Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΡΙΑΔΝΗ, ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ;

ΠΩΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ ΕΦΘΑΣΕ ''ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ'' ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 358.000 ΕΥΡΩ;


       ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 
ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΒΛΑΒΗ


Θα είχε ενδιαφέρον να δημοσιοποιηθεί ''η διαλογική συζήτηση''  των μελών του Δ.Σ. για να διαπιστώσουμε εάν είναι αιτιολογημένη  η κρίση του οργάνου ή πρόκειται  για ανυπαρξία αυτού και μη συναίσθηση των ευθυνών που απορρέουν από την υποχρέωση πίστεως που υπέχουν τα μελη Διοικητικού Συμβουλίου ενός Οργανισμού Ο.Τ.Α. 

Διότι Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως ο  Χράπας και η Σταλακτή με δώδεκα χρόνια θητεία στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου ψηφίζουν θετικά ενώ διαφωνούν με την αύξηση του προϋπολογισμού και μετα επιφυλάσσονται να ελέγξουν αργότερα το αποτέλεσμα της ψήφου τους διότι ο πίνακας των δαπανών είναι προσωρινός !!!! τότε είναι επιεικώς ακατάλληλοι να εκπροσωπούν τα συμφέροντα των δημοτών και υπάρχουν ψίθυροι ότι κλείνουν το μάτι  στην Συμμαχία για την πιθανή ένταξη τους σε αυτή. 

Μιλάμε για τον ορισμό της ξεφτίλας ...

2 σχόλια:

  1. Τρία χρόνια ζούμε το ορισμό της ξεφτίλας, της άθλιας διοίκησης, των απευθείας ανάθεσεων σε ημετέρους φίλους, κουμπάρους, μπατζανάκια, και παρατρεχάμενους υπουργικού γραφείου.
    Η αντιπολίτευση με τον Φωτιάδη, Χρυσάνθίδη, Σταλακτούλα και λοιπους συμμετοχή.
    Όλα πλέον είναι γνωστά.
    Ελπίζοντας ο επόμενος να βρει τουλάχιστον τα πόμολα.
    Η κυρία Κλο Κλο, να ετοιμάζεται για την επόμενη στάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά σας παρακαλούμε όχι άλλο κάρβουνο. Δήμαρχε το έχεις καταλάβει ότι η ΚΕΔΗΣ είναι ένα βήμα πριν την διάλυση; Τι κάνεις γιαυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ