκαλος απο το χωριό  που ηρθε να κατακτήσει την πόλη αλλά το απόλυτο τίποτα απο προσφορά στα κοινά του Δημου αν εξαιρέσουμε την υπογραφη που εθεσε στη αίτηση των δέκα Δημοτικών Συμβουλων που συγκαλλεσαν το Δημοτικο Συμβουλιο για να αποφασίσει την αφαιρεση του τιτλου του Επίτιμου Δημοτη από τον ακατονομαστο Πακη Παυλοπουλο που συμμετειχε στην Προδοσια των Πρεσπων ενω ο ομολογος του Σκοπιανος αρνηθηκε νε επικυρωσει ντην συμφωνία. Το ζήτημα είχε δρομολογἠσει ο αειμνηστος Αντωνης Αναστασιαδης αλλα το Δημοτικο Συμβουλιο του Αγγελιδη κιότεψε και ο Πακης την γλυτωσε.

Η Σταλακτη ζήτησε ανταλλάγματα για την μεταγραφή της αφου απαιτησε να ειναι υποφηφιος συγγενικο της προσωπο , δημοσιος υπαλληλος ώστε δια της εκλογης του να υπηρτησει νστα Σερρας και οχι στην οργανικη του θεση (βλεπε Ρίζο , Τερζή, Ριζο του τοπικου κτλ) και προφανώς η φορμουλα βρέθηκε.

Η Σταλακτη επίσης είναι και από  ''τις πετρες του σκνδάλου'' διοτι ειχε άμεση εμπλοκη στο ΚΕΔΗΣ GATE αφού απο τον Οκτωβριο του 2021 ειχε θεσει στο ΔΣ της ΚΕΔΗΣ το παράνομο του θεματος των απολαβών της Προέδρου με το ποσό των 700 ευρω μηνιαίως, το οποίο όμως δεν ολοκλήρωσε για αγνωστους λογους και αναδείχθηκε τελικα απο το Πορισμα του Δημοσιονομικού Ελέγχου τον Οκτωμβριο του 2022 στο πορισμα του οποιου οι παρανομουντες υπαλληλοι και η ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΕΔΗΣ αρνηθηκαν να συμμορφωθουν, απεκρυπταν επιμελως το πόρισμα  μεχρι το Μαιο του 2023 οταν επανήλθε το θεμα στο προσκηνιο και τα γεγονοτα οδηγησαν στην αποβολη της Προεδρου της ΚΕΔΗΣ απο την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ 

Συνεχιζεται ...


13 σχόλια:

  1. Περδικα αυτος, γκουγκουμαφκα στη δημαρχινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ερώτηση προς τον Χρυσάφη όλους αυτούς που μαζεύεις από ποτέ έχουν να εκλεγούν με νικητή δήμαρχο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πιο ξεφτιλισμενη αντιπολίτευση στα χρονικά του του Δήμου Σερρών είναι η σημερινή αντιπολίτευση. Θα γραφουν στην τοπική ιστορία με μαύρα γράμματα. Λόγω της ανικανότητας τους, κρατούν ζωντανό έναν ΆΧΡΗΣΤΟ ΔΉΜΑΡΧΟ και μια ΑΠΡΑΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. Αυτοί της αντιπολίτευσης, με τι μούτρα θα ζητήσουν την ψήφο των Σερραίων δημοτών, αλλά και οι Σερραίοι δημότες με ποια λογική θα τους ψηφίσουν, αν τους ψηφισουν; Ντρόπιασαν και ξεφτίλισαν τον θεσμό του δημοτικού συμβουλίου. Ένα μεγάλο ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!!!ΖΟΥΜΕ ´ΜΑΥΡΕΣ´ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Ότι έγινε και στην κεντρική πολιτική σκηνή θα συμβεί κι εδώ.
      Τεχνικές επιτυχημένες.

      Διαγραφή
  4. . . . Λενε πως πισω απο εναν πετυχημενο αντρα κρυβεται παντα μια γυναικα και πισω απο μια πετυχημενη γυναικα κρυβεται ενας μ@τερ. . . που την εκανε να πιστεψει στον εαυτο της και ποσο δυνατη ειναι ;;;; Εμείς το ρωτάμε και στο ΕΛΛΑΝΤΑ επειδη απ άλλες χωρες κι εθνη δεν το μάθαμε ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Χρυσάφης σε συνέχεια των βραβεύσεων που έχει κάνει σε διάφορους, τώρα ήρθε η σειρά να βραβεύσει και τον Φωτιάδη με το ΧΡΥΣΟ ΔΕΚΑΝΙΚΗ. Αυτή η βράβευση θα γίνει σε μια ειδική λαμπερή τελετή και θα δοθούν επίσης τιμητικά διπλώματα σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που προσχώρησαν στον συνδυασμό του Χρυσάφη. Την όλη τελετή θα παρουσιάσει ο Χρυσανθιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Σταλαχτή είναι άφωνη και αδιάφορη στα δημοτικά πράγματα πάνω από 15 χρόνια. Αναρωτήθηκε κάνεις γιατί αυτή και ο Μπουρβανης και ο μέντορας τους Χρυσανθίδης δεν καταφεραν να εκλέξουν Δήμαρχο τον Φωτιάδη 2 φορές ; Αφού δεν ασκούν κριτική στα δημοτικά θέματα ποιο κινητρο έχουν μόνο ; μια θεσούλα εμμισθη και να βολέψουμε και κανέναν άνδρα με μετάθεση, γυναίκα με σύμβαση...πάτε Σερραίοι να ψηφίσετε να βγάζει η άλλη χρήματα από τα πανηγύρια και τη θέση στην ΚΕΔΗΣ που της έταξε ο Δήμαρχος..σε αυτήν και σε άλλες 5. Μας περνάνε για βόδια. Ας μας πουν στην Καμήλα πως βγαίνει η Σταλαχτη εκλεχτη του Φωτιάδη πως εκλέγεται τόσα χρόνια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταλαχτή άχρηστη και βολεψάκιας. Ο δε ανύπαρκτος Ζαχαρίας Μπουρβάνης, με ένα τάξιμο να του δώσουν τα χρήματα που διεκδικεί από την ΚΕΔΗΣ τον αγόρασαν. Κατά τα άλλα θέλουν να προσφέρουν…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. . . . Α Φ Ι Ε Ρ Ω Μ Ε Ν Ο ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨ.ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘ.ΦΥΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ( Κοβούκλιο ) στην ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓ. ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΑΙΩΝ .
    ΣΤΑΛΑΚΤΗ , ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ , ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ , ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ .
    ΕΠΕΙΔΗ , ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΠ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ , ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑΩ . . . . .
    https://youtu.be/8iOavyQuAz0


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά που είναι αυτός ο ψευτομαγκας πρόεδρος της Κ. Καμήλας που έλεγε, πως αν ο Χρυσάφης πάρει στον συνδυασμό του την Ηλιοπουλου Σταλλακτη, αυτός θα αποχωρήσει από τον συνδυασμό του Χρυσάφη. Που είσαι παλληκάρι του γλυκού νερού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πώς να σε πιστεψω, κοπελα μου, οτι θες να προσφερεις στον τοπο (γελανε και τα καμηλιωτικα βατραχια) οταν αλλαζεις στρατοπεδο με ανταλλαγματα που τα βλεπουν ολοι ? Ελεος, ρε παιδια, οχι κι ετσι ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ