Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕ, ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

       ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ




Ένα έργο 3,6 εκατομμυρίων ευρώ από κρατικούς πόρους και όχι μόνο σε μια περιοχή εκτός του  ιστού της πόλης των Σερρών οι οποίοι επιβαρύνονται με το τέλος  του 80% για την δημιουργία υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης από το 1992, χωρίς να υπάρχει ανταποδοτικότητα πλέον στα υποζύγια που κατοικούν στην πόλη.

Το τέλος αυτό  καθιερώθηκε το 1992 με την ίδρυση της ΔΕΥΑΣ για μια δεκαετία προκειμένου να προσχωρήσει άμεσα η βελτίωση των υποδομών της πολης αλλά δυστυχώς πήρε άλλες δυο φορες δεκαετή παράταση  και φέτος προφανώς ενώ εγκαινιάζουμε την τέταρτη δεκαετία   το χαράτσι του 80 % παραμένει τους λογαριασμούς των Δημοτών της πολης για να βελτιώνονται οι υποδομές στα χωριά που εντάχθηκαν με τον Καλλικράτη στον Δήμο Σερρών.

Η ΔΕΥΑΣ εξυπηρετεί 100.000 συνδέσεις από τις οποίες οι 85.000 βρισκονται στο Δημοτικο Διαμέρισμα της πολης των Σερρών και οι οποίες επιβαρύνονται με το τέλος του 80% για να επωφελούνται οι χωριάτες
  
          ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ


Αυτή η βλακεία των αυτοδιοικητικών ΒΛΑΧΟΔΉΜΑΡΧΩΝ να ικανοποιούν την ματαιοδοξία τους με αυτές τις βλαχομπαροκ επιγραφές στα έργα που εγκαινιάζονται κατά την διάρκεια της θητείας τους με την αναγραφή των ονομάτων των τους θα έπρεπε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΊ  ΔΙΑ ΝΌΜΟΥ από το Κράτος , αν είχαμε Κράτος ... 

Δηλαδή οι αυτοδιοικητικοί μας αγάδες, αυτοί που ευθύνονται για την κατάντια των Σερρών, που είναι "καρφωμένος"  δέσμιος ο Νομός στην τελευταία θέση σε ανάπτυξη πανελληνίως για μία εικοσαετία και πλέον, όπως έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη : 
                                                                   

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ,
 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΆΔΩΝ ΣΑΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΑΣ,
ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

5 σχόλια:

  1. Ρε Χαλκιόπουλε να μην κάνατε τίποτα, να κάνατε μόνο απευθείας αναθέσεις στα φιλαράκια σας της γνωστής οικογένειας των Γκότσηδων.
    Όλα τα έργα που κουρντίζεστε ότι είναι δικά σας, εσείς οι άχρηστοι θα επιλέγατε και έργα, ας γελάσουμε, είναι έτοιμα από τον Αγγελίδη, εσείς απλά βάζετε πλάκες και κόβετε κορδέλες.
    Οσο για σένα εκτός του ότι γράφεις τις τελευταίες ημέρες σου, ανεξάρτητα από τα ρουσφέτια που έκανες με τα δίμηνα, είσαι ότι πιο φαιδρό έχει περάσει από την ΔΕΥΑ.
    Τελειώνεις και εσύ και ο ανίκανος Αλέκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Χαλκιόπουλος είχε πιει το βράδυ και ήταν πολύ κουρασμένος στην εκδήλωση δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον συνταξιούχο Πυροσβέστη που μονίμως είναι υποψήφιος αλλα τζάμπα καιει η λαμπα γιατι στον στήσατε στο λιοπύρι να φωτογραφιζεται και δεν γραψατε κιαι το ονομα του στην πλακα ; Αδικιες κανεις Αλεκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χαλκιόπουλος εκτός από τον καλύτερο μισθό λόγο ΔΕΥΑΣ κέρδισε και σε θέσεις που έβαλε άτομα να εργαστούν στον Δήμο... Μαζί με Μισιρλή Χρυσανθίδη και Κατιρτζόγλου είναι από τους κερδισμένους... Δεσποτιδης - Ματθαίου είναι οι βλακες της υπόθεσης... Και σε θέσεις που καίνε και χωρίς αντάλλαγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Xατζη Τασουλης που κολλάει με την ΔΕΥΑΣ και τον Δήμο και μοστραρει στην φωτογραφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ