Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ...

         ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ 30 ΑΡΓΥΡΙΩΝ ... ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                   


 Μπορεί ο Προφήτης να εισέπραξε τα εύσημα των συναδέλφων του για την επιλογή του να ''μεταναστεύσει'' στο μαντρί της Συμμαχίας, διότι άνοιξε την πόρτα της αποστασίας και για τους ιδιους όμως το καζάνι άρχισε να βράζει αφου η δυσφορία πολλών Συμμάχων άρχισε να εκδκηλώνεται με ειρωνίες και λοδωρισμούς προς το πρόσωπό του. Ο άνθρωπος που κατέστρεψε τον Πανσερραϊκό θα αποτελέσει βαρίδιο σε όσους εκ των Συμμάχων κρατήσουν την αξιοπρεπεια τους, όπως πολυ εύστοχα πρόσφατα ειχε δηλώσει ο Δημήτρης Μιχτσόγλου.  

Παράλληλα η επιλογή Χρυσανθίδη χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος αποκαλυψε τον ψυχισμό και την φιλοσοφία του Δημάρχου με την εντονη ανασφάλεια που το διακατέχει. Ο Χρυσάφης δεν εχει κανενα ενδοιασμο να συνναλαχθεί με τον οποιοδήποτε αρκει να θεωρει οτι εξυπηρετουνται οι σκοποί του μη υπολογίζοτας τους συνεργάτες που μεχρι χθες χρησιμοποιουσε.   Αλλωστε εδωσε δειγμνατα γραφης στην θητεία του στο Επιμελητήριο με τον πολεμο που ειχε ανοιξει τοτε με τους Δρογαλομπαλιτηδες, γεγονός που προφανώς να του στοίχησε ακριβά αφου ψαλίδησε την βουλευτική του υποψηφιότητα. Ακομη και με τον συγχωρεμένο τον Μεγκλα ήρθε σε ρήξη ... για τα ματια της Αλεξανδρας, που μετά το ταξίδι της Κρήτης αναβαθμίστηκε σε πρώτο βιολί του Δήμου.

Πάντως ο  Χρυσάφης εχει μια ιδαίτερη ικανότητα ... να πατάει τα κοδρόνια του με ότι αυτό σημαίνει 

  

1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με καταγγελία δημοτικής συμβούλου το Ταμείο του Δήμου άδειασε.
    Τα έφαγαν όλα.
    Μέχρι και το δάνειο της ΔΕΥΑ πληρώνουν από του ΚΑΠ.
    Δεν έχει μείνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ