Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ... ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ

 
Συνέχεια απο την ανάρτηση  :
 
 o iakxos : BAΣΙΛΗ ΤΕΡΖΗ, ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ...:      ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗ...
 
Στην Συνεδρίαση "ΟΠΕΡΈΤΑ" της 01.06.2023 που συνεκλήθη με την διαδικασία του κατεπείγοντος για αντικατάσταση της Πρόεδρου της ΚΕΔΗΣ  από τις θέσεις και τα αξιώματα  που κατείχε, ένεκα της διαγραφής της από μέλος της Συμμαχίας Σερραίων. 

Από την εν λόγω συνεδρίαση απέδρασε ο Δήμαρχος Σερραίων αν και ήταν ο αρμόδιος που μεθόδευσε και επέβαλε την διαγραφή της Παλαζη από την παράταξή του. Και ο Δήμαρχος απέδρασε με μια μετακίνηση που διενεργήθηκε με την διαδικασία του κατεπείγοντος για δυο επισκέψεις του στο Υπουργείο Μετανάστευσης και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Πολλές ειναι οι μετακινήσεις του Δημάρχου με την διαδικασία αυτη στην Αθήνα και όταν αγωνίζεται ο Πανσερραϊκος.
 
Αώο την Συνεδρίαση αυτή περιεργως - και οφείλει εξηγήσεις για αυτό - έλειπε και ο  Τερζής , πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ και ο ασκών πιεστική αντιπολίτευση στην διασγραφείσα Πρόεδρο Χρυάνθη Παλαζη.

Στην εν λογω συνεδρίαση άναψαν τα αίματα με την Χρυσανθη Παλαζη να ωρύεται για την διαδικασία διαγραφής και εκτός ημερήσια διαταξης ζητησε και έγινε δεκτο απο το Σώμα να συζητηθεί το Πορισμα του Δημοσιονομικού Έλεγχου της ΚΕΔΗΣ για την περοιπτωση της Χρυσαν8θης Παλαζη.

    
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ.

Φυσικά η συζήτηση μετατράπηκε σε παρωδία, Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΙΗΤΏΝ" της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ , ενα ατελείωτο ξεκατίνιασμα μεταζυ της Παλαζη και των υπολοίπων μελών της που έφερε στο φως και πολλά ευτράπελα,βλέπε την τοποθέτηση Τούρτουρα για τα like στο FACEBOOK

Κατα της απόφασης της εν λόγω συνεδρίασης στράφηκε ο Βασίλης Τερζής και προσέφυγε για την ακύρωσή της στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση διότι κακώς συγκλήθηκε με την διαδικασία του κατεπείγοντος ενώ κανένα δικαίωμα του Δήμου ή της ΚΕΔΗΣ δεν διακυβεύονταν με τρεις ήμερες καθυστέρηση και έτσι ήταν. Απλώς επρόκειτο για μια μεθόδευση του Δημάρχου για να αποδράσει και να μην βρεθεί τετ α τετ με την Παλαζη.

Τι θα κέρδιζε ο Τερζής από την ακύρωση της απόφασης, επι του πρακτέου απολύτως τίποτε.Θα κέρδιζε χρόνο η Παλαζη στην καρέκλα της Προέδρου της ΚΕΔΗΣ μέχρι την επόμενη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η προσφυγή του Τερζή απορρίφθηκε, όμως έγινε η πρώτη κίνηση προσέγγισης με την Παλαζη για να συμπράξουν κατά του Χρυσάφη σε κοινό ψηφοδέλτιο.

Η αδυναμία του Τερζή θα είναι η συμπόρευση με την Παλαζη διότι ΑΚΥΡΏΝΕΙ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΉ ΤΟΥ ΡΗΤΟΡΕΊΑ ως Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου μέχρι σήμερα αφού ως Υποψήφιος Δήμαρχος άρχισε  να βάζει νερό, πολύ νερό  στο κρασί του ... 
 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" που εμπνεύστηκε
 ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΕΡΙΚΑΣ ; 
 

1 σχόλιο:

  1. Ε όχι και εμπνεύστηκε την " ΏΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" Ο ανεύθυνος Τσιμερικας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ