Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...

Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ


  Ο Δήμος Σερρών ειναι ενας απο τους μεγαλους ΟΤΑ της χώρας με κυκλο εργασιών 30.000.0000 ευρώ ετησίως , γεγονός που εκ των πραγμάτων απαιτεί ανθρώπους με εμπεiρια διαχείρισης οικονομικών μονάδων, ειδικές γνώσεις managment και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Δηλαδη δεν μπορει ο καθε πικραμένος άσχετος επειδη ελαβε 700 - 800 ψήφους κάποιων αφελών να διοικεί ενα τέτοιο οργανισμό και να ρυθμιζει το μέλλον των παιδιών μας και να διαμορφώνει το επιχειρηματικό περιβάλλον του τόπου μας.

Η επιχειρηματική κοινήτητα της πόλης
 ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΘΥΝΕΣ ΤΗΣ 

 

5 σχόλια:

  1. Και θα ταράξει τα νερά του Σερραισταν! Καλώς ήρθες νέε Δήμαρχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ιακχε τους έκανες άνω κάτω εκεί στο serresbomb και προσπαθούν να μας πείσουν με τις αναρτήσεις τους ότι οι σχέσεις Χρυσαφη Καραμανλή είναι στον μήνα του μέλιτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Θαναση Μαλλιαρά , εχεις να πεις κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Δηλαδη δεν μπορει ο καθε πικραμένος άσχετος επειδη ελαβε 700 - 800 ψήφους κάποιων αφελών να διοικεί ενα τέτοιο οργανισμό και να ρυθμιζει το μέλλον των παιδιών μας και να διαμορφώνει το επιχειρηματικό περιβάλλον του τόπου μας."

    Αξιότιμε Ίακχε, αφού καταφέρνει ο κάθε πικραμένος και εκλέγεται (έχει μάλλον στόχο να γλείψει κάτι και να γλυκαθεί), γιατί δεν εκτίθεσαι και εσύ στην ψήφο των δημοτών;

    Έτσι θα έχουμε κάποια ελπίδα σωστής / χρηστής διοίκησης / διαχείρισης του όντως μεγάλου οργανισμού του Δήμου Σερρών.

    Η αρθρογραφία σου πιστοποιεί μία καλή γνώση των κοινών και θα έπρεπε να δοκιμαστείς.
    Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Φιλτατε αναγνώστη, αν και διακρίνω μια δόση ειρωνίας στο σχόλιο σου το αντιπαρερχομαι και σου απαντώ. Εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που εκλέγονται σε τέτοιες διαδικασίες που είναι ποδηγετουμενες από το πολιτικό σύστημα.Χαρακτηρες όπως εγώ τους χαλάνε την σούπα και δεν τους θέλουν στα πόδια τους. Το σύστημα θέλει υποτακτικούς και πρόβατα, απεχθάνεται ανθρώπους που έχουν άποψη και το θάρρος της γνώμης τους που δεν μπορεί να τους ελεγξει. Επίσης ειναι στην ανθρώπινη φύση οι πολίτες να μην ψηφίζουν αυτούς που τους λένε πράγματα που δεν θέλουν να ακούσουν.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ