Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΟΥΓΓΟΣ Ο ΘΠΥΡΟΣ Ο ΔΙΑΦΑΝΗΣ : O ΔΗΜΟΣ ''ΦΕΡΕΤΖΕΣ'' ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ;;;

ΘΠΥΡΟ , ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ ;;;


Κύριε Αντιδήμαρχε, κράτα τώρα σημειώσεις θα σου χρειαστούν : 
 ''Με την επιφύλαξη των ειδικών διατάξεων του ΔΚΚ, για την είσπραξη των εσόδων των  Δήμων και των Κοινοτήτων εφαρμόζονται οι διατάξεις του Κώδικα Eισπράξεως Δημοσίων Εσόδωνόπως αυτές κάθε φορά ισχύουν. Τα ταμειακά όργανα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης ασκούν αντιστοίχως όλες τις  αρμοδιότητες που προβλέπουν οι διατάξεις αυτές. (άρθρο 167 παρ.1 Ν.3463/06)'' που καταλήγουν σε κατασχεση των οφειλομενων εις χειρας τριτων κυριως των Τραπεζών, εαν οι υπόχρεοι σαν ανταποκριθούν εντος των προβλεπομένων προθεσμιών.

Συμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τους διαδρομιστές που αυλίζονται στην Συμμαχία, η οφειλή των παρόχων απο τα εισπραχθεντα Δημοτικά Τέλη τα οποία δεν απέδιδαν εκ συσστήματος στον Δήμο Σερρών ανέρχονταν σε 850.000 ευρώ οταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο ,ενω για τον Δημο Εμμανουήλ Παπα στις 145.000 ευρώ. Ο Δημήτρης Νοτας  βρηκε τρόπο και εισέπραξε το σύνολο της οφειλής ενώ σύμφωνα πάντα με τις διαρροές ο Δήμος Σερρών αντι να εφαρμόσει τον ''Κώδικα Εισπράξεων Δημοσίων Εσόδων'' που ειναι η υποχρεωτική διαδικασία προχώρησε παράνομα σε ρύθμιση της οφειλής σε δόσεις !!!!  

Και λεμε παράνομα διότι οι ρυθμίσεις των οφειλων του Δημοσίου και των ΟΤΑ  δεν είναι αρμοδιότητα των διολησεών τους αλλά διενργούνται αποκλειστικά και μόνο εαν υπάρχει νομοθετική ρύθμιση *(capito Θσουτέτο.;) 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση νομοθετική ρυθμιση δεν υπήρχε ουτε μέχρι σήμερα υπάρχει. Επομένως κάθε αντίθετη ενεργεια είναι προδήλως παρανομη και η αυθαιρεσία των δραστών πρέπει να ελεγχθεί και να καταλογιστούν οι ευθύνες. 

Γιαυτό η κολοβή απάντηση του Θπυρου την 24/8 στον λογαριασμο του στο Facebook στις στημένες αναρτήσεις του serresbomb ηταν αόριστη και ασαφής εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνουν τις διαρροές περι διακονονισμού και δόσεων προς τους Παρόχους Ενέργειας.


Και μπαίνουμε τωρα στα βαθιά Θπυρετο ,  μας είπες  '' συστηματική καθυστέρηση  των παρόχων να αποδώσουν εγκαιρα τα δημοτικά τελη''  (ποσο καιρο κρατησε αυτη η συστηματική καθυστέρηση ; τέσσερις - πέντε μήνες για να νοείται ως συστηματική). μας ειπες '' επιδείξατε ισχυρά αντανακλαστικά και ενεργήσατε άμεσα'' ( πόσο αμεσα ; κάνατε πέντε μήνες να πάρετε χαμπάρι το μπαταχστιλικι, αστο Θπυρο ...''με τα φωτα νυσταγμενα και βαριά τρυγιρνάνε οι νταλίκες στην Αθηνα'', απλά τους ανεχόσασταν ), μας είπες τέλος '' με αποτέλεσμα να αποδίδουν πλέον στον Δήμο μας τα οφειλόμενα τέλη''

( δηλαδή ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΗΣΑΝ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΕΦΑΠΑΞ, ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΤΕΛΗ ... ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ)

    ΚΥΝΙΚΗ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

Και τώρα  πάμε στην ''διαβεβαίωση'' με την οποία πιάστηκε ο Θπυρος ''με την γίδα την πλάτη'' ... τι μας λοιπόν είπε ο καψερός ''πως τηρείται με ευλάβεια η ισχυρή εντολή των συνδημοτών μας για την διοίκηση του Δήμου με διαφάνεια''

Λυπάμαι αλλα τωρα εδωσες δικαίωμα να ισχυριζονται κάποιοι οτι μετέρχεσαι την πολιτική απάτη οταν εμφανίζεσαι ως υπηρετης της διαφανειας ενώ κρύβεσαι στο λαγούμι σου απο την19/8 που έγινε η πρώτη ανάρτηση του blog και με τη απάντηση σου την 24/8 συσκοτίζεις την κατάσταση και μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

Τώρα η αντιπολίτευση έχει τον λόγο 
θα απαιτήσει εξηγήσεις απο τον Μυσιρλή όπως θεσμικά υποχρεούται να ελέγχει την Δημοτική Αρχή
 

6 σχόλια:

  1. Γιατί τον βάζεις όλο χάλια φωτογραφίες αυτόν τον άνθρωπο. Τι σου έχει κάνει; Σαν μέθυσος είναι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έμαθες για την νέα γενική γραμματέα του Δήμου μας; Και εις ανώτερα θα πω εγώ. Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν τον ηθοποιό Διονύση Παπαγιαννόπουλο είναι ο κυρ Σπύρος.
    Εγώ αγαπώ Σπύρο γιατί λέει ωραία παραμύθια.
    Το κακό είναι που πιστεύει ότι τις τρώμε τις παπαριές του.
    Κατά τα άλλα γελάμε, όλα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον γράφετε εσείς
    Σας γράφει αυτός
    Έχετε αλληλογραφία .
    Ιακχε Βαλε τον γκοτση να τον ρωτήσει στο δς
    Δε τολμάς γιατί και οι δυο είναι καραμανλανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μας μιλήσει για διαφάνεια ο Σπυρετος??? Τουλάχιστον υποκρισία... Για πες μας για την διαφάνεια της μισθοδοσίας των υπαλλήλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα ο Σπύρος κελαηδούσε μέσα στο δημ συμβούλιο.
    Για τα οικονομικά του δήμου.
    Πάλι κανένας δεν τον ρώτησε για τις εταιρείες που χρωστάνε .
    Ιακχε μας δουλεύουν ψιλό γαζί όλοι.
    Ούτε τερζης ούτε Γκότσης ούτε Αριάδνη
    Τρώμε παπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ