Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

2019 : Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΤΛΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΡΥΣΑΦΗ

ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ


Ο Χρυσάφης εντοπίσθηκε κατα την προεκλογική περίοδο να εχει κώλυμα συμμετοχής στις Δημοτικές Εκλογες διότι παραβίασε τον νομο (άρθρο 13 νόμου 3852/2010 ΦΕΚ τεύχος Α 87 Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης στ) Όποιοι συνδέονται με τον οικείο δήμο, τα νομικά του πρόσωπα ή τα νομικά πρόσωπα στα οποία αυτός συμμετέχει, με σύμβαση προμήθειας, εκτέλεσης έργου, παροχής υπηρεσιών, παραχώρησης δικαιώματος εκμετάλλευσης έργου ή υπηρεσίας με αντικείμενο αξίας πάνω από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ ετησίως.) 

Όταν ο Χρυσάφης ανακηρύχθηκε υποψήφιος ήταν ήδη επι ετών ο λογιστής *(οικονομολόγος δεν εγινε ποτε!!!) της ''Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε.'' και μάλιστα προ μηνών είχε αναθεωρήσει την σύμβασή του με αύξηση της αμοιβής του , οπότε οι ετήσιες απολαβές του είχαν υπερβεί το 2018 το ποσό των 5.000 ευρώ και επομένως με μια ένταση κατά της επικύρωσης των Αποτελεσμάτων των Δημοτικών ο Χρυσάφης θα εξέπιπτε από Δήμαρχος και επικεφαλής της Συμμαχίας.
Γι αυτό χτυπιέται ο Προφήτης από το Τουτλί στο βίντεο (το οποίο είναι την εβδομάδα πριν την δεύτερη Κυριακή των Εκλογών), όμως όλως περιέργως η Παράταξη Φωτιάδη δεν αντέδρασε, γεγονός που γεννά πολλά ερωτηματικά τα όποια έχουν λογικές εξηγήσεις (στις οποίες θα αναφερθούμε προσεχώς)

6 σχόλια:

  1. Αυτός δεν σέβεται και δεν σεβάστηκε κανένα.
    Τα καραγκιοζιλίκια με τον Χασαπίδη τα έκανε για να τσαλακώσει τις ψήφους του Χριστός, γιαυτό μάλωνε και από πίσω έκανε δουλειές με τον Χατζημαργαρίτη.
    Τα κονέ με τον Χρυσάφη άρχισε άμεσα με την παρέμβαση του Αιγύπτιου, που ήταν και είναι ντενεκές, να πιστέψω χωρίς αντάλλαγμα?
    Ο Φωτιάδης δεν τον σούταρε ούτε αυτός ούτε οι υπόλοιποι από την παράταξη, όταν εδώ και δύο χρόνια ήξεραν τι έκανε και τι ρόλο έπαιζε, είναι όλοι τους πολιτικά ανίκανοι και συνένοχοι, και δεν εξαιρείται κανένας.
    Τώρα τι σκέφτηκα, και ας διαψευστώ, ήταν ο συνδετήριος κρίκος μεταξύ Χρυσάφη και Φωτιάδη για να βολέψουν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Φωτιάδη τα παιδιά τους με τις οκτάμηνες συμβάσεις covid, και τώρα να ζητάνε την μονιμοποίηση τους στον Δήμο, χωρίς διαγωνισμό, χωρίς τίποτα.
    Ήταν και είναι αυτός που πρωτοστατεί στην λαίλαπα των απευθείας αναθέσεων σε κολλητούς, χωρίς ανταλλάγματα να πιστέψω.
    Είναι αυτός που παραίτησε τον Φωτιάδη ύπουλα και ύποπτα για να σώσει το τομάρι του, και δεν τον σιχτίρησε ο Φωτιάδης, γιατί άραγε, και τον χειροκρότησαν οι ύποπτα φερόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι του Φωτιάδη, για το μεγάλο του μυαλό!!!!! που χάνεται στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.
    Είναι αυτός που πρόδωσε την παράταξη του για τα αργύρια , που τώρα φαίνονται, έμμισθη αντιδημαρχία.
    Εσείς που τον ψηφίσατε για να είναι αντιπολίτευση, ψηφίστε τον, μαυρίστε τον, τώρα που έγινε πολιτικός γενίτσαρος της συμπολίτευσης με αμοιβή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα χρήσιμο εργαλείο ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης χάθηκε από την ολιγωρία και ανεπάρκεια του Δημάρχου. Άλλοι Δήμοι τον έχουν βλέπε Θεσσαλονίκη και τον εκμεταλλεύεται για το συμφέρον των Δημοτών τους. Δεν είναι όλες οι θέσεις Δήμαρχε για να βολευτούν κολλητοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Χρυσανθιδης έχει ασθενή μνήμη, πιθανόν να έχει ξεχάσει τι έχει πει... Όπως έχει ξεχάσει από ότι μαθαίνω να επιστρέψει και τα δανεικά που κατά καιρούς έχει πάρει από τα, όπως αποδεικνύεται, κορόιδα στα οποία κλαφτηκε για να τα πάρει...Οι οφειλέτες ξεχνούν ενίοτε, οι πιστωτές όμως ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε βρε συνδημότες Μιλήστε, να μάθουν όλοι για το ποιον του Βασίλη.
      Για τα γήπεδα, για τα όργανα, για τα led, για τον Πανσερραϊκό, για όλα.
      Μιλήστε.

      Διαγραφή
  4. Μπορεί να μας ενημερώσει ο κ. Χρυσανθιδης αν για τα "σταντ" που εχουν στηθεί στη συναυλία του Αργυρου, με ουίσκι κι ολα τα παρελκομενα και τιμη 150€ τα 4 άτομα, δίνονται αποδείξεις ή ολα είναι μαύρα; Εχει ενημερωθεί ο ΟΠΑΚΠΑ για αυτό κι εχει προβλεφθεί στο συμφωνητικο με το σωματείο ή γίνεται με το ετσι θέλω; Ταμειακή μηχανή υπάρχει;;; Θα παρει ποσοστά και για αυτά ο Δήμος; Βασιλάκη τώρα είσαι Αντιδήμαρχος βγες και μίλα, δεν θα κρύβεσαι πάντα πισω απο άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κωλογυφτοι κάνανε τέτοιες αηδίες;
      Μια ζωή φιγούρα.
      Μια ζωή αρπαχτές.
      Η εφορία που είναι;

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ