Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

OI '' AMΑΡΤΙΕΣ'' ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ... ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


 Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος μιας διοίκησης. Να μην βγουν τα «άπλυτα» της στη φόρα και αποκαλυφθεί ότι το συμφέρον των πολιτών που υπηρετεί είναι πολύ κάτω, αν όχι τελευταίο, στην «αξιακή» της κλίμακα.

Άρθρο του Νίκου Κουφοτόλη

Στο όνομα αυτών  των «άπλυτων» η διοίκηση που περιγράψαμε παραπάνω, είναι η «χαρά» ενός παρασιτικού συστήματος ενημέρωσης που αρέσκεται, με ανταλλάγματα, όχι μόνο να αποσιωπά, αλλά να την κολακεύει και να την αποθεώνει.

Ευτυχώς, για όλους μας, υπάρχουν εξαιρέσεις που υπηρετούν το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων.

Ο απολογισμός της «Πολιτείας των Ευχών 2021»… αγνοείται!

Στα δημοτικά δρώμενα, αιρετοί και πολίτες έχουν εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκεια τους γιατί η σημερινή δημοτική αρχή, δεν προχώρησε έως σήμερα, 9 μήνες μετά(!!!), στον δημόσιο απολογισμό των πεπραγμένων της «Πολιτείας των Ευχών του 2021». (πόσα ξόδεψε και που, και πόσα… «εισέπραξε»).

Ιστορίες σπατάλης και ανευθυνότητας(;)


Η σύμβαση, ύψους 254.201,61€, για την διοργάνωση των εκδηλώσεων της Πολιτείας των Ευχών 2021, υπογράφηκε, μετά από σειρά ανεπίτρεπτων διαδικαστικών λαθών,  μόλις στις 16 Δεκεμβρίου 2021 και την επομένη αναρτήθηκε στο «Διαύγεια».

Η γνωστοποίηση, οδήγησε τους σερραίους πολίτες να… «απασφαλίσουν», και κυρίως, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να «πλημμυρίσουν» από αρνητικά σχόλια,  καθώς, ανάμεσα στα άλλα, προβλεπόταν από την ΚΕΔΗΣ σε αυτή:

  • α) Η αγορά μιας… φάτνης κόστους 29.164,90 € και
  • β) Ένας διακοσμητικός φωτιζόμενος αρκούδος που κοστολογούνταν με 30.380 € (βαφτίστηκε ως «Σερρευχούλης» από το Δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη,)

Το κλίμα, οργής και αγανάκτησης κατά της Δημοτικής Αρχής υποχρέωσε την Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη  να «απολογηθεί» δημόσια και να προσπαθήσει να αμβλύνει τις αντιδράσεις, δηλώνοντας ότι: «μετά από προσπάθειες της δημοτικής αρχής, επιτεύχθηκε τελικά το τίμημα για αυτές τις δυο προμήθειες να είναι συνολικά 25.000 €».

Ειλικρίνεια με περίσκεψη…


Στην αποστροφή του λόγου της είπε με έμφαση: «Το σημαντικό είναι να είμαστε ειλικρινείς απέναντι στους συμπολίτες μας».

Αδειάζοντας κυριολεκτικά:

  • 1.  Τις υπηρεσίες της που είχαν κάνει έρευνα αγοράς για τα κόστη
  • 2.  Τον εαυτό της (!!!) μιας και την προηγούμενη ημέρα η ίδια είχε υπογράψει τη σύμβαση
  • 3. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΗΣ που ενέκρινε τη σύμβαση.  Και είναι και το μόνο όργανο που είχε τη δυνατότητα να τροποποιήσει την  αρχική σύμβαση.

Προς επίρρωση των «νέων τιμών», είπε πως «είχε στα χέρια της τα τιμολόγια», όταν η αγορά αυτών  των προμηθειών αφορούσε μόνο τον ανάδοχο, που η υποχρέωσή του ήταν να υλοποιήσει τη σύμβαση που είχε υπογράψει.

Δύο+δύο ερωτήματα… ειλικρίνειας:


Γιατί υπογράφηκε η σύμβαση στις 16 Δεκεμβρίου, ελάχιστα πριν τις γιορτές και

Πως τοποθετήθηκε μπροστά στο Δημαρχείο ο αρκούδος Σερρευχούλης πριν ακόμη αναρτηθεί η απόφαση στο «Διαύγεια»;

Η αναθεωρημένη σύμβαση ποσου 240.000 € υπογράφηκε στις 24 Ιανουαρίου 2022 (Αριθ. Πρωτ. 217).

Γιατί δεν αναρτήθηκε στην «Διαύγεια» όπως η αρχική, αλλά επιλέχθηκε το Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ);

Αφού στην τροποποιημένη σύμβαση υπάρχει μια σημαντική μείωση μόνο για τον αρκούδο και τη φάτνη περίπου 35.000 ευρώ, γιατί η διαφορά μεταξύ των δύο συμβάσεων (254.201,61  €- 240.060,90 €)  είναι μόνο 14.140,71 €.

Για την πλειοψηφία των πολιτών «τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια»

Η Κυβέρνηση μετά την εορτή των Χριστουγέννων, εξαιτίας την έξαρσης της πανδημίας Covid  είχε ανακοινώσει την αναβολή όλων των εορταστικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα. Έτσι ο Δήμος Σερρών υποχρεώθηκε να ακυρώσει τον όποιο σχεδιασμό είχε κάνει για το επόμενο διάστημα  (έως 10 Ιανουαρίου 2022 έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί η απεγκατάσταση και η μεταφορά στους χώρους αποθήκευσης όλου του εξοπλισμού).

Τι ακυρώθηκε, και πόσο θα στοίχιζε;


Στην τροποποιημένη σύμβαση πληροφορηθήκαμε ότι οι ηλεκτρολογικές εργασίες εγκατάστασης και απεγκατάστασης ηλεκτρολογικού εξοπλισμού εκτινάχθηκαν από 24.304 € που ήταν αρχικά στις 34.720 € (διαφορά +10.416 €).

Ότι τα ξύλινα σπιτάκια που είχαν κοστολογηθεί το Δεκέμβριο τα πέντε (5) 17.012,80 €, ως δια μαγείας στη νέα σύμβαση στοίχιζαν 22.320 € (διαφορά +5.302€).

Αποδεικνύεται πως έχουν δίκιο όσοι μουρμουρίζουν πως κάθε χρόνο  χρυσοπληρώνουμε για σπιτάκια που εμφανίζονται στην εκάστοτε «Πολιτεία των Ευχών», για να εξαφανιστούν με την λήξη της (Ολόκληρο ξύλινο χωριό έπρεπε να υπάρχει κάπου στον Δήμο).

Συμπερασματικά:

Με ακυρωμένο το μισό σχεδόν μέρος των εορταστικών εκδηλώσεων, την έκπτωση των τιμών σε φάτνη και αρκούδο (κατά τη Συμμαχία Σερραίων  «ΣερρΕυχούλη») περί τα  35.000 €, εμείς τελικά πληρώσαμε λιγότερα 14.140,71€ από ότι αρχικά.

Και ο απολογισμός…

Μια δημοτική αρχή, που σέβεται τους δημότες της, με την ολοκλήρωση μιας δράσης όπως η «πολιτεία των Ευχών» που περιλαμβάνει πολλές επιμέρους εκδηλώσεις κάνει στο τέλος της έναν απολογισμό.

Για παράδειγμα στην προηγούμενη Δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη, ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ. Βασίλης Τερζής, με την λήξη της «Πολιτείας των Ευχών», εντός του Ιανουαρίου, ενημέρωνε τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΗΣ όσο και στη συνέχεια το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών για τα πεπραγμένα των εκδηλώσεων που υλοποιήθηκαν (καθαρά και ξάστερα).

Γιατί δεν πραγματοποιήθηκε μέχρι σήμερα απολογισμός της «Πολιτείας των Ευχών 2021»,  δεν το γνωρίζουμε. Ίσως αυτός να είναι ο «σεβασμός» της Δημοτικής Αρχής για τους Δημότες

Αναζητείται ενημέρωση και απαντήσεις:  «Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που ‘ ναι ο παπάς».

Είναι υποχρέωση της κοινωνίας να σπάσει αυγά, αλλά το σημαντικότερο είναι να πετάξει και τα τσόφλια.

και πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα βγάλουν ”το φίδι από την τρύπα”.

Τέλος να σημειώσουμε:

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν (από Δήμο και ΚΕΔΗΣ) ότι τα ποσά που θα διατεθούν για νέα στολίδια, λαμπάκια και… σπιτάκια, για τα ερχόμενα Χριστούγεννα, θα ξεπεράσουν τις 500.000 ευρώ (έχουμε και κάποια ηλικία, δηλαδή πάνω από 175.000.000 τιμημένες δραχμές).

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ από… τώρα!

25 σχόλια:

  1. Εάν αλλάξει οποιαδήποτε τιμή της αρχικής Σύμβασης, υπάρχει το αδίκημα του αθέμιτου ανταγωνισμού.
    Που μπορεί να σημαίνει, προσυνενόηση με τον ανάδοχο για τις τιμές που μπορούν να αλλάξουν ή να διαφοροποιηθεί το αρχικό αντικείμενο.
    Όσο δε για τις αλλαγές των συμβατικών τιμών προς τα επάνω χωρίς αιτιολόγηση είναι ποινικό αδίκημα.
    Εμπλέκονται η πρόεδρος και φυσικά η γενική!!!!! (τι σαχλαμάρες) διευθύντρια.
    Καλά ξεμπερδέματα, ελπίζοντας ότι η εμπεριστατωμένη ανάλυση να φτάσει στα ανάλογα Ελεγκτικα όργανα.
    Η αντιπολίτευση διά του Φωτιάδη και της Σταλακτης συνυπεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. \
    Προς τον 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 7:42 μ.μ.

    Αγαπητε μου συμφωνώ απολύτως για τους συνυπεύθυνους που αναφέρεις αλλά δεν είναι μόνο , αυτοί ποινικές ευθύνες έχουν και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ και πριν αρχίσει να αστράφτει ο ουρανός. Αμοιρος δεν ειναι και ο ορκωτός ελεγκτής της ΚΕΔΗΣ.Εχει πολλά θέματα ανοικτά η παράγκα , βλέπω την Μαντάμ ΣουΣου να περνάει δυσκολα πολλα χτυποκαρδια στο θρανίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τίποτα δεν θα γίνει όλοι είναι ταϊσμένοι καλά από τον λογιστή βαψομαλια. Πάμε γι°αλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νίκο πολύ πόνος ρε φίλε! Αν γινόσουν ΓΓ που έπεσες στα πόδια του Δημάρχου τώρα θα έκανες αντιπολίτευση; Αν τολμάς πάνε στα δικαστήρια θα χάσεις πανηγυρικά. Τόσο μεγάλο κόμπλεξ κατωτεροτητας είχα να δω από την εποχή Αγγελίδη και το είχε ο Φωτιάδης. Σύνελθε όσο είναι νωρίς γιατί λίγο ακόμη θέλει ο Δήμαρχος να σε τελειώσει. Όσο για την μαντάμ σουσου που λες σε πληροφορώ ότι όλη μέρα δουλεύει και ότι κάνει το κάνει με γνώμονα το καλό του Σερραίου Δημότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να βγάλουμε δίσκο στην εκκλησία, να συνδραμουμε την μαντάμ Σου Σου , έσχισε πολλά καλτσον δουλεύοντας με γνωμονα το καλο του Σερραίου Δημότη.

      Διαγραφή
  5. Ρε βλάχο ποιον δουλεύεις στις επόμενες εκλογές ποιον θα ψηφίσεις; Μας έπρηξες για τον γαμπρό σου και τον γαμπρό σου. Τι άλλο θέλεις πια από την Δημοτική Αρχή! Αν δεν σου αρέσει κατέβα για Δήμαρχος να πάρεις 0,1 % μαζί με τον Γκοτση και τον Σωτηριαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ άγχος και έλλειψη ψυχραιμίας βλέπω από τα Χρυσαφοτρόλ.
    Ηρεμήστε εάν γράφει ανακρίβειες ο Κουφοτόλης, που τι γράφει επώνυμα, και θίγονται συνειδήσεις, και η τιμή κάποιου ή κάποιας,
    Αρμόδια είναι τα Ελληνικά δικαστήρια.
    Αν όμως είναι αληθινά, τότε βρείτε μέρος να κρυφτείτε, διότι κάνατε ΠΑΡΤΙ.
    Και όλα αυτά διότι νομίζετε ότι είστε άτρωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γενικότερα γίνεται ΠΑΡΤΙ.
      350.000€ για μελέτες της πλάκας ρε......
      Και ψήφισε και η αντιπολίτευση.

      Διαγραφή
    2. Χραπα, Σταλακτη, ολα καλά ; Αν δεν κάνω λαθος για σας χτυπάει η κουδουνα

      Διαγραφή
    3. ...καλά και αυτός ο Χρυσάφης σε πόσους έταξε τη θέση του Γ.Γ; Τώρα ήρθε η ώρα να εισπράξει ανέμους και συνεχίζει να τάζει, βρίσκει κορόιδα και κάνει...

      Διαγραφή
    4. Μπα δεν φοβούνται τίποτε, ... Πάμε για άλλα ... είναι η απάντηση τους και όταν γίνουν σκνιπα λένε ότι έχουν τον Καραμανλή που θα καθαρισει

      Διαγραφή

  7. ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΑΚΙΑ
    Στα δικαστηρια πηγαν κι αλλοι και βγήκαν σαν σκυλιά δαρμένα.
    Ο Νίκος γνωρίζει καλά ότι η δράση θα προκαλέσει αντίδραση.
    Αναμένει ανώνυμες επιθέσεις , ανώνυμες επιστολές και προβοκάτσιες.
    Αλλά πάντα έχει και κανέναν άσσο στό μανίκι του.Γιαυτό χαλαρά boys.
    Πάντα είχε νομική υποστήριξη, δεν πατάει πεπονόφλουδες , Διευθυντής Γραφείο Υπουργού ήταν.
    Όσο για τον πόνο του Γενικού Γραμματέα, επειδή κυκλοφορουν διαφορα ο Νικος δεν ειχε κοπει απο τον Χρυσαφη αλλα απο δυο πολιτικά γραφεία και τότε ειχε προτεινει στον Δημαρχο να παραμείνει ο π. Γραμματέας κ. Θεμιστοκλέους για να τους προφυλάξει από την έλλειψη τους διοικητικής του εμπειρίας.Δεν εισακούσθηκε και ηρθε ο κυριος απο το πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος κύριος από το πουθενά;
      Κομματική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας ήταν και στάλθηκε στον δήμο των δεδομένων δεξιών και ανίκανων να βγάζει μεροκάματο βαρβάτο.
      Ο Κένταυρος βολεύτηκε.
      Αυτό λέγεται απαξίωση όλων των Σερραίοι που έχουν γνώσεις και εμπειρία μεγαλύτερη από τον Λαρισαίο, που έγινε Θεσσαλονικιός, αλλά αμείβεται από το κόμμα του στα Σέρρας.
      Ντουγάνια οι Σερραίοι, ψηφίζουν Καραμανλή.

      Διαγραφή
  8. Ρε Νίκο μιλάς για τον εαυτό σου πολύ καλά... Αλλά ξέρεις κάτι; Μόνο εσύ θα μπορούσες να μιλήσεις έτσι για τον Νίκο. Όλη η πόλη σε βρίζει. Εξου και τα like που παίρνεις στις αναρτήσεις σου. Παντού βαθμολογία κάτω από το 0 παίρνεις. Όσο και να χτυπιέστε 3 άτομα είστε ενάντια στον Χρυσάφη. Εσύ ο Σωτηριαδης και ο Γκοτσης. 3 τελειωμένοι δλδ. Έτοιμοι να σας ξεβράσει το σύστημα. Όπως είπες και εσύ παλαιότερα σε άλλη ανάρτηση σου. Το τέλος πλησιάζει Νίκο. Είσαι ένα τίποτα μπροστά στο Νέο που φέρνει ο Χρυσαφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νίκος Κουφοτολης. Πρώην διευθυντής πολιτικού γραφείου. Ξυσε τα τέτοια σου με γκασμα. Θα μιλήσει για Συμμαχία Σερραίων ο κύριος τίποτα.... Ας πάει να γλυψει κανένα πολιτικό καλύτερα να πάρει κανένα κοκαλάκι. Στον Χρυσάφη δεν περνάνε αυτά. Όποιος θέλει αξίζει παίρνει θέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το αστροπελέκι έκανε αγώνα για να βγει ο Αλέκος Δήμαρχος. Τώρα τι τον έπιασε. Ας βγει να μας πει καθαρά και εμείς να κρίνουμε ποιος έχει δίκαιο. Μου φαίνεται πολύ ψεύτικος από το πρόσωπο σε αντίθεση με τον Δήμαρχο που είναι πολύ αληθινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιός είναι αυτός ο παπάρας που βρίσκεται σε πλήρη νοητική σύγχυση και γράφει ηλιθιότητες;
    Τρείς Χρυσαφοτρόλ Σχολιασμοί σε 10 λεπτά.
    Ρε Αλέκο μαζεψέ τους, και βλάκες είναι και ανόητοι συγχρόνως.
    Δείτε πως θα ξεμπερδέψεις από τις οικονομικές εξυπνάδες της κυρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κυρία σε πληροφορώ είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στις Σέρρες! Γιατί τέτοια απαξίωση; μάλλον ζήλια θα έλεγα...

      Διαγραφή
  12. Η πληροφορία ειναι διασταυρωμενη ή πρόκειται για καμία παπαριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παπαριες του Κουφοτολη γιατί δεν τον έκανε ο Δήμαρχος γενικό γραμματέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Το εαν η πληροφορια ειναι καμια παπαρία ηταν απαντηση στο σχόλιο 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:14 μ.μ και αφορουσε την Μανταμ Σου Σου που ''είναι οτι το καλύτερο κυκλοφορεί στην πολη'' και οχι την εμπερισταρωμενη αναρτηση του Κουφοτολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. (Ας πάει να γλυψει κανένα πολιτικό καλύτερα να πάρει κανένα κοκαλάκι. Στον Χρυσάφη δεν περνάνε αυτά. Όποιος θέλει αξίζει παίρνει θέση...

    12 Σεπτεμβρίου 2022 - 5:56 μ.μ.

    ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ; ΟΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ; ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΟΝΤΟ, ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΛΑΚΗ, ΤΗΝ ΣΤΡΙΚΟΥ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ με 14.000 ευρω τον χρονο και την ΑΠΟΤΥΧΟΥΣΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ υποψηφια ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ που τοποθετήθηκε ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ στο ΔΗΠΕΘΕ με 14.000 ευρω τον χρονο;
    ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ... να δουμε εαν καταφερει να βαλει υποψηφιοτητα στις επομενες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κόλλημα!;; Τι είδηση πέταξες; Πες περισσότερα!

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ