Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΟΣΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ'' !!!!

                 ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΟΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΣΑΣ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ

     ΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ;

Την έντονη ανησυχία του για την κλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο κ. Δένδιας εκτίμησε ειδικότερα ότι οι επιλογές της τουρκικής ηγεσίας από το τουρκολιβυκό μνημόνιο και δεν αφήνουν κανένα πεδίο συνεννόησης, καθώς και ότι η Τουρκία αλλά και η τουρκική κοινή γνώμη  εγκλωβίζεται ...

... στην ένταση, την οποία απέδωσε στην προεκλογική περίοδο στη γειτονική χώρα.

Ερωτηθείς τι μπορεί να συνέβη μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, ο υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι η εικόνα  που αποκόμισε αρχικά ήταν πως εκείνη η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και πρόσθεσε ότι αδυνατεί  να ιχνηλατήσει τι συνέβη από την πλευρά της Τουρκίας και υιοθέτησε την τακτική των ακραίων εντάσεων έκτοτε.

Σχολίασε επίσης ότι ότι η ελληνική πλευρά έδωσε από το 2019 και μετά απεριόριστες ευκαιρίες στην Άγκυρα για διάλογο, αλλά η τουρκική κυβέρνηση δεν ανταποκρίθηκε. Ο κ. Δένδιας σχολίασε επίσης ότι είναι περίεργο να επιλέγει η Τουρκία αυτή τη στρατηγική, η οποία οδηγεί σε αδιέξοδα και επικίνδυνες ατραπούς.

Ο κ. Δένδιας δήλωσε επίσης ότι το δόγμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το οποίο παρέμενε στόχος και της αμυντικής εξωτερικής πολιτικής, δηλαδή η αναλογία (ενίσχυσης κάθε χώρας με αμερικανικά όπλα)  «επτά προς δέκα» υπέρ της Τουρκίας, πλέον έχει όχι απλώς ανατραπεί υπέρ της Ελλάδας, αλλά έχει γίνει 10-0.

News247.gr στο Google News


5 σχόλια:

  1. Ο υπουργός έχεις αδυναμίες, όπως κάθε άνθρωπος.
    Εσύ που είσαι καλός στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, κάνε μία αίτηση να προσληφθείς σύμβουλος του υπουργού, ώστε να βοηθηθούν οι χαμουτζήδες, που υστερούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Δεν είναι θέμα γνώσης εξωτερικής πολιτικής αλλα ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

    ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΒΕΡΤΗ:

    ''Ο κ. Δένδιας εκτίμησε ειδικότερα ότι οι επιλογές της τουρκικής ηγεσίας από το τουρκολιβυκό μνημόνιο και δεν αφήνουν κανένα πεδίο συνεννόησης ...,''

    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΣΥΝΝΟΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ
    ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ
    ΚΟΤΕΣ , Ε ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από πότε ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ασχολείται με τις εκτιμήσεις του κ. Δένδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  4. ''ΝΙΚΟ ΒΕΡΤΗ'' προσφωνήσαν σε δυο επισκέψεις του στην Αγγλία τα βρετανικά ΜΜΕ και η Βρετανίδα ΥΠΕΞ τον ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ, καταλαβαίνεις τη ν αναγνωρισημοτητα του Ελληνα Υπουργού Εξωτερικών.


    https://www.youtube.com/watch?v=o8ba1w92nFs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ για την ενημέρωση από τα βρετανικά ΜΜΕ. Τώρα με την εκδημία της βασίλισσας άρχισα να τα παρακο6λουθώ.

    Αλλά αν στο παρακάτω κείμενό σου αλλάξω το ΝΙΚΟΥ ΒΕΡΤΗ με το όνομα μου και γράψω ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ:, τί θα καταλάβεις;

    ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΒΕΡΤΗ:

    ''Ο κ. Δένδιας εκτίμησε ειδικότερα ότι οι επιλογές της τουρκικής ηγεσίας από το τουρκολιβυκό μνημόνιο και δεν αφήνουν κανένα πεδίο συνεννόησης ...,''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ