Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ....

   ... ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

                            
στην ανάρτηση

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; 



 Αγαπητοί μου Αριάδνη και Βασίλη, στην πολιτική όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, γιαυτο μικρή σημασία έχει εαν περασε το θεμα με μια αρνητική ψηφο ή με οριακή πλειοψηφία 14-13. Το αποτελεσμα προβλέπεται τραγικό για τους Δημότες και τον Δήμο μας , διοτι το πτώμα όζει ..

Θα στεγατούν υπηρεσίες του Δήμου λέει ποιές Υπηρεσίες ομως εχουν πρόβλημα στέγασης που χρήζουν μεταφοράς είναι αδιευκρίνηστο ακόμη , ''πιάσε ταυγο και κούρευτο'' δηλαδή όπως έλεγε και η θεια μου η Ελπινίκη. 

Εκείνο που εχει σημασία ειναι αυτο που λεει η Αριάδνη , να αποκαλυφθεί στους Δημοτες το colpo crosso των Συμμάχων διοτι τα κουκιά ειναι μετρημένα , η προκυρηξη φωτογραφική *(όπως με το ΔΗΠΕΘΕ και την Καλλιοπη) και η μεθόδευση προφανής. Τεσσερα κτήρια στο κεντρο της πολης είναι κουφάρια με τετραγωνικά που ''ψάχνει'' ο Αιγύπτιος.

Τα δύο ανήκουν σε δυο πρώην δημοτικούς συμβούλους , το τρίτο σε ''κοντινό'' του Χρυσάφη και του γνωστού πολιτικού γραφείου, ενώ το τέταρτο ειναι αυτό της ΔΟΥ απένατι απο τα Δικαστήρια. Τωρα μένει να δουμε που θα κάτσει η μπίλια.

Υ.Γ.  Αυτό που εχει αναγκη η πολη σημερα ειναι να δημιουργηθεί ενα κοινο αντιπολιτευτικό μετωπο και να δρασετε συντονισμενα και στοχευμενα στην αναλγησια και την αυθαιρεσία των Λουδοβικών και της Αντουανετας της Συμμαχίας. Αλλωστε μετα το οριστικό ναυαγιο της  κομπανιας του Φωτιαδη , την αποστρατεία του Γεψργουλα και την αφανεια του Φαρμάκη μετρημενοι στα δαχτυλα μιας χειρος ειστε οι Δημοτικοί Συμβουλοι που εχετε αντιπολιτευτικό λογο.

Σκεφτήτε το και ομονοείστε. Η Συμμαχια ειναι ο ''γιγαντας'' με γυαλινα πόδια.
  


15 σχόλια:

  1. Η συμμαχία έχει γυάλινη κεφαλή! Τα παιδιά μια χαρά είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αφορμή την εκμίσθωση ακινήτου
    για τη μετεγκατάσταση υπηρεσιών του Δήμου.
    Θυμίζω τι είπα στο Δ.Σ και έγραψα σε Δ.Τ την επομένη.
    28 Ιουλίου 2022.
    Το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα τις τελευταίες ώρες.

    https://www.anexartitos.gr/vasilis-terzis-131-giati-ochi-stin-ekmisthosi-akinitoy-gia-ti-metegkatastasi-ypiresion-toy-dimoy/amp?fbclid=IwAR1HYHRmIzYwespnPtKe6uyhDa69mvbiZKurGVvzM-JcB05qkgKB_EyMJ_M

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Αγαπητε μου , ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με την τοποθετηση σου η οποια ομως όπως βλεπεις δεν αξιολογπηθηκε δεοντως και μετα απο μια συνδερίαση παρωδία στην οποια είχε διχαστεί η παράταξη Φωριάδη γιαυτο και το οριακό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.Ενω ο Προφητης απο το Τουτλι οπως πληροφορήθηκα αποχωρησε απο την συνεδρίαση για να μην ψηφίσει και βοηθησε στην αλητεία σε βαρος των Σερραίων Δημοτών.

    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗ.

    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ ΜΕ ΤΑ 500.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βασιλάκης τρία χρόνια τώρα παρέχει υπηρεσίες στην άσχετη δημοτική αρχή, πιστεύω δωρεάν!!?!!, αλλά εκτός από τις υπηρεσίες συμβουλου προσφέρει και υπηρεσίες ρουφίανου.
      Θα βρεθούμε Βασιλάκη και κοίταξε να είσαι έτοιμος, και εσύ και ο δήθεν αρχηγός σου.

      Διαγραφή
    2. O Βασίλης είναι 2 μέτρα και θα του κλασετε τους όρχεις.

      Διαγραφή
    3. Γιατί ρε γκαβλιάρη, ξέρεις το δικό μας ύψος και πετάγεσαι σαν περιφερειακή τσουτσού;
      Και τα κακκαλα θα του κλάσουμε, και στην συνταξη θα τον στείλουμε, αρκετή "Μπαζιά" έκανε 8 χρόνια, συμπεριλαμβανομένης και της διοίκησης Αγγελίδη.
      Θα τελειώσει με πάταγο, με αυτά που θα αποκαλυφθούν.
      Θα κάνει παρέα στον Φωτιάδη.

      Διαγραφή

  4. 2 ΜΕΤΡΑ ΛΟΥΓΚΟΥΡΗΣ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΟΠΟΥ ΜΠΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΑ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΩΣ ΚΟΜΛΕΞΙΚΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ 10 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑ ΠΗΡΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ 400 ΕΥΡΩ. ΩΣ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγάλτε τα όλα στη φόρα να μάθουμε και εμείς τι γίνεται.Να ξεστραβωθουμε.Αυτα πρέπει να πάνε στον εισαγγελέα για να καθαρίσει ο τόπος επιτέλους από όλους αυτούς που μας μιλάνε για ηθική και αξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταγγελία δεν έχει γίνει ούτε ο Εισαγγελέας έχει στα υπόψη του κάτι ότι και να λέτε για μένα είναι μπαρούφες. Ο Χρυσαφης και η Συμμαχία Σερραίων του είναι καθαροί κε ξάστεροι. Γελοίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Το μυαλό σας γιατί πήγε αμέσως στον Εισαγγέλεα ; Εχετε την μύγα και μυγιάζεστε;
    Δεν μιλησε κανεις για Εισαγγελείς , πεντακάθαρα ειναι τα μπουμπούκια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να πάρουν δρόμο ο Χρυσάφης και η παρέα του.Το μόνο που τον νοιάζει είναι να εκλεγεί δεύτερη φορά για να πάρει τη σύνταξη του δημάρχου .Για να χαίρεται αυτός υποφέρουν οι πολίτες του δήμου Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Χρυσαφης σας κατουρουσε και πριν και τώρα και θας σας κατουραει για πολλά χρόνια! ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δήμαρχο ικανό θέλουμε να μας κυβερνά όχι κατουρλιαρηδες ανίκανους.Αν θέλει να κατουράει ο Χρυσάφης ας κατουράει τα μούτρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Χρυσάφης δεν φτάνει να μας κατουρήσει.
    Εκτός αν από διπλοτάκουνος γίνει τριπλοτάκουνος.
    Αλλά αν τον κατουρήσουμε εμείς στο κεφάλι θα ξεβαψει ο βαψομαλιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ