Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΟ ΑΣΠΡΟ , ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΒΑΡΒΑΡΑ

ΕΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


    Σε αδυναμία βρέθηκε η Βαρβάρα να δικαιολογήσει την συγκυβέρνηση με την Συμμαχία  στην Οικονομική Επιτροπή αλλα είπε και αλλα ενδιαφέροντα πράγματα ...  Μπορεί  να στριμώχτηκε στο αφήγημα του Μυσιρλή ότι στις 346 αποφάσεις οι 343 ήταν ομόφωνες οπότε όλα καλά για τους Συμμάχους , με την Βαρβάρα να ψελλίζει δεν ήταν έτσι τα πράγματα αλλά δεν έπεισε κανενα. Όμως η Βαρβάρα δεν ψήφισε την αναμόρφωση του προϋπολογισμού για την χρηματοδότηση της ΚΕΔΗΣ και απείχε της Οικονομικής Επιτροπής που αποφάσισε την φωτογραφική προκήρυξη για την ενοικίαση ακινήτου 700 τμ στο κέντρο της πόλης για μετέγκατασταση Υπηρεσιών - φάντασμα του Δήμου Σερρών.

Εκείνο όμως που ακούστηκε για πρώτη φορά ήταν ότι αρνήθηκαν να ψηφήσουν τα πρόσωπα που πρότεινε ο Χρυσάφης για την θέση του ''Συμπαραστη του Δημότη και της Επιχείρησης'' διότι δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη στην παράταξη Φωτιάδη.  Έναν θεσμό που αποφεύγουν οι Σύμμαχοι όπως ο διάβολος το θυμίαμα ....
 

11 σχόλια:

  1. Κολλητή του Χρυσανθιδη ο οποίος και την στηρίζει φανατικά. Αυτή οργάνωσε την κίνηση υπέρ Χρυσάφη ( δριγγα , χρυσανθιδης , κλπ). ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ποτέ και το δήλωνε δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπήκε με βαρύ όνομα και τίποτε άλλο η πορεία της αδιάφορη και τίποτε άλλο. Κάηκε γιατί η ίδια το επέλεξε καμία δικαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαρβαρομπαρουφες με μπόλικη ανοησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σοβαροτητα της Βαρβαρας είναι πολυτιμότερη από την άσχετη Αριάδνη.
    Παντελώς αδιάβαστη η Αριάδνη
    Σκονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Η Βάρβαρα πάντως αμέσως μετα την εκπομπή της Μωραΐτη, άρχισε τις προεκλογικές της συναντήσεις μιας και υποψηφιότητα της είναι δεδομένη. Εθεάθη μάλιστα σε γνωστό ουζερί της πολης με ενδιαφέρουσα αλλα ετερόκλητη συντροφιά, που γεννά αναπάντητα ερωτηματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΩΡΙΜΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ
    ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ...Ή ΤΗς ΕΔΕΙΞΑΝ... ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    Η ΧΡΗΣΙΜΗ ΗΛΙΘΙΑ.
    ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα κορίτσι του μπαμπά που μεγάλωσε πλουσιοπαροχα. Γιαυτό και δεν έχει ιδέα τι ψήφιζε και τι ψηφίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Πάντως εχει το ελαφρυντικό ότι ήταν η πρώτη θητεία της σε μια υπο διαλυτή παράταξη απόντος του Φωτιάδη και καπελωμένης από τον Χρυσανθίδη ο οποίος έκανε προσωπική πολιτική. Αλαλίες από Καλώτα και Ιλανίδου με μια παρέμβαση της Σταλακτής για τα αίσχη της ΚΕΔΗΣ, ενώ μόνο η Χρυσούλα Δρίγκα εδινε μάχες στο ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής καταψηφίζοντας τις προκλητικές ρουσφετολογικές προφάσεις του Δήμαρχου που κανονίζει τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βγάλαμε και την ανεπαρκεστατη Βαρβάρα από την αφάνεια.ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ... αλλα είπε και αλλα ενδιαφέροντα πράγματα ...

    Ίακχε, τα συναδέλφια σου στο serresBomb, δεν ξεχωρίζουν το "αλλά", από το "άλλα" (δεν μιλάμε για το "άλα, άνοιξε κι' άλλη μπουκάλα...").

    Μήπως είστε συγκοινωνούντα δοχεία και δεν έγινε ακόμη κατανοητό από το κοινό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ