Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ , '' ΣΤΡΑΒΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝ' Ο ΓΙΑΛΟΣ ...''

                                                                             Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ 

            

Kαι οι λέξεις χάσανε την σημασία τους , απολογισμός του έργου της Οικονομικής Επιτροπής δεν είναι η δραστηριότητα των μελών της αλλά τα πεπραγμένα της επιτροπής στην οποία ενημέρωσε το σώμα ενεργά συμμετείχαν μονο δυο μελη και όχι τρία, η αφεντιά της  και ο Χρυσανθίδης μιας και Θπυρος ήταν ως Προέδρος της Επιτροπής  ο εισηγητής (αλλοίμονο εάν δεν μιλούσε και αυτός). Αυτό που δεν ακούστηκε ήταν και το μέιζον θέμα να γίνει αναφορά και  στα ποσά και στον αριθμό των  απευθείας αναθέσεων  εκτός της Επιτροπής,  τομέας που ‘’ο Θπυρος ο διαφανής’’ εχει διδακτορικό. Πάντως η Βάρβαρα επιβεβαίωσε αφελώς ότι η Οικονομική Επιτροπή είχε πιο πολλές γλάστρες από τα ενεργά της μέλη και λειτούργησε στην λογική #alekos and partners.

3 σχόλια:

  1. Και τι δεν είπε η Βαρβαρα σύμφωνα με την ανάρτηση του serresbomb. Δυστυχώς η αυτοδιοικητική παρουσία απογοήτευσε, πέρα από το βαρύ όνομα ... Μηδέν εις το ποιλικιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαρβάρα μου καλύτερα παράτα τα δεν πείθεις! Ότι και να πείτε ντράπηκε ακόμη και η ντροπή μαζί σας. Τώρα είναι αργά. Ας προσκυνησεις και εσύ τον μεγάλο Αλέξανδρο Χρυσαφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ